Δεκέμβριος καιρός, φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Φλώριδα

Πλούσιες ήπια νύχτες με εκατομμύρια φώτα ... ακόμη και το SNOW τονίζεται τον Δεκέμβριο

Ειδικές εκδηλώσεις διακοπών 2016

ABCs of Florida Holidays
Είναι τόσο εύκολο όσο το A-B-C για να απολαύσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις εξωφρενικές διακοπές της Φλόριντα. Εδώ είναι 26 μεγάλες ιδέες για οικογενειακή διασκέδαση!

Busch Gardens Χριστουγεννιάτικη πόλη
Busch Gardens Αφρική - Τάμπα
Επιλέξτε Ημερομηνίες 25 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016
Γιορτάστε το πνεύμα της εποχής με την πόλη των Χριστουγέννων - μια γιορτή Busch Gardens.

Οι τίτλοι της Disney για διακοπές από όλο τον κόσμο
Το Walt Disney World Resort είναι ενθουσιασμένο με διακοσμήσεις, με εκατομμύρια φώτα, παρελάσεις, εμφανίσεις διασημοτήτων και άλλα.

Οι διακοπές είναι μια χαρά στο Walt Disney World Resort κοντά στο Orlando και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες καθώς και πολλές φωτογραφίες.

Epicot's Candlelight Processional
Νυχτερινή 25 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου 2016
Μία από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις της Disney - το Epicot's Candlelight Processional - είναι μια χαρούμενη αναπαράσταση της ιστορίας των Χριστουγέννων από έναν αφηγητή διασημοτήτων συνοδευόμενο από μια ορχήστρα 50 κομματιών και μια μαζική χορωδία.

Gayleord Palms 'ICE! ... και SNOW!
Gaylord Palms Resort - Κίσιμι
18 Νοεμβρίου 2016 έως την 1η Ιανουαρίου 2017
Αυτή η δημοφιλής οικογενειακή εμπειρία δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επισκεφτούν μια καταπληκτική χειμωνιάτικη περιοχή με διαδραστικά περιβάλλοντα και τρισδιάστατα μνημεία πάγου και γλυπτά από την ζωή. Η τεράστια δομή που χρησιμοποιείται για να στεγάσει το ICE! - μεταγλωττισμένο "Το ψυγείο της Φλόριντα" - ψύχεται σε ψυχρό εννέα βαθμούς καθιστώντας απαραίτητο για το θέρετρο να παρέχει υπερβολικά μεγάλα παλτά χειμώνα για τους επισκέπτες να φορέσουν.

Leu Gardens 'Εξοχικό σπίτι
13 Νοεμβρίου 2016 έως 2 Ιανουαρίου 2017
Μερικοί από τους καλύτερους εσωτερικούς σχεδιαστές του Orlando καταστρέφουν το όμορφο καταφύγιο του τέλους του 19ου αιώνα Leu House Museum έξω για τις διακοπές.

Απολαύστε την περιήγηση και κάντε περιπάτους στους κήπους. Υπάρχει χρέωση εισόδου.

Το παρασκήνιο των διακοπών του Macy & Grinchmas
Universal Studios Ορλάντο
3 Δεκεμβρίου 2016 έως την 1η Ιανουαρίου 2017
Η Macy θα φέρει καθημερινά τη μαγεία και τον ενθουσιασμό της παγκοσμίου φήμης παρέλασης της στο Universal Studios Orlando με μια νέα εμπειρία παρέλασης και στα νησιά της περιπέτειας. το δημοφιλές βιβλίο του Dr. Seuss, "Πώς τα Χριστούγεννα Grinch Stole Christmas", έρχεται να ζήσει στο Grinchmas, μια ζωντανή σκηνή. και ένα ολοκαίνουριο Holiday Village.

Απολαύστε τη νυχτερινή μουσική των διακοπών και μην χάσετε συναυλίες από τους κορυφαίους μουσικούς διακοπών Mannheim Steamroller.

Πολύ Καλά Χριστούγεννα Κόμμα Μίκυ
Το μαγικό βασίλειο της Disney
Νοέμβριος 7-8, 10-11, 13, 15, 18, 27, 29 και
1-2, 4, 6, 8-9, 11, 13, 15-16, 18 & 22, 2016
Το Magic Kingdom θα "ξαναρχίσει" μετά από κανονικές ώρες στάθμευσης από τις 7:00 μέχρι τα μεσάνυχτα σε επιλεγμένες βραδιές, καθώς το θεματικό πάρκο γιορτάζει με πυροτεχνήματα, παρελάσεις, γλυκές διακοπές διακοπών, ειδικές θεατρικές παραστάσεις και πολλές διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Νύχτες των Φώτων
Αγίου Αυγουστίνου
19 Νοεμβρίου 2016 έως 31 Ιανουαρίου 2017
Η παλαιότερη πόλη της Φλόριντα γίνεται μια μαγική πόλη με μεγάλη γιορτή των φώτων. Οι νύχτες των φώτων διαθέτουν πάνω από δύο εκατομμύρια φώτα που φωτίζουν τα αποικιακά κτίρια, τα πάρκα στο κέντρο της πόλης και την ιστορική μπαστούνι. Και, η εκδήλωση έχει αυξηθεί για να συμπεριλάβει δραστηριότητες που κρατούν τους επισκέπτες απασχολημένους καλά στο νέο έτος.

Osborne Family Spectacle του Φωτισμού Χορού
Τα Studios Hollywood της Disney
Διακοπεί μετά το 2015
Αυτό που άρχισε ως οικογενειακή παράδοση στα μέσα της δεκαετίας του '80 στο Little Rock, Αρκάνσας, έχει εξελιχθεί σε μια νέα παράδοση διακοπών για πολλούς επισκέπτες στο Hollywood Studios της Disney στο Walt Disney World Resort.

Η εμπειρία Polar Express & Διακοπές στο SeaWorld
SeaWorld Ορλάντο
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Επιλέξτε Ημερομηνίες - 25 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016
Πηγαίνετε στο σκάφος Η εμπειρία Polar Express για ένα μοναδικό ταξίδι στο Βόρειο Πόλο που θα σας μεταφέρει στο πνεύμα της σεζόν.

Η εμπειρία συνδυάζει μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες με ένα πραγματικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Η Φλόριντα Γιορτάζει το Νέο Έτος στο Στυλ - Δαχτυλίδι το 2017 με τους καλύτερους εορτασμούς και τα πυροτεχνήματα της Φλόριντα!

Νέο Έτος στον Κόσμο - Δαχτυλίδι το 2017 στο Disney World με πυροτεχνήματα, ζωντανή ψυχαγωγία και νέες συγκινήσεις έλξης!

Καλύτερος χρόνος να πάει

Τι να Pack

Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε μακρύτερα μανίκια, μήκος παντελόνι και ένα ελαφρύ έως βαρύ σακάκι για τα βράδια, αλλά κατά τα άλλα η συνήθης περιστασιακή φθορά θέρετρο είναι κατάλληλη.

Αυτό περιλαμβάνει σορτς αν ανεχτείτε καλά δροσερό σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μην ξεχνάτε αυτά τα άνετα παπούτσια για τα μίλια που περπατάτε αν επισκεφθείτε τα θεματικά πάρκα.

Μπορεί να μην γνωρίζετε ότι το αντηλιακό είναι μια αναγκαιότητα του χρόνου στη Φλόριντα. Ο ήλιος μπορεί να είναι αρκετά έντονος για να καεί ακόμα και τον Δεκέμβριο. Και λένε ναι στο μαγιό. Ακόμη και αν οι θερμοκρασίες των ωκεανών είναι πολύ κρύες, η ηλιοθεραπεία δεν είναι πάντα εκτός ζήτησης.

Δεκέμβριος καιρός

Το ήπιο κλίμα της Φλώριδας εκτείνεται στο χειμώνα, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για το κρύο να καταψύξει τις θερμοκρασίες προς τα μέσα έως το τέλος του μήνα στη Βόρεια και Κεντρική Φλόριντα.

Οι μέσες θερμοκρασίες παρατίθενται παρακάτω. Αν ψάχνετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς της Φλόριντα, πάρτε τους συνδέσμους για να δείτε τι είναι αποθηκευμένο όλο το χρόνο και πιο συγκεκριμένα για το τι να συσκευάσετε .

Μέσες θερμοκρασίες

Μέσες θερμοκρασίες νερού

Η θερμοκρασία του νερού για τον Κόλπο του Μεξικού (Δυτική Ακτή) κυμαίνεται από τα μέσα έως τα πρώτα 60s. Τα ύδατα του Ατλαντικού Ωκεανού (Ανατολική ακτή) είναι μερικά βαθμούς πιο δροσερά. Οι παραλίες στο νότο είναι πάντα αρκετές βαθμούς πιο ζεστές από αυτές στη Βόρεια Φλόριντα.