Αμερικανοί Χάρτες: Περιεκτικοί Χάρτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Μην αφήσετε το σπίτι χωρίς αυτές τις χάρτες ταξιδίων των ΗΠΑ

Βγάζοντας το δικό σας κατώφλι ή σχεδιάζοντας ένα μακρύ οδικό ταξίδι στις ΗΠΑ; Εάν είστε παλιό σχολείο και θα προτιμούσατε έναν φυσικό χάρτη να βασίζεστε στο τηλέφωνό σας (και ας το παραδεχτούμε, τα δεδομένα θα είναι σπάνια σε τεράστιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών), αυτό είναι το άρθρο για εσάς. Θα βρείτε πόρους για διασκεδαστικούς και ενδιαφέροντες χάρτες των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και για τους χάρτες και τους άτλαντες που συνιστούμε να αγοράσετε για ένα ταξίδι σε ολόκληρη τη χώρα.

Πόροι για τους Χάρτες των Ηνωμένων Πολιτειών

Χάρτες πόλεων των Η.Π.Α.: Τα δεδομένα της πόλης περιλαμβάνουν χιλιάδες χάρτες πόλεων των Ηνωμένων Πολιτειών με στατιστικά τοπικά κατοίκους, γεγονότα που υποβλήθηκαν από τους χρήστες, παρόμοιες λίστες πόλεων, σύνοψη των 100 κορυφαίων πόλεων (ταξινομημένα κατά κριτήρια, όπως τα περισσότερα θηλυκά, μεταξύ άλλων) και προβλέψεις καιρού.

Eisenhower Interstate System: Εδώ θα βρείτε λεπτομέρειες για τα 65.000 μίλια των διεθνών οδών της Αμερικής και την ιστορία πίσω από την εθνική υποδομή αυτοκινητοδρόμων, η οποία αρχικά αναπτύχθηκε για στρατιωτική χρήση.

Το Εθνικό Σύστημα Αυτοκινητοδρόμων: Για να μην συγχέεται με το Διακρατικό Σύστημα Eisenhower, το NHS επικεντρώνεται στη σύνδεση μονάδων μεταφοράς: μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και δύο οδών λωρίδας με σιδηροδρομικούς σταθμούς, τερματικά λεωφορείων και πορθμείων, αεροδρόμια και πολλά άλλα.

Τοπογραφικοί χάρτες των ΗΠΑ: Τοπογραφικοί χάρτες των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ θα βρείτε Delorme χαρτογράφους, εθνικούς γεωγραφικούς χάρτες τοπογραφικούς χάρτες National Geographic και τοπογραφικούς χάρτες USGS για ταξίδια στην αμερικανική πίσω χώρα.

Απαραίτητο εάν ελπίζετε να περάσετε το δρόμο σας από την πεπατημένη διαδρομή!

Χάρτες γεμάτοι από χρήσιμες πληροφορίες

Οι Καιρικές Χάρτες από το Weather Channel είναι χρήσιμες για τον προγραμματισμό της ημέρας μπροστά σας. Στο site θα βρείτε τους τόνους των προβλέψεων για κάθε σενάριο: προβλέψεις ταξιδιού, πρόγνωση οδήγησης, διακρατική πρόβλεψη, πληροφορίες για ώρες αιχμής, πρόβλεψη γεγονότων, ρολόγια θύελλας και πολλά άλλα.

Σίγουρα αξίζει να δείτε μια λεπτομερή ματιά στους χάρτες καιρού εδώ, ειδικά εάν υπάρχει μια δραστηριότητα που πραγματικά θέλετε να συμπέσετε με μια ηλιόλουστη μέρα.

US Time Zone Map: Σχεδιάζετε ένα ταξίδι και θέλετε να ελέγξετε αν θα περάσετε τις ζώνες ώρας; Η Παγκόσμια Ζώνη Ώρας έχει έναν χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών για να σας δείξει ποια ώρα είναι εκεί.

Αγοράστε τους Χάρτες των ΗΠΑ και τους οδηγούς

Η διαδρομή 66 του Road Trip του Lonely Planet (2015): Α, η παγκοσμίου φήμης Route 66 είναι ένας δρόμος που αξίζει να οδηγήσετε, αν και μόνο για να απολαύσετε την ιστορία και να θαυμάσετε τα αξιοθέατα του δρόμου. Ο οδηγός της Lonely Planet για τη διαδρομή είναι ένας από τους καλύτερους.

Οι πιο ελκυστικοί δίσκοι στην Αμερική (2012): Το καλύτερο μέρος ενός οδικού ταξιδιού σταματά να θαυμάσει την ομορφιά της χώρας στην οποία ταξιδεύετε, οπότε γιατί να μην βάλετε το ταξίδι σας γύρω από τις πιο όμορφες μονάδες στις ΗΠΑ;

Η Νέα Αμερική στην Οδό: Εντάξει, έτσι δημοσιεύθηκε το 1992, οπότε απέχει πολύ από το να είναι ενημερωμένος, αλλά σίγουρα αξίζει να το διαβάσετε εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με το wacky road στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με γεμάτες διασκέδαση αμερικανικές στάσεις και περίεργα, θα χρειαστείτε μόνο ένα γρήγορο google για να μάθετε αν τα αξιοθέατα είναι ακόμα στάσιμα (πιθανότατα είναι).

Αγοράστε αμερικανικούς άτλαντες

Όταν πρόκειται για τους οδικούς άτλαντες των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε.

Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία αυτά που μπορείτε να αγοράσετε:

Rand McNally Η.Π.Α. 2017 Μεγάλη κλίμακα Atlas Road: Το Rand McNally είναι ο απόλυτος άσος στον δρόμο - αν ψάχνετε για έναν άτλαντα δρόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτό.

Βασικός Rand McNally Οδικός Άτλας ΗΠΑ / Καναδάς / Μεξικό: Αν σχεδιάζετε να πάτε σε μια μακρινή απόσταση, αυτός ο άτλας δρόμου που καλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό είναι αυτός για εσάς.

Michelin Road Map της Βόρειας Αμερικής Atlas 2017: Ένας εναλλακτικός άτλας δρόμου για τη Βόρεια Αμερική είναι αυτός της Michelin. Περιλαμβάνοντας τις συντεταγμένες GPS όπου κι αν θέλετε να πάτε, αυτό είναι ιδανικό για εμάς με ένα GPS ή το τηλέφωνό σας.

Αγοράστε Χάρτες ΗΠΑ για διακοσμητικούς σκοπούς

Ας το παραδεχτούμε: οι χάρτες πραγματικά φαίνονται super-cool, και ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας για ένα μέρος από το να κρεμάσετε έναν χάρτη του σε τοίχο σας;

Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές για το δωμάτιό σας:

Κλασικός Χάρτης Ηνωμένων Πολιτειών (National Geographic Map Reference): Αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους μου χάρτες των Ηνωμένων Πολιτειών, από την National Geographic. Είναι υπερ-λεπτομερή, υπερ-μεγάλη (6x4 πόδια), και εξαιρετικά όμορφη! Θα ήταν υπέροχο να αγοράσετε μερικές χρωματιστές καρφίτσες για να επισημάνετε εκεί που έχετε επισκεφτεί μέχρι στιγμής στη χώρα.

Χάρτης τοίχου των Ηνωμένων Πολιτειών - Laminated (Χάρτης των ΗΠΑ): Μια άλλη όμορφη επιλογή από την National Geographic, είναι παρόμοια με την προηγούμενη, αλλά έχει χρωματισμένα κράτη για να τα βλέπει λίγο πιο εύκολα.

Rand McNally Classic Χάρτης τοίχου των Ηνωμένων Πολιτειών: Ο Rand McNally προσφέρει έναν χάρτη τοίχων πέρα ​​από τους άτλαντες, και μου αρέσουν τα χρώματα που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν για τις πολιτείες αυτού του είδους.

Αυτό το άρθρο επιμελήθηκε ο Lauren Juliff.