Ολυμπιακοί τουριστικοί οδηγοί λουτρών της Ολλανδίας - River Street Club Troy, NY

Σκαρφαλωμένο στην ανατολική όχθη του ποταμού Hudson λίγο λιγότερο από 10 μίλια βόρεια του Albany , η πόλη της Τροίας, η Νέα Υόρκη μπορεί να είναι η μικρότερη στη χώρα με ένα γκέι λουτρό. Μόνο περίπου 50.000 άνθρωποι ζουν στην Τροία, αλλά η πόλη είναι μέρος μιας περιοχής μετρό πάνω από 1.2 εκατομμύρια που περιλαμβάνει το Albany, Schenectady, και μια σειρά από προάστια και μικρότερες κοινότητες. Έχετε επίσης κατά νου ότι η Νέα Υόρκη έχει πολύ λίγες γκέι σάουνες και η Βοστώνη δεν έχει καμία - αυτό κάνει το Troy's River Street Club (540 River St, ακριβώς έξω από το I-787) να ακολουθήσει τη διαδρομή 7 ανατολικά από την έξοδο 9Ε, 518-272-0340 ) μία από τις λίγες παρόμοιες εγκαταστάσεις στα βορειοανατολικά.

Η Providence, Rhode Island , με το δημοφιλές Mega-Plex και το Club Body Center, είναι η μόνη άλλη πραγματική επιλογή για τους άντρες που θέλουν να συνδεθούν με άλλους ομοφυλόφιλους άνδρες σε ένα λουτρό.

Όπως και τα περισσότερα γκέι λουτρά, το River Street Club είναι ένας ιδιωτικός σύλλογος στον οποίο απαιτείται μέλος. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πέρασμα διάρκειας μιας ημέρας ή ένα προϊόν συμμετοχής για έξι μήνες. Η πλήρης συμφωνία διάρκειας έξι μηνών κοστίζει 50 δολάρια (αν και είναι λιγότερο δαπανηρές συμμετοχές με λιγότερα οφέλη) έναντι 15 δολ. Για ένα μονοήμερο τετραώροχο, οπότε αν σκοπεύετε να επιστρέψετε μερικές φορές, είναι λογικό να αγοράσετε το εξάμηνο πέρασμα. Επιπλέον, υπάρχουν τιμές για επίσκεψη, για βασικό ντουλάπι και μερικά δολάρια περισσότερο για ιδιωτικά δωμάτια.

Το River Street Club δεν είναι μια μεγάλη εγκατάσταση, αλλά είναι καθαρή και καλά διατηρημένη, με γυμναστήριο, σάουνα τεσσάρων ατόμων, ατμόλουτρο, υδρομασάζ έξι ατόμων και ντους. Το πλήθος τείνει προς την πλευρά άνω των 30 ετών, αλλά αυτό είναι μέρος της Νέας Υόρκης με πολυάριθμα κολέγια και πανεπιστήμια και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τους μαθητές εδώ, ειδικά αργά το βράδυ.

Είναι μια εύκολη διαδρομή εδώ από την οδό Lark στο Albany, η οποία περιέχει το μεγαλύτερο μέρος των γκέι μπαρ της περιοχής.