Τα φώτα διακοπών Midwest City είναι φανταστικά 2017

Το προάστιο της Midwest City του Oklahoma City διαθέτει μία από τις καλύτερες οθόνες φωτισμού διακοπών στην περιοχή του μετρό. Κάθε χρόνο από το 1995 στο Περιφερειακό Πάρκο Joe B. Barnes, το γεγονός προσφέρει μια μίλη και μισή οδήγηση ή πεζοπορία με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα που περιλαμβάνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 118 ποδιών, μια σήραγγα φωτισμού, πάνω από 100 φωτιστικές οθόνες εκατομμύρια ατομικά φώτα, έναν καταρράκτη, χορευτικά φώτα που έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν FM μουσική Χριστουγέννων και πολλές, πολλές κινούμενες οθόνες.

2017 Ημερομηνίες και ώρες

Το 2017, το Midwest City's Holiday Lights Spectacular ξεκινά λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών στις 17 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Η έκθεση είναι ανοιχτή κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 22:00 την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη και από τις 18:00 έως τις 11:00 την Παρασκευή και το Σάββατο.

Όπως και πέρυσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν μέσω της οθόνης κατά τη διάρκεια της γιορτής της βραδιάς στις 16 Νοεμβρίου από τις 6-8 μ.μ. Η ειδική διανυκτέρευση, με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ζεστή σοκολάτα, απαιτεί δωρεά $ 5. παιδιά 12 και κάτω από τα πόδια μέσα από δωρεάν.

Η τελετή έναρξης της νύχτας πραγματοποιείται στις 5:30 μ.μ. την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου. Ο δήμαρχος θα είναι σε ετοιμότητα και θα υπάρχουν ζωντανή μουσική, μπαλόνια ζεστού αέρα, ζεστή σοκολάτα και πολλά άλλα για να γιορτάσουν την αρχή ενός άλλου έτους χαράς στο Midwest City.

Αν θέλετε να πάτε την παραμονή των Χριστουγέννων, ξεκινήστε νωρίς. Αυτό, φυσικά, είναι μια δημοφιλής νύχτα, και η γραμμή του αυτοκινήτου θα είναι αρκετά μεγάλη.

Τοποθεσία και Οδηγίες

Το Holiday Lights Spectacular πραγματοποιείται στο Περιφερειακό Πάρκο Joe B. Barnes του Midwest City, που βρίσκεται στη λεωφόρο 8700 E. Reno.

Από το I-40, βγείτε βόρεια στη λεωφόρο Douglas και ακολουθήστε τις νιφάδες χιονιού που κατευθύνονται προς τα δυτικά στην SE 15η. Από το I-35, πηγαίνετε προς την ανατολική SE 15η έξοδο. Και αν βρίσκεστε στο μετρό, πηγαίνετε νότια της λεωφόρου Reno στο SE

15η. Η είσοδος χαρακτηρίζεται από ένα κινούμενο στρατιώτη παιχνιδιών.

Αδεια

Η είσοδος είναι απολύτως δωρεάν, χάρη σε αρκετούς χορηγούς όπως η First National Bank, το Midwest Regional Medical Center, το Rose State College, η Tinker Federal Credit Union, η Wal-Mart, η πόλη Midwest City, η Midwest City Optimist Club, το Midwest City Chamber of Commerce και την Καθολική Εκκλησία του Αγίου Φιλίπε Νερίου.

Τι να δεις

Υπάρχουν εκτιμώμενες 1055 οθόνες ως μέρος του Spectacular Holiday Lights της Midwest City. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία:

Εθελοντισμός και χορηγία

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τον εθελοντισμό ή να κάνετε δωρεά για την εκδήλωση Midwest City, καλέστε (405) 739-1293 ή συμπληρώστε την online φόρμα. Για $ 1000, μπορείτε επίσης να χρηματοδοτήσετε ένα από τα δέντρα συμβάντων, ίσως να μνημονεύσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα σημάδι. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία και μηνύματα και επιστρέψτε τα με πληρωμή στην πόλη.