Το λεωφορείο LAX FlyAway

Τα λεωφορεία LAX FlyAway παρέχουν υπηρεσία μεταφοράς από σημείο σε σημείο σε λεωφορεία που έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά επιβατών με αποσκευές μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου του Λος Άντζελες και έξι τοποθεσίες του Λος Άντζελες με πάγιο τέλος. Η υπηρεσία LAX αναλαμβάνει την προγραμματισμένη ώρα στον τερματικό σταθμό 1 και στη συνέχεια σταματά στους άλλους 6 τερματικούς σταθμούς πριν φύγει από το αεροδρόμιο.

Union Station FlyAway Service

Για τους επισκέπτες στο Downtown Los Angeles , ή το Pasadena , το Union Station FlyAway θα σας μεταφέρει στο σταθμό Union στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Από εκεί μπορείτε να πάρετε το μετρό Gold Line για Pasadena ή να πάρετε μια γρήγορη καμπίνα στο Downtown hotels . Το Union Station FlyAway διαρκεί κάθε 30 λεπτά και διαρκεί περίπου 45 λεπτά από σημείο σε σημείο. Στο LAX, οι επιβάτες επιβιβάζονται σε λεωφορεία στο επίπεδο κατώτερης / άφιξης μπροστά από κάθε τερματικό κάτω από τα πράσινα σήματα "FlyAway, Buses and Long Distance Vans". Κάθε λεωφορείο επισημαίνεται με τη θέση εξυπηρέτησης του. Επιστρέφοντας στο ΛΑΞ, οι επιβάτες πέφτουν σε κάθε τερματικό αναχώρησης. Στον σταθμό Union, η στάση του λεωφορείου FlyAway βρίσκεται στο λεωφορείο του Plaza Vignes, στο πίσω μέρος του τερματικού σταθμού.

Υπηρεσία Χόλιγουντ FlyAway

Η στάση Hollywood FlyAway βρίσκεται στη νότια πλευρά της λεωφόρου Hollywood , ανατολικά της λεωφόρου Argyle, η οποία είναι ένα τετράγωνο ανατολικά του Vine, κοντά στη στάση Red Line του μετρό , το W Hotel και το Redbury Hotel. Δεν υπάρχει σταθμός στάθμευσης για τη στάση αυτή. Για την απόρριψη, υπάρχουν μετρημένοι δρόμοι και κοντινά μέρη. Τα λεωφορεία εγκαταλείπουν κάθε ωρα στο τρίμηνο την ώρα στη στάση του Χόλιγουντ και στο Terminal 1 του LAX που αρχίζει στις 5:15 π.μ.

Επιτρέψτε επιπλέον χρόνο για να παραλάβετε τα υπόλοιπα 6 τερματικά LAX.

Υπηρεσία Σάντα Μόνικα FlyAway

Η στάση Santa Monica FlyAway βρίσκεται μπροστά από το Civic Auditorium της Santa Monica στην οδό Main Street 1875. Δεν υπάρχει καθορισμένος χώρος στάθμευσης μίας ημέρας. Υπάρχουν μετρητές curbside ή σταθμός Auditorium για απόρριψη. Τα λεωφορεία αναχωρούν από τη Σάντα Μόνικα και το Λάξ από το τέταρτο έως την ώρα, αρχίζοντας στις 5:45 π.μ.

Van Nuys FlyAway Υπηρεσία

Το Van Nuys FlyAway παρέχει υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου Van Nuys και του LAX. Παίρνει στην ίδια θέση στο LAX ως Union Station FlyAway. Στο αεροδρόμιο Van Nuys, ο τερματικός σταθμός FlyAway βρίσκεται μεταξύ των σταθμών στάθμευσης μεγάλης και βραχείας διάρκειας, 7610 Woodley Avenue, Van Nuys. Η υπηρεσία FlyAway στο Van Nuys λειτουργεί 24 ώρες, με λεωφορεία προγραμματισμένα κάθε 15 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Ελέγξτε τον ιστότοπο για το ακριβές χρονοδιάγραμμα. Το ταξίδι διαρκεί 35 με 60 λεπτά από σημείο σε σημείο ανάλογα με την κίνηση.

Υπηρεσίες Westwood / UCLA FlyAway

Η υπηρεσία FlyAway παρέχεται μεταξύ της LAX και της UCLA Parking Structure 32 στη βόρεια πλευρά της λεωφόρου Kinross, ένα τετράγωνο δυτικά της λεωφόρου Gayley στο Westwood. Δεν υπάρχει σταθμός ολονύκτιας στάθμευσης σε αυτή τη θέση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Long Beach FlyAway Υπηρεσία

Η πιο πρόσφατη προσθήκη, το Long Beach FlyAway μεταφέρει επιβάτες από και προς το Long Beach Transit Centre στη γωνία της Long Beach Blvd και της 1ης οδού όπου συναντιούνται η Metro Blue Line και διάφορες γραμμές λεωφορείων. Είναι μόνο μερικά τετράγωνα μακριά από το Long Beach Convention Center και τα ξενοδοχεία Downtown Long Beach. Ο εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Τα λεωφορεία ξεκινούν δρομολόγια και στις δύο άκρες στις 5:30 π.μ. και τρέχουν ανά ώρα από το Long Beach μέχρι τις 9:30 μ.μ. και από το LAX μέχρι τις 10:30 μ.μ.

Δείτε τον οδηγό μου για LAX και πρόσθετες επιλογές μεταφοράς LAX .

Αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία LAX FlyAway και τις τρέχουσες τιμές και χρονοδιαγράμματα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lawa.org ή καλέστε την 24ωρη γραμμή FlyAway - 1-866-iFLYLAX (1-866-435-9529).