Φεστιβάλ των Δασκάλων της Disney

Η εκδήλωση δεν θα διεξαχθεί το 2016 λόγω της επέκτασης της Disney στο κέντρο της πόλης

Συντάκτες Σημείωση: Το Φεστιβάλ των Δασκάλων της Disney ακυρώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της επέκτασης του πρώην Downtown Disney, γνωστού τώρα ως Disney Springs. Δεν είναι σαφές πότε ή αν θα επιστρέψει.

Κάθε χρόνο στα μέσα Νοεμβρίου, το Downtown Disney (σήμερα γνωστό ως Disney Springs) μεταμορφώνεται από την αγορά στο showplace για το παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ των Κυρίων. Οι τεχνίτες έρχονται από όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στην αριστοκρατική εκπομπή, η οποία κατατάσσεται στα καλύτερα φεστιβάλ εξωτερικής τέχνης της χώρας. και, από το 1975, υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα φεστιβάλ τέχνης της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Φεστιβάλ των Masters παρουσιάζει μοναδικά και περιορισμένης έκδοσης έργα από πηλό, ξύλο, μέταλλα, έλαια, ακουαρέλες και πολλά άλλα.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση φέρνει μαζί καλλιτέχνες, συλλέκτες και λάτρεις της τέχνης σε μια φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα που όχι μόνο χαρακτηρίζει καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά ζωντανή διασκέδαση, δραστηριότητες για παιδιά και μαγειρικές εκδηλώσεις. Τα παιδιά καλούνται να δημιουργήσουν τα δικά τους αριστουργήματα. και άλλες δραστηριότητες σχετικές με την τέχνη για την οικογένεια πραγματοποιούνται σε όλο το Downtown Disney, συμπεριλαμβανομένης της ζωγραφικής προσώπου από το cast της Cirque du Soleil. Επίσης, τα παιδιά θα χαρούν να κατασκευάσουν μοντέλα Lego και να δημιουργήσουν την δική τους τέχνη κιμωλίας πεζοδρομίων.

Καλλιτέχνες εμφανίζει για το Φεστιβάλ των Masters που έχουν συσταθεί στο Downtown Disney της Westside και το Downtown Disney's Market θέτει το σκηνικό για περίτεχνα πεζοδρόμιο τέχνης επιδείξεις τέχνη που δημιουργήθηκε από την Κεντρική Φλόριντα καλλιτέχνη καλλιτέχνη κιμωλία. Οι ώρες είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο και από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. την Κυριακή.

Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.