Αξιολόγηση: Το Broadmoor στο Κολοράντο Σπρινγκς, CO

Αν ψάχνετε για ένα θέρετρο στο Κολοράντο που προσφέρει μια ιστορία και μια μεγάλη χροιά της πολυτέλειας, το The Broadmoor στο Κολοράντο Σπρινγκς ανήκει στην κορυφή της λίστα σας.

Από το ξεκίνημά της το 1918, το The Broadmoor έχει γίνει συνώνυμο της λαμπρότητας του Rocky Mountain, καλωσορίζοντας με τα χρόνια τους πολυάριθμους ταξιδιώτες και έναν λαμπαρό διάσημο διασημότητες που περιλαμβάνει τους Charles Lindbergh, Clark Cable, John Wayne, ξένους αξιωματούχους και τους προέδρους Hoover και FDR.

Το The Broadmoor, που χρονολογείται από 3.000 στρέμματα με εκπληκτική θέα στο βουνό, μοιάζει με μια πολυεπίπεδη πανεπιστημιούπολη, με πολλά κτίρια και πύργους φιλοξενουμένων που χτίστηκαν γύρω από τη λίμνη Cheyenne, αξεπέραστα περιποιημένα χλοοτάπητα που διασχίζουν πεζόδρομους και εντυπωσιακούς κήπους. Δίπλα στο κεντρικό κτίριο υπάρχει ένα συγκρότημα νερού με πισίνα υπερχείλισης και νεροτσουλήθρα.

Το θέρετρο εντυπωσιάζει από την εκκίνηση με ένα κύριο λόμπι που κοσμείται με μαρμάρινα πατώματα, σιντριβάνια, περίτεχνα πολυελαίους, περίπλοκο μωσαϊκό και ιταλικές οροφές που συνδυάζουν την κλασσική μυθολογία και το τοπίο του Κολοράντο. Ενώ η συνολική ατμόσφαιρα του The Broadmoor είναι μάλλον τυπική (υπάρχει ένας προτεινόμενος κώδικας ενδυμασίας), βρήκαμε το προσωπικό απίστευτα φιλόξενο και την ατμόσφαιρα ζεστή και χαλαρωτική.

Αυτό το θέρετρο τεσσάρων εποχών προσφέρει άφθονο προγραμματισμό για οικογένειες το χρόνο. Για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών, το Bee Bunch Camp προσφέρει κατασκηνώσεις μισής ημέρας, ημέρας και βράδυ με τα γεύματα που περιλαμβάνονται.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για υπηρεσίες φύλαξης παιδιών. Υπάρχουν μειωμένα τέλη δικαστηρίου και πράσινων για τους έφηβους παίκτες του τένις και τους παίκτες του γκολφ αργά το απόγευμα. Τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών μπορούν να απολαύσουν χρόνο σπα με νεανική μανία-pedi, ενώ οι μεγαλύτεροι έφηβοι χαϊδεύονται με κατάλληλα για την ηλικία θεραπείες προσώπου.

Κύρια σημεία της παραμονής της οικογένειάς μου είναι η αλιεία μύγας και η φερμουάρ, και υπήρχαν πολλές δραστηριότητες που δεν είχαμε χρόνο να δοκιμάσουμε.

Υπάρχουν 54 τρύπες γκολφ πρωταθλήματος, έξι γήπεδα τένις, 18 εστιατόρια, 25 καταστήματα λιανικής πώλησης, ένα γιγαντιαίο σπα και μια ατελείωτη λίστα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν κανό, τοξοβολία, geocaching, ιππασία και πολλά άλλα. Το κέντρο δραστηριοτήτων προσφέρει λωρίδες μπόουλινγκ, τραπέζια μπιλιάρδου, επιτραπέζια παιχνίδια και τραπεζαρία για οικογένειες. Υπάρχει ακόμη κι ένα θέατρο στην περιοχή.

Ομοίως, όταν πρόκειται για δείπνο, είναι μια υπόθεση τόσων επιλογών, τόσο λίγο χρόνο. Οι πολυάριθμες, εξαιρετικές επιλογές εστιατορίων μπορούν να κάνουν την τραπεζαρία στο The Broadmoor λίγο συντριπτική, ώστε να καταθέσουν τον υπάλληλο για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε κάποιες προτιμήσεις. Για μια διασκεδαστική οικογενειακή βραδιά, το κεφάλι στο Play, το οποίο διαθέτει ένα εκλεκτικό μενού που συνδυάζει τα αγαπημένα της Αμερικής με στοιχεία της παγκόσμιας κουζίνας και ένα ενεργητικό vibe χάρη σε έξι λωρίδες μπόουλινγκ, τραπέζια shuffle και μπιλιάρδο, και foosball. Απολαύσαμε επίσης τη Golden Bee, τη βρετανική παμπ του 19ου αιώνα του θερέτρου, όπου η συναρπαστική μουσική τραγουδιού συμπληρώνει αυθεντική παμπ όπως ψάρια και μάρκες, ιρλανδέζικες μπαστούνια και αλμυρές πίτες. Μια υγιεινή εναλλακτική λύση είναι το φυσικό Epicurean, το μενού του οποίου επικεντρώνεται σε συστατικά από τον κήπο του The Broadmoor και σε τοπικά προϊόντα από καλλιεργητές και κτηνοτρόφους.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των διαθέσιμων δραστηριοτήτων και ανέσεων, οι οικογένειες πρέπει να συνδεθούν με τον υπάλληλο πριν την άφιξη.

Πολλές δραστηριότητες και τα περισσότερα εστιατόρια απαιτούν κρατήσεις. Σημειώστε επίσης ότι πολλές δραστηριότητες προσφέρονται με επιπλέον χρέωση.

Οι οικογένειες θα θέλουν να παρακολουθούν τις χρεώσεις και τις χρεώσεις, οι οποίες είχαν έναν ενοχλητικό τρόπο συσσώρευσης κατά τη διάρκεια της παραμονής μας. Παρά τους τεράστιους λόγους, το θέρετρο χρεώνει 22 δολάρια ανά ημέρα για αυτοστέρηση και 27 δολάρια την ημέρα για παρκαδόρο. Υπάρχει επίσης αρκετά βαρύ $ 32 ημερήσιο τέλος θέρετρο για να καλύψει wi-fi και παράδοση εφημερίδων.

Τα καλύτερα δωμάτια: Το θέρετρο προσφέρει 622 δωμάτια, 111 σουίτες, δύο καφέδες και 44 εξοχικά δωμάτια. Όλα τα δωμάτια είναι κομψά και όμορφα διακοσμημένα με έπιπλα υψηλής ποιότητας, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και προϊόντα περιποίησης. Ζητήστε ένα δωμάτιο με θέα στη λίμνη Cheyenne ή στα βραχώδη βουνά.

Οι οικογένειες μπορεί να θεωρούν ένα από τα πρωταρχικά δωμάτια των 550 τετραγωνικών ποδών στο Broadmoor West, τα οποία παρέχουν άπλετο χώρο και μεγάλο μπάνιο με ξεχωριστό ντους και μπανιέρα και ακόμη και μια τηλεοπτική οθόνη που εμφανίζεται θαυματουργά από τον καθρέφτη.

Τα ελαφρώς μικρότερα superior δωμάτια του South Tower είναι πλούσια διακοσμημένα και διαθέτουν μεγάλο μπάνιο. Νιώστε σαν να τσιμπάτε; Οι σουίτες και οι εξοχικές κατοικίες είναι διαθέσιμες για μεγαλύτερες οικογένειες και διαθέτουν τζάκια και βεράντες ή μπαλκόνια με όμορφη θέα.

Καλύτερη εποχή: Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε το The Broadmoor, αλλά θα πληρώσετε τα υψηλότερα επιτόκια σε σύγκριση με άλλες εποχές. Η πτώση είναι ένα όφελος για τους κυνηγούς των συναλλαγών, με ποσοστά που μπορεί να είναι 40 τοις εκατό λιγότερα από τα καλοκαιρινά ποσοστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τοποθεσία του θέρετρου για ειδικές προσφορές.

Επισκέφτηκε: Αύγουστος 2016

Ελέγξτε τιμές στο The Broadmoor

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.