Δημοφιλή ονόματα μωρών στο Μπρούκλιν και τη Νέα Υόρκη

Τα ονόματα των μωρών τρέχουν σε κύματα και τα δεδομένα από το 2009 δείχνουν ότι οι Νιού Yorkers είχαν ορίσει τα αγαπημένα τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια. Με βάση τα δεδομένα του Υπουργείου Υγείας της Νέας Υόρκης, εδώ είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα σε όλη την πόλη. (Τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα από το δήμο.)

Top Ten: Τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών για κορίτσια στη Νέα Υόρκη το 2009

  1. Ισαβέλα
  2. Σοφία
  3. Μία
  4. Emily
  5. Olivia
  6. Μάντισον
  7. Σάρα
  8. Ashley
  9. Leah
  10. Emma

Top Ten: Τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών για αγόρια στη Νέα Υόρκη το 2009

  1. Jayden
  1. Ντάνιελ
  2. Ethan
  3. Μιχαήλ
  4. Δαβίδ
  5. Τζάστιν
  6. Ματθαίος
  7. Ιησούς του ναυή
  8. Αλέξανδρος
  9. Christophe

Από πού οι νεοϋορκέζοι παίρνουν ονόματα μωρών; Από την ποπ κουλτούρα - και τη Βίβλο

1. Θρησκεία : Η Βίβλος αποδίδεται ως σημαντική πηγή έμπνευσης για ονόματα μωρών ακόμη και στη Νέα Υόρκη. Το 2009, τα βιβλικά ονόματα της Παλαιάς Διαθήκης των νεοϋορκέζων βιβλίων περιλάμβαναν την Εσθήρ (# 21) και τη Γένεση (# 43) για τα κορίτσια, Joshua (# 8), Jacob (# 12), Elijah (# 21) Τον Ιερεμία (# 34) και τον Μωυσή (# 42 · Εβραϊκά για τον Μωυσή) για τα αγόρια. Από αυτά τα ονόματα, μπορεί κανείς να πει με ακρίβεια ότι τα περισσότερα, εκτός από τον Ιερεμία και τη Γένεση, υποδηλώνουν όχι μόνο την απλή επιβίωση, αλλά όσο και το Donald-Trump -ή-μεγαλύτερη επιτυχία ενόψει τεράστιων αποδόσεων. Ο Ιησούς κατατάχθηκε # 89 και ο Μωάμεθ # 111.

2. Ποπ Πολιτισμός & Μόδα : Αυτό είναι, τελικά, η Μεγάλη Μήλα, και έτσι υπάρχει φυσικά μια ισχυρή κοσμική τάση στο τμήμα μωρών-ονομάτων.

Οι γονείς της Angelina Jolie και Will Smith, 880 γονείς της Νέας Υόρκης, ονόμαζαν τα παιδιά τους Jayden, το πιο δημοφιλές όνομα του μωρού το 2009. (Δέκα κορίτσια μωρών ονομαζόταν επίσης Jayden το 2009.)

Άλλα βρέφη της NYC ονομάστηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της NYC, μετά από διάφορες εικόνες της ποπ κουλτούρας, συμπεριλαμβανομένων

Το 2009 είδε τη γέννηση 20 νέων αγοριών με την ονομασία Elvis (# 161). Είκοσι δύο βρεφικά Ρωμαίοι έφτασαν στη Νέα Υόρκη και το 2009.

3. Η εποχή : Το 2009 ο πληθυσμός της Νέας Υόρκης αυξήθηκε κατά 74 με εποχιακά ονόματα: 39 καλοκαίρια, 23 φθινοπωρινές και 12 χειμώνες. Περιέργως, ο κατάλογος της πόλης δεν περιείχε κανένα μωρό που ονομάζεται Άνοιξη.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Για την πλήρη κατανομή των δημοφιλών ονομάτων μωρών ανά εθνικότητα (Ισπανόφωνος, Μαύρος, Λευκός και Ασιατικός / Ειρηνικός Νησί), δείτε τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Νέας Υόρκης.

Δείτε την πλήρη λίστα με ονόματα μωρών για το 2009 στη Νέα Υόρκη.