Εδώ είναι τα 12 καλύτερα δωρεάν πράγματα που κάνουν στο Κολοράντο

Αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι - αυτές οι δραστηριότητες δεν κοστίζουν τίποτα

Ίσως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι πραγματικά ελεύθερα.

Αν ταξιδεύετε σε έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν πολλά πράγματα διασκέδασης που δεν κοστίζουν ούτε μια δεκάρα. Εξερευνώντας τα ελεύθερα αστικά πάρκα και μονοπάτια του Κολοράντο είναι ένα δεδομένο, είτε σε ποδήλατο, πόδι, άλογο ή χιονοπέδιλα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα freebies που ίσως δεν γνωρίζετε, όπως ευκαιρίες για δωρεάν μπύρα και ουίσκι, χορό για να απελευθερώσετε ζωντανή μουσική τζαζ, να δείτε δωρεάν ταινίες ή ακόμα και να παρευρεθείτε σε διάσημα μουσεία χωρίς να ανοίξετε το πορτοφόλι σας.

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας ελεύθερα πράγματα να κάνουμε στο Κολοράντο.

1. Επισκεφθείτε το περίφημο Μουσείο Τέχνης του Ντένβερ. Παρόλο που το μουσείο αυτό έχει τακτικά εισιτήριο, το κύμα κοσμεί το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα. Μάθετε περισσότερα για τα ελεύθερα πρώτα Σάββατα στην ιστοσελίδα του Μουσείου Τέχνης του Ντένβερ.

2. Δείτε τα ζώα στο ζωολογικό κήπο του Ντένβερ. Ναι, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο του Denver δωρεάν. Παιδιά 2 και νεότεροι πάνε πάντα δωρεάν.

3. Επισκεφθείτε ένα από τα επτά εθνικά καταφύγια άγριας ζωής. Αυτά είναι πάντα δωρεάν. Σκεφτείτε τους έναν τοπικό ζωολογικό κήπο - χωρίς τοίχους. Δείτε την άγρια ​​φύση στο φυσικό της περιβάλλον. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να εντοπίσετε ένα μους, φαλακρό αετό ή bison.

4. Περιηγηθείτε σε ένα ζυθοποιείο - και πιείτε δωρεάν μπύρα. Το Κολοράντο αγαπά τη μπύρα του, και του αρέσει να τον μοιράζεται. Εδώ είναι 10 δωρεάν εκδρομές ζυθοποιίας σε όλο το Κολοράντο , συμπεριλαμβανομένων των διάσημων Odell και Νέο Βέλγιο.

5. Ή πνεύμα swigg. Η μπύρα δεν είναι το πράγμα σας; Ο Κολοράντο έχει την πλάτη σας. Είμαστε η πατρίδα ενός αυξανόμενου αριθμού τοπικών αποστακτήριων, και πολλοί είναι ευτυχείς να σας περπατήσουν σε μια ελεύθερη περιήγηση, γεμάτη γευσιγνωσίες.

Κάποιος δεν πρέπει να χάσετε: το Whiskey του Στράνχαχαν.

6. Συμμετοχή στην Πρακτική της Πρώτης Παρασκευής. Οι περιοχές τέχνης στο Ντένβερ έρχονται στη ζωή κατά τη διάρκεια των δημοφιλών εκδηλώσεων Art Walk, οι οποίες συχνά περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, φαγητό, πάρτι, διασκέδαση, διαδηλώσεις και φυσικά μεγάλη τέχνη.

7. Δείτε μια ταινία - στο πάρκο. Αν και πολλές υπαίθριες ταινίες είναι φθηνές, μπορείτε να βρείτε και μια χούφτα εντελώς δωρεάν.

Ένα από τα καλύτερα στοιχήματα είναι οι ελεύθερες κινήσεις στο Πάρκο Civic Center, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Civic Center Conservancy, μεταξύ άλλων. Το καλύτερο από όλα, αυτές οι ταινίες είναι ποδήλατο-in ταινίες, έτσι hop στο cruiser σας και δεν έχετε καν να πληρώσετε για το φυσικό αέριο ή χώρο στάθμευσης.

8. Πηγαίνετε στο Μουσείο Φύσης και Επιστήμης του Ντένβερ. Αυτό το μουσείο είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα του Ντένβερ για οικογένειες, και μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς κόστος κατά τις κανονικές ελεύθερες ημέρες του. Τα μέλη εισέρχονται δωρεάν στο μουσείο οποιαδήποτε στιγμή.

9. Πάρτε μια φωτογραφία ύψους ακριβώς ενός μιλίου. Μια πεμπτουσία δραστηριότητα του επισκέπτη του Κολοράντο είναι απλή: Επισκεφθείτε το πολιτειακό Καπιτώλιο, ανεβείτε στο 13ο βήμα και τραβήξτε μια εικόνα. Εδώ, θα βρείτε τον δείκτη 5,280 ποδιών σε υψόμετρο. Ενώ βρίσκεστε εκεί, κάντε μια δωρεάν περιήγηση στο κτίριο Capitol του χρυσού θόλου.

10. Χορεύστε τη νύχτα μακριά. Απολαύστε δωρεάν ζωντανή μουσική τζαζ στο City Band Bandstand και το Pavilion κάθε Κυριακή το βράδυ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Swing χορός κάτω από τα αστέρια.

11. Επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain. Αν και το ναυαρχτωτικό πάρκο του Κολοράντο χρεώνει συνήθως μια είσοδο, ανοίγει περιστασιακά τις πύλες του για να αφήσει τους επισκέπτες να έρχονται δωρεάν . Εξερευνήστε τα μονοπάτια, περπατήστε μέσα από τα αγριολούλουδα, ανοίξτε μια σκηνή και κρατήστε τα μάτια σας αποφλοιωμένα για τα πρόβατα bighorn κατά μήκος του δρόμου.

Αυτό το πάρκο είναι ένας από τους πιο απίστευτους προορισμούς του Κολοράντο όλο το χρόνο.

12. Περιηγηθείτε στην πόλη με τα πόδια. Αφήστε την περιέργειά σας να σας καθοδηγήσει κατά μήκος του 16ου Street Mall και πέρα ​​- ή να εγγραφείτε για μία από τις φιλικές προς την οικογένεια, εκπαιδευτικές περιηγήσεις στο Denver Free Walking. Ένας εκπαιδευμένος οδηγός σας οδηγεί να δείτε τα κορυφαία ορόσημα του Ντένβερ, προσφέρει συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και πού να πάτε και ό, τι ζητούν είναι οι συμμετέχοντες άκρη ό, τι αισθάνεστε την εμπειρία άξιζε.