Ένας οδηγός για να πάρει μια αυτοκρατορία περάσει στα κρατικά πάρκα της Νέας Υόρκης

Αποκτήστε ένα Pass Empire, ένα δελτίο πρόσβασης σε κρατικά πάρκα και δασικές εκτάσεις

Αν αγαπάτε την οδήγηση στο Long Island και σε άλλα μέρη της Νέας Υόρκης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας ένα Pass State Empire Pass, γνωστό στο παρελθόν ως Αυτοκρατορικό Διαβατήριο. Εάν είστε συχνός χρήστης του πάρκου, μπορείτε να πληρώσετε ένα κατ 'αποκοπήν κόστος αντί να πληρώνετε κάθε φορά που πηγαίνετε, πράγμα που μπορεί πραγματικά να προσθέσει.

Κάθε δελτίο είναι ουσιαστικά μια απεριόριστη ημερήσια κάρτα για την πρόσβαση των οχημάτων στα περισσότερα από 180 κρατικά πάρκα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και σε περισσότερες από 55 περιοχές προστασίας του περιβάλλοντος του Τμήματος Περιβαλλοντικής Διατήρησης (DEC).

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε περισσότερους χώρους εκτόξευσης σκαφών, σε αρμπορικούς χώρους, σε παραθαλάσσια πάρκα και σε πάρκα. Το κράτος παρέχει λεπτομερή κατάλογο όπου το Empire Pass είναι αποδεκτό.

Εάν κρατάτε ένα Empire Pass, μπορείτε να φέρετε όσους φίλους ή μέλη της οικογένειας επιθυμείτε στο αυτοκίνητό σας ή σε άλλο επιβατικό όχημα.

Η Κάρτα Αυτοκρατορίας

Από το 2017, είναι διαθέσιμη μια κάρτα Empire Pass μεγέθους πορτοφολιού που μπορεί να μοιραστεί σε ένα νοικοκυριό. Η κάρτα είναι μια φιλική προς την οικογένεια εναλλακτική λύση προς το συνηθισμένο decal που κυκλοφορεί στα παράθυρα του οχήματος και δεν έχει εκχωρηθεί σε συγκεκριμένο όχημα. Η κάρτα μεγέθους πορτοφολιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε επιθυμεί ο κάτοχος της κάρτας.

Εάν προτιμάτε ένα decal, η πολιτεία απαιτεί το decal Pass να είναι μονίμως συνδεδεμένο με το παράθυρο του οδηγού στο μπροστινό ή πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην αριστερή πλευρά των μοτοσικλετών ή στο εσωτερικό του σκάφους.

Είτε παίρνετε μια κάρτα για το πορτοφόλι σας είτε ένα αυτοκόλλητο για το όχημά σας, το Empire Pass δίνει ομοιόμορφα στον χρήστη απεριόριστη είσοδο για ημερήσια χρήση στις περισσότερες εγκαταστάσεις που λειτουργούν από τα πάρκα της Νέας Υόρκης και το State Department of Environmental Conservation, συμπεριλαμβανομένων δασών, παραλιών, μονοπάτια και πολλά άλλα.

Το κράτος παρέχει λεπτομερείς οδηγίες χρήσης για κάρτες Pass Empire και αυτοκόλλητα Pass Empire . Και παρέχει απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την αντικατάσταση περάσματος, τις πωλήσεις όγκου και άλλες βασικές πληροφορίες.

Τα Empire Passes διατίθενται για διαφορετικές χρονικές περιόδους: ένα έτος, πολυετή ή διάρκεια ζωής.

Τα τρέχοντα τέλη για κάθε τύπο διέλευσης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Empire Pass.

Ετήσια άδεια αυτοκρατορίας

Ετήσια Κάρτα Αυτοκρατορίας: Μια κάρτα μεγέθους πορτοφολιού που μπορεί να μοιραστεί σε ένα νοικοκυριό και να μην αντιστοιχιστεί σε ένα συγκεκριμένο όχημα.

Ενημερωτικό δελτίο ετήσιας αυτοκρατορίας: Διαθέσιμο για λιγότερο από μια κάρτα, το αυτοκόλλητο είναι στερεωμένο σε όχημα και δεν είναι μεταφερόμενο.

Αγοράζω:

Κάρτα πολλαπλών ετών Empire Pass

Οι αγοραστές συχνών καρτών Pass Empire μπορεί να θέλουν μια πολυετή κάρτα Empire Pass, η οποία μπορεί να αγοραστεί μέσω τηλεφώνου ή μέσω ταχυδρομείου. Κατά την αγορά, θα σας αποσταλεί μια κάρτα Empire Pass. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Parks εκτός εάν η διεύθυνσή σας έχει αλλάξει. Εάν έχει, συμπληρώστε τη φόρμα Αλλαγή διεύθυνσης .

Διάρκεια ζωής αυτοκρατορίας

Το Lifetime Empire Pass είναι μια βολική επιλογή για τους συχνούς χρήστες του Empire Pass. Το Lifetime Empire Pass εκδίδεται από το Υπουργείο Μηχανοκινήτων Οχημάτων της Νέας Υόρκης ως εικονίδιο που εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, το αναγνωριστικό nondriver ή την άδεια του εκπαιδευόμενου, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστό έγγραφο. Για μια εφάπαξ αμοιβή, παρέχει μια ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση για την είσοδο οχημάτων ημερησίως από την ετήσια ή πολυετή Empire Pass, με όλα τα ίδια οφέλη. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης. Αγοράστε μια φορά και απολαύστε τα πάρκα για πάντα.

Ως ειδικό μπόνους ενός χρόνου, οποιοσδήποτε αγοράζει το Lifetime Empire Pass μπορεί να επιλέξει να λάβει μια δωρεάν δωροκάρτα 100 δολ. Κρατικού πάρκου με την παραγγελία τους. Η κάρτα δώρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από 9.000 κάμπινγκ, καμπίνες και εξοχικές κατοικίες σε όλη την πολιτεία και σε επιλεγμένα γήπεδα γκολφ. Οι κάρτες δώρων δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Αν προτιμάτε να μην λαμβάνετε την κάρτα δώρων, απλά επιλέξτε "Όχι ευχαριστώ" κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Οι κάρτες αδείας "I Love NY Parks"

Η Parks έχει συνεργαστεί με το Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων για να προσφέρει τρία σχέδια "I Love NY Parks". Ένα σύνολο (εμπρός και πίσω) αυτών των πινακίδων κυκλοφορίας διατίθεται δωρεάν στους κατόχους Passtime Pass. Τα πιάτα πωλούνται επίσης στους κατόχους Empire Pass για μονοετή και πολυετή περίοδο. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το Τμήμα Μηχανοκινήτων Οχημάτων της NYS.