Τις εξωτερικές σειρήνες έκτακτης ανάγκης του Minneapolis και του St. Paul

Η κομητεία Hennepin, η κομητεία Ramsey και πολλές άλλες κομητείες της Μινεσότα έχουν εξωτερικές σειρήνες έκτακτης ανάγκης.

Εάν οι σειρήνες ανεμοστρόβιλων ακούγονται καθώς διαβάζετε αυτό, μάθετε αμέσως για το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε καταφύγιο από το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Μινεσότα.

Εάν οι σειρήνες ανεμοστρόβιλων δεν ακούγονται, και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις σειρήνες, όταν ακούγονται, και τι να ακούσετε, τότε διαβάστε.

Τι είναι η εξωτερική έκτακτη ανάγκη της Minneapolis και του Σεντ Παύλου για σειρήνες

Οι σειρήνες έχουν σχεδιαστεί για να ακούγονται σε περίπτωση ανεμοστρόβιλων, έντονων βροντών ή καταιγίδων από αστραπές, διαρροών επικίνδυνων υλικών, δυσλειτουργίας των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, τρομοκρατίας και άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που απειλούν την περιοχή.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να ακούγονται οι σειρήνες έκτακτης ανάγκης οφείλεται σε προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλο ή προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλο .

Τι σημαίνει ένας ήχος σειρήνας Tornado; Τι σημαίνει ένας ήχος σειρήνας έκτακτης ανάγκης;

Το πρώτο σήμα χρησιμοποιείται για ανεμοστρόβιλους και σοβαρούς και επικίνδυνους καιρούς. Η σειρήνα ανεμοστρόβιλων έχει σταθερό τόνο.

Το δεύτερο σήμα χρησιμοποιείται για άλλους τύπους καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Έχει ένα ήχο συσκότισης.

Όταν οι σειρήνες δοκιμάζονται

Οι σειρήνες ελέγχονται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα. Οι σειρήνες ελέγχονται για την επαλήθευση της κανονικής λειτουργίας και για να εξοικειωθούν οι κάτοικοι με τον ήχο της σειρήνας.

Οι σειρήνες κάνουν δύο διαφορετικούς ήχους, και οι δύο ακούγονται κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής.

Οι σειρήνες ελέγχονται κάθε μήνα, όλο το χρόνο. Ιστορικά οι σειρήνες δοκιμάστηκαν μόνο το καλοκαίρι, αλλά με τις πρόσφατες τρομοκρατικές ανησυχίες και τη δυνητική ανάγκη ανταπόκρισης σε άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, δοκιμάζονται τώρα κάθε μήνα και το χειμώνα.

Τι να κάνετε αν ακούσετε μια σειρήνα

Εάν η σειρήνα σταθερής ηχητικής ανεμοστρόβιλος είναι ενεργοποιημένη, πάρτε καταφύγιο στο υπόγειο, ένα μικρό εσωτερικό δωμάτιο στο σπίτι σας, σε ένα καταστροφικό καταφύγιο ή σε άλλο ασφαλές μέρος.

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Μινεσότα έχει συμβουλές για το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε καταφύγιο στο σπίτι, στο σπίτι, στο σχολείο ή στο εξωτερικό.

Εάν η άλλη έκτακτη ανάγκη εκπέμπει σειρήνα, ενεργοποιήστε έναν τοπικό τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό για να μάθετε τη φύση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης πριν από τη λήψη μέτρων. Μπορεί να μην θέλετε να πάρετε αυτόματα στο υπόγειο? οι σειρήνες μπορούν να ηχήσουν για να προειδοποιήσουν για τις πλημμύρες.

Ένα ραδιόφωνο που λειτουργεί με μπαταρία είναι προτιμότερο και κάθε σπίτι πρέπει να έχει ένα. Είναι ασφαλέστερο σε μια καταιγίδα φωτισμού, πιο αξιόπιστη σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, και μπορεί να σας μεταφέρει σε ένα καταφύγιο εάν είναι απαραίτητο.

Η τοπική τηλεόραση και το ραδιόφωνο θα μεταδίδουν συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να αναλάβουν. Είναι καλύτερο να ενημερωθείτε πριν συμβεί μια καταστροφή: Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Μινεσότας, DPS, έχει ετοιμάσει κατευθυντήριες γραμμές για το τι πρέπει να κάνει σε ανεμοστρόβιλους, πλημμύρες ή άλλους σοβαρούς καιρούς.

Ο Ερυθρός Σταυρός έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Πως να προετοιμαστείς

Κάθε σπίτι θα πρέπει να έχει σχέδιο καταστροφής και κιτ έκτακτης ανάγκης.

Το Code Ready είναι ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Minnesota DPS. Στην ιστοσελίδα του Code Ready, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό σχέδιο καταστροφής και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προετοιμασία για καταστροφές και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο ήχος σειρήνων έκτακτης ανάγκης για κάθε έκτακτη ανάγκη;

Όχι. Μην βασίζεστε στις σειρήνες για να ακούγεται σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι σειρήνες έχουν σχεδιαστεί για να προειδοποιούν τους ανθρώπους που είναι σε εξωτερικούς χώρους και μπορεί να μην ακουστούν μέσα στα κτίρια. Θεωρείται ότι οι άνθρωποι μέσα στα κτίρια θα ακούσουν μια προειδοποίηση στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση.

Σε μια πολύ αιφνίδια έκτακτη ανάγκη, μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να ακούγονται οι σειρήνες. Ή, μια καταστροφή που επηρεάζει τις σειρήνες έκτακτης ανάγκης μπορεί επίσης να αποτρέψει την ηχηρή τους.

Ποιος χειρίζεται τις σειρήνες έκτακτης ανάγκης

Οι σειρήνες ανήκουν στην πόλη στην οποία βρίσκονται, αλλά η απόφαση να ακούγεται η σειρήνα λαμβάνεται από έναν υπάλληλο του νομού.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο διοικητής περιστατικών του νομού - ο επικεφαλής της αστυνομίας, ο σερίφης ή ο διευθυντής έκτακτης ανάγκης του νομού - αποφασίζει να ακούσει τις σειρήνες.