Όλα όσα πρέπει να ξέρετε αν βρίσκεστε στην πόλη για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου

Συνοπτικά: Το Auto Show του Σικάγου αποτελεί το παλαιότερο και το μεγαλύτερο είδος της Βόρειας Αμερικής. Πρώτα πραγματοποιήθηκε το 1901, φέτος σηματοδοτεί το 109ο γεγονός, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη γειτονιά South Loop στο McCormick Place.

Πότε να πάει

Το 2017 Σικάγο Auto Show είναι ανοιχτό στο κοινό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου με ειδική εκδήλωση μαυροπυρηνικής προεπισκόπησης την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Οι ώρες εκδηλώσεων είναι 9 π.μ.-10 μ.μ. κάθε μέρα εκτός από το Φεβ .

20, οι οποίες είναι 10 π.μ.-8 μ.μ.

Είσοδος: Ενήλικες: 12 €
Οι ηλικιωμένοι (62 ετών και άνω) και τα παιδιά (επτά-12): $ 6
Παιδιά έξι και κάτω: Δωρεάν με πληρωμένο ενήλικα
Προσφορές ομάδων εβδομάδας διαθέσιμες για ομάδες 20 ετών και άνω. περισσότερες πληροφορίες εδώ .
Αγορά εισιτηρίων online - χωρίς χρέωση υπηρεσιών.

Εισιτήρια έκπτωσης: Εισιτήρια μισθωτής εβδομάδας είναι διαθέσιμα στα συμμετέχοντα βενζινάδικα της Shell, στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και στις θέσεις της πέμπτης τρίτης τράπεζας.

Πρώτη αναζήτηση φιλανθρωπίας: Μια μαύρη-tie φιλανθρωπία προεπισκόπηση θα πραγματοποιηθεί 7-11 μ.μ. Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες

Πώς να πάτε εκεί

Με το αυτοκίνητο:

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου πραγματοποιείται στο McCormick Place, που βρίσκεται στο Lake Shore Drive στις 23 Αυγούστου. Τα συστήματα πλοήγησης θα πρέπει να προγραμματιστούν για το 2301 S. Martin Luther King Dr., Σικάγο, Ill., 60616 (Το Hyatt Regency McCormick Place είναι το επίσημο ξενοδοχείο για την εκδήλωση).

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στις τρεις περιοχές McCormick Place. Οι παρτίδες Α και Γ κοστίζουν 19 δολάρια, η Παρτίδα Β κοστίζει 14 δολάρια, με τις τιμές να μειώνονται στα 10 δολάρια μετά τις 6 μ.μ.

Τα Σαββατοκύριακα, το πάρκινγκ είναι διαθέσιμο στο Millennium Park Garage για $ 16 με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς και από την έκθεση.

Με δημόσια συγκοινωνία:

Το CTA διαθέτει αφιερωμένες γραμμές λεωφορείων που παρέχουν υπηρεσία Show Auto από τις σιδηροδρομικές γραμμές του CTA, το κέντρο μεταφορών Ogilvie της Metra, το Union Station και το σταθμό LaSalle St.

Μόνο τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το σταθμό Halsted στη γραμμή Orange.

Οι διαδρομές CTA 3-King Drive και η στάση 21-Cermak στο McCormick Place, όπως και η διαδρομή 129 στις ώρες αιχμής βράδυ της εβδομάδας. Μια ενιαία διαδρομή CTA είναι $ 2,25. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές CTA και τη μεταφορά.

Η υπηρεσία ηλεκτρικής γραμμής Metra από το Loop και τα νότια προάστια και η υπηρεσία South Shore από τη βορειοανατολική Ιντιάνα, σταματά στο χαμηλότερο επίπεδο του McCormick Place. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ναύλους και τις μεταφορές της Metra.

Τι να δεις

Δείτε όλες τις νέες εισαγωγές οχημάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Σικάγο Auto Show .

Που να μείνω

Στην περίπτωση που το McCormick Place Hyatt είναι κρατημένο, υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης για να εξετάσετε. Το Renaissance Blackstone Chicago Hotel , που βρίσκεται επίσης στο South Loop, απέχει λιγότερο από 10 λεπτά από το Σικάγο Auto Show. Η ιστορική πολυτελής ιδιοκτησία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Grant Park . Έχει φιλοξενήσει πολλούς Αμερικανούς προέδρους, αξιωματούχους, διασημότητες και άλλους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της Katharine Hepburn και Al "Scarface" Capone . Τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνουν το Chicago Athletic Association Hotel , το Congress Plaza Hotel και το Συνεδριακό Κέντρο , το Essex Inn , το Hampton Inn & Suites Downtown , το Hilton Chicago και το South Loop Hotel .

Πού να δειπνήσετε, ποτό & να είστε ευτυχείς