Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Grand County, Κολοράντο

Μεγάλη κομητεία με λίγα λόγια:

Περίπου 90 μίλια δυτικά του Ντένβερ και παγκοσμίου φήμης ενθουσιώδες, το Grand County βρίσκεται κατά μήκος της ηπειρωτικής διχοτόμησης και περιλαμβάνει μέρος του εθνικού πάρκου Rocky Mountain. Όπως ένα μεγάλο μέρος της περιοχής του Rocky Mountain, οι χαλαρές πόλεις της Grand County είναι φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους, αν και δεν υπάρχει "σκηνή" GLBT εδώ για να μιλήσουμε. Ωστόσο, είναι ιδανικό για μια ρομαντική, εξωτική getawasy και για ομάδες φίλων που ψάχνουν για έναν εκπληκτικό όμορφο προορισμό για σκι, ποδήλατο βουνού, σχεδία ή πεζοπορία και με καταλύματα πιο λογικές τιμές από ό, τι στο Aspen, Vail ή σε πολλά άλλα υπαίθρια- αναψυχή meccas.

Οι εποχές:

Το Grand County είναι πάρα πολύ ένας προορισμός όλο το χρόνο, με άφθονες χιονοπτώσεις για χειμερινά σπορ και σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι, γεγονός που το καθιστά δημοφιλές σε όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φωτιά. Το Winter Park λαμβάνει 350 έως 400 ίντσες χιονιού κάθε χρόνο (η Grand Lake παίρνει περίπου 150 ίντσες). Τα καλοκαίρια είναι ξηρά, με βροχοπτώσεις κατά μέσο όρο 2 έως 3 ίντσες το μήνα.

Οι μέσες υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες του Winter Park τον Ιανουάριο είναι 30 και 7 βαθμοί F, τον Ιούλιο, οι μέσες κορυφές είναι 68 βαθμοί F, με χαμηλά δροσερά και ευκρινή 42 βαθμούς F. Οι μέσες κορυφές και τα χαμηλά επίπεδα της Grand Lake στην Jan είναι 32 και 4 βαθμοί Φ. τον Ιούλιο, οι μέσες τιμές των 76 βαθμών F, με χαμηλά επίπεδα 39 βαθμών F.

Οδηγοί Αποστάσεις:

Οι αποστάσεις από το Winter Park από τις μεγάλες πόλεις και τα σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Rocky Mountain Mountain's Εθνικό Πάρκο "Quiet Side", στο Grand Lake:

Ένα από τα πιο δημοφιλή εθνικά πάρκα της χώρας, το Rocky Mountain National Park αντλεί τους περισσότερους από τους επισκέπτες του από την πιο προσιτή αλλά πολύ πιο πολυσύχναστη ανατολική πλευρά Estes Park. Μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη και ακόμα να έχετε πρόσβαση στο δραματικό τοπίο αυτού του πάρκου - από την άγρια ​​φύση μέχρι τα λιβάδια με άγρια ​​λουλούδια και τα τραχιά μονοπάτια πεζοπορίας - με προσέγγιση στην US 34 μέσω Grand Lake (εισερχόμενος στο κέντρο επισκεπτών Kawuneeche) Winter Park.

Η Grand Lake έχει ένα υπέροχο κέντρο στο κέντρο της πόλης με ζωντανά εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και πολλά καταλύματα.

Σκι και ποδηλασία στο Winter Park Resort και Grand County:

Με περίπου 3.000 στρέμματα σκι του σκι που το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε πενήντα χιλιόμετρα από το διάσημο έδαφος για ορεινή ποδηλασία το καλοκαίρι, το Winter Park Resort είναι από καιρό ένας κορυφαίος προορισμός τόσο για λάτρεις του σκληρού πυρήνα όσο και για απλούς περιστασιακούς αναψυχής. Είναι επίσης το κοντινότερο σημαντικό θέρετρο στο Ντένβερ, το οποίο απέχει μόλις 70 μίλια.

Μόλις 15 μίλια βορειοδυτικά του Winter Park στο Tabernash, το Thumb Ranch Devil's είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα κέντρα διασκέδασης του έθνους.

Πόροι για το Grand County και το Winter Park:

Για γενικές πληροφορίες για τους επισκέπτες, ελέγξτε την ιστοσελίδα του Grand County Colorado Tourism, η οποία καλύπτει όλες τις πόλεις της περιοχής.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες για το Winter Park από το Εμπορικό Επιμελητήριο Winter Park-Fraser Valley και στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain από την επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου

Μετάβαση στο Grand County, Κολοράντο:

Αν και η Grand County βρίσκεται μόλις 100 μίλια από το προοδευτικό Ντένβερ και το Boulder και είναι επίσης πολύ κοντά σε αυτές τις γκέι δημοφιλείς πόλεις σκι όπως Vail, Breckenridge και Aspen, υπάρχουν λίγα στην περιοχή ειδικά προσανατολισμένα προς τους επισκέπτες GLBT - γεγονότα. Ωστόσο, η περιοχή - ειδικά η Grand Lake και το Winter Park - είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις του ύπαιου και πολλοί ομοφυλόφιλοι και λεσβίες ζουν σε αυτές τις πόλεις, που προσελκύονται από την γενικά αποδεκτή και προοδευτική ατμόσφαιρα και τη μαγευτική φυσική ομορφιά.

Μια χούφτα από τα κύρια καταλύματα στην αγορά της περιοχής σε ταξιδιώτες της GLBT, όπως το Wild Horse Inn στο Fraser, το Spirit Mountain Ranch στη Grand Lake και το Arapahoe Ski Lodge στο Winter Park.

Όμως γενικά, όλα τα καταλύματα του νομού είναι αρκετά φιλόξενα.

Οι γειτονικές πόλεις του Winter Park και, βορειοδυτικά, το Fraser , προσελκύουν το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών του Grand County είναι πολύ δημοφιλή σημεία για υπαίθρια αναψυχή, από το σκι και το χιονοπέδιλα το χειμώνα έως την ορεινή ποδηλασία Bike Capital, ΗΠΑ "), ράφτινγκ και πεζοπορία το καλοκαίρι. Το Winter Park έχει επίσης μερικά εξαιρετικά φεστιβάλ μουσικής το καλοκαίρι, ενώ ο Fraser - με την πλούσια ιστορία του στην κτηνοτροφία - φιλοξενεί το High Country Stampede Rodeo κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών.

Ο άλλος μεγάλος προορισμός του νομού με τους παραθεριστές είναι η Grand Lake , στην πιο ήσυχη νοτιοδυτική πλευρά του Εθνικού Πάρκου Rocky Mountain. Το πολυσύχναστο κέντρο της Grand Lake αξίζει να εξερευνήσετε και, όπως το Winter Park και το Fraser, αποτελεί μια εξαιρετική βάση για υπαίθρια αναψυχή. Η πόλη υποστηρίζει επίσης το πρώτης τάξεως βραβευμένο θέατρο βραχώδους βουνό, το οποίο βουνά αρκετές μουσικές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και της σεζόν του φθινοπώρου.

Οι μικρότερες κοινότητες του νομού περιλαμβάνουν το Granby , το οποίο διαθέτει μια σειρά από φθηνά B & B και μοτέλ που αποτελούν μια καλή βάση για να εξερευνήσετε το Winter Park ή τη Grand Lake, καθώς βρίσκονται μεταξύ τους. και Kremmling , που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του νομού.

Το Winter Park, το Fraser και η Grand Lake έχουν το μεγαλύτερο μέρος των καλύτερων εστιατορίων και αγορών της περιοχής, από τις αρθρώσεις μπάρμπεκιου κάτω από το σπίτι μέχρι τις κλασικές βραδιές.