Επιλογές δείπνου αφθονούν στα μυστικά All-Inclusive στην Τζαμάικα

Το Bordeaux at Secrets Wild Orchid είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του θέρετρου

Μέρος των ανέσεων στα μυστικά Wild Orchid στο Montego Bay , η Τζαμάικα είναι μια κλίμακα στο μπάνιο των υπέροχα διορισμένων σουιτών. Δεδομένης της τεράστιας υπεροχής των μεγάλων επιλογών φαγητού στα μυστικά, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι αυτή είναι μια καλή ιδέα.

Δεν μπορείτε να πάτε στραβά τρώγοντας οπουδήποτε σε αυτό το θέρετρο, το οποίο βρίσκεται δίπλα-δίπλα με τα μυστικά του Αγίου Ιακώβου (και οι δύο διαθέτουν 351 σουίτες ποικίλης πολυτέλειας ) και ένα πλήρες τμήμα του θέρετρου all-inclusive της Τζαμάικας .

Τα περισσότερα από τα εστιατόρια βρίσκονται στην κοινόχρηστη Promenade, η οποία βρίσκεται στην πλευρά του Wild Orchid - καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση από τη σουίτα σας και στη συνέχεια να χαλαρώσετε πίσω.

Από όλες τις γευστικές εκδρομές μου, απολάμβανα περισσότερο την πολυτέλεια του Μπορντό στο Wild Orchid, ένα γαλλικό εστιατόριο ευχάριστης κουζίνας. Είναι αρκετά αυστηροί όσον αφορά τους κώδικες ενδυμάτων στα εστιατόρια εδώ. όχι σορτς, κύριοι, συγγνώμη. Αλλά όταν μερικοί από εμάς έδειχναν σε σορτς (και μανικέτια πουκάμισα) μία νύχτα, ήταν περισσότερο από ευγενικοί για να μας αφήσουν να γευματίσουμε έξω, αρχικά στην αίθριο, αλλά στη συνέχεια, όπως περισσότεροι από εμάς εμφανίστηκαν, πήγαν πάνω και πέρα ​​δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο τραπέζι έξω στο ίδιο το Promenade, ένας ένδοξος τρόπος για να απολαύσετε μια πραγματικά εντυπωσιακή γαλλική κουζίνα.

Υπάρχει ένα καθορισμένο μενού στο εστιατόριο, αλλά οι επιλογές του τι μπορείτε να πάρετε - ένα ή όλα - ήταν αξιέπαινη. Ξεκίνησα με το Feuillette de Moules et pommes au Calvados - τα μουστάκια και τα μήλα που μαγειρεύτηκαν σε μια κρεμώδη λευκή σάλτσα κρασιού με το κονιάκ μήλου Calvados και φρέσκα βότανα, σερβίρεται σε ένα κέλυφος ζύμης που ήταν φουσκωτό και γεμάτο από τα πιο νόστιμα μύδια μπορεί να φανταστεί.

Για τη δεύτερη πορεία, πήγα με bouillabaisse, μια παραδοσιακή σούπα θαλασσινών γεμάτη με ψάρια και οστρακοειδή, μαϊντανό, ντομάτες και κονιάκ ... απολύτως νόστιμο. Άλλοι στο κόμμα μας επέλεξαν το κατσικίσιο τυρί που ψήνεται σε τραγανή φιόρο σερβιρισμένο με σάλτσα σαλάτας και κρεμμυδιού και ένας άλλος από μας πήγε με τη σούπα κρεμμυδιού Normandie.

Τίποτα δεν ήταν κακή επιλογή.

Για την είσοδο, δοκιμάσαμε τα φρέσκα φιλέτα με πατάτες γεμάτες πατάτες, ψητά λαχανικά και σάλτσα της Μαδέρας και βρήκα μια από τις πιο εύγευστες θεραπείες βοείου κρέατος που είχα ποτέ.

Το επιδόρπιο ήταν υποχρεωτικό. είχαμε κάνει ένα σύμφωνο πριν το δείπνο άρχισε να τρώει ό, τι μπορούσαν να προσφέρουν - και το cheesecake, χρησιμοποιώντας ένα ντόπιο φρούτο, ήταν μια από τις καλύτερες παραλλαγές του τυρογάλακτος ποτέ και σίγουρα το πιο ασυνήθιστο που είχα δοκιμάσει ποτέ.

Η υπηρεσία είναι εξαιρετική, φιλική, γρήγορη και ενημερωμένη, και η συνεχής ροή του μεγάλου γαλλικού κρασιού βοηθούσε σίγουρα το βράδυ με μια γενική αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.

Αλλά υπάρχουν τόσες πολλές άλλες επιλογές εδώ, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πού να πάμε και τι να φάμε. Για πρωινό, πάντοτε πήγα στο World Cafe, ένα μακρύ, πανέμορφο μπουφέ εξαιρετικής ποικιλίας, συμπεριλαμβανομένου του παραδοσιακού τζαμαϊκανικού πρωινού του αλατιού και του ackee (φρούτο που μοιάζει με ομελέτα), βρασμένη πράσινη μπανάνα, calaloo και τόσα φρέσκα φρούτα της Τζαμάικας όπως θα μπορούσα να το χειριστώ, το πλύσιμο κάτω με τον ισχυρό τζαμαϊκανό καφέ και την περιστασιακή smoothie (δοκιμάστε το smoothie παξιμάδι, είναι καταπληκτικό). Το χυλό Τζαμαϊκανών είναι εξαιρετικό, πολύ λείο, μεταξένιο και απλά ικετεύει να είναι συγκεντρωμένο με ψιλοκομμένο φρέσκο ​​φρούτο.

Αν είστε ένας αύριο νωρίς το πρωί και χρειάζεστε μια κουταλιά της καφεΐνης για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, περιπλανηθείτε στο Coco Cafe, μια μικρή περιοχή κοντά στο χώρο αναψυχής και τα καταστήματα, που ανοίγει στις 6 το πρωί και όπου μπορείτε να πάρετε κάθε είδους φρέσκα αρτοσκευάσματα επίσης.

Άλλες επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν Oceana, oceanside Tex-Mex γεύματα? Blue Mountain, που σερβίρει φαγητό της Τζαμάικας και της Καραϊβικής μόνο για δείπνο. El Patio, με φαγητό του Μεξικού, δείπνο μόνο? Himitsu, Pan-Asian σύντηξη για δείπνο μόνο και το μόνο μέρος που χρειάζεστε κρατήσεις, όπως τα τραπέζια Teppanyaki είναι πιο δημοφιλή? Portofino, ιταλική κουζίνα, μόνο δείπνο.

Δεν θα πάτε ποτέ διψασμένος εδώ, με μια ποικιλία από ενθουσιώδεις επιλογές. Βρήκα το μπαρ Barracuda το καλύτερο, ακριβώς στην παραλία με τα swing καθίσματα και καναπέδες γύρω από το ξενοδοχείο, αν και κλείνει στις 6 μ.μ., η οποία είναι ατυχής. Αλλά δεν έχει σημασία, μπορείτε να περάσετε στο Πιάνο μπαρ στο τέλος της Promenade, ένα πανέμορφο μπαρ-στο-γύρο με ζωντανή μουσική μέσα και έξω? μια νύχτα, είχαν μια σκηνή έξω έξω και ένας τοπικός ειδικός reggae έκανε το πράγμα αργά τη νύχτα.

Επίσης, και τα δύο θέρετρα έχουν υπέροχες κολυμπήθρες μέχρι να ξεκουραστούν.

Συνολικά, δεν μπορείτε να πάτε στραβά οπουδήποτε φάτε στα μυστικά της Τζαμάικα . Απλά αγνοήστε την κλίμακα στο δωμάτιό σας αργότερα.