Το Queen Dinner του Νότιου Κλίβελαντ και το κρουαζιερόπλοιο της λίμνης Erie

Η καλύτερη θέα στο κέντρο του Κλήβελαντ είναι από λίγο offshore στη λίμνη Erie . Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυτή την άποψη από ό, τι από τη Νουατίνα βασίλισσα, ένα ρομαντικό και γοητευτικό πλοίο που φιλοξενεί γεύματα και γεύματα κρουαζιέρες, καθώς και brunch brunch. Είναι επίσης ένας ιδανικός χώρος για ένα εταιρικό πάρτι, ένα πάρτι γενεθλίων ή μια γαμήλια δεξίωση.

Το πλοίο

Η βασίλισσα Nautica είναι ένα κομψό πλοίο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 400 επιβάτες.

Έχει δύο κλειστά καταστρώματα και ένα ευρύχωρο ανοικτό κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή του πλοίου.

Το Nautica βασίλισσα αγκυροβολημένο στη δυτική όχθη των διαμερισμάτων, κοντά στο FirstEnergy Powerhouse . Υπάρχει χώρος στάθμευσης στην παρτίδα του Powerhouse, αν και η τιμολόγηση εξαρτάται από την ημέρα της εβδομάδας και τι άλλες ειδικές εκδηλώσεις συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Γεύμα στη βασίλισσα Nautica

Το Nautica Queen αναχωρεί σε μια κρουαζιέρα γεύματος από Δευτέρα έως Σάββατο. Το μενού για μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει πράσινα σαλάτα, ψητό βοδινό κρέας ή ζαμπόν, μια σειρά ζυμαρικών, ψητές πατάτες, λαχανικά στον ατμό, κοτόπουλο du jour, ψάρι du jour, ρολά και βούτυρο, καθώς και μια επιλογή από νόστιμα επιδόρπια. Μια τιμή περιλαμβάνει τον απεριόριστο μπουφέ, τον καφέ ή το τσάι, τη μουσική ψυχαγωγία και τον φόρο και την άκρη. Το πλοίο προσφέρει πλήρη υπηρεσία μπαρ με επιπλέον χρέωση.

Δείπνο στη βασίλισσα Nautica

Το δείπνο στη βασίλισσα Nautica είναι ρομαντικό και κομψό. Το μενού του δείπνου είναι παρόμοιο με το μεσημεριανό γεύμα, αλλά περιλαμβάνει επίσης τη φλούδα και τη γαρίδα, ένα σκαλιστό ψητό βόειο κρέας με au jus, χοιρινό φιλέτο με σάλτσα από βακκίνιο και ζυμαρικά alfredo.

Και πάλι, μια τιμή περιλαμβάνει τον απεριόριστο μπουφέ, τον καφέ ή το τσάι, τη μουσική ψυχαγωγία, τον φόρο και την άκρη. Η εκπληκτική θέα στο κέντρο της πόλης συμπεριλαμβάνεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Το πλοίο προσφέρει επίσης πλήρη υπηρεσία bar.

Brunch και Ειδικά Γεγονότα

Το Nautica Queen διαθέτει ένα εβδομαδιαίο Κυριακάτικο brunch, το οποίο αναχωρεί συνήθως στις 1:00 μ.μ. Το μενού συνδυάζει τα καλύτερα από τα μενού γεύματος και δείπνου και διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία.

Το πλοίο φιλοξενεί επίσης μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της κρουαζιέρας του Πάσχα με το Πάσχα Μπάνι, ένα ξεχωριστό brunch της Ημέρας της Μητέρας, μια νυχτερινή κρουαζιέρα Απόκριες και διάφορα ταξίδια διακοπών.

Μέρη, Εταιρικές Συναντήσεις και Γάμοι

Το Nautica Queen κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για να φιλοξενήσει μια εταιρική συνάντηση, ένα πάρτι γενεθλίων ή μια γαμήλια δεξίωση. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει μέρη με 25 έως 400 άτομα. Παντρεύομαι? Εξετάστε τη σύνδεση του κόμβου στη βασίλισσα Nautica. Ο κυβερνήτης μπορεί να τιμωρήσει.