Συσκευασία για τον καιρό του Fort Myers

Εποχικές θερμοκρασίες, βροχοπτώσεις και συμβουλές για τουρισμό

Το Fort Myers, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Φλόριντα , έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 84 και χαμηλή των 64 βαθμών, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό για τουρισμό όλο το χρόνο - καλά, εκτός από την εποχή του τυφώνα του Ατλαντικού που εκτείνεται από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο σχεδόν τέλειος καιρός του Fort Myers ίσως ήταν ένας από τους λόγους που ο Thomas Edison ερωτεύτηκε την περιοχή του Fort Myers και έχτισε το χειμερινό του σπίτι το 1886.

Ο φίλος του, ο Henry Ford, προσχώρησε σχεδόν 30 χρόνια αργότερα και σήμερα το χιλιόμετρο Edison-Ford επισκέπτεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Επίσης επισκέφθηκε χιλιάδες είναι το Fort Myers Beach και το νησί Sanibel , ο προτιμώμενος προορισμός για πολλούς ταξιδιώτες που αναζητούν κέλυφος. Ακόμη και ο καιρός το χειμώνα είναι σχεδόν τέλειος, καθώς το αμερικανικό Sandsculpting Championship Festival πραγματοποιείται στο Fort Myers Beach κοντά στα τέλη Νοεμβρίου κάθε έτους.

Αν αναρωτιέστε τι να συσκευάσετε κατά την επίσκεψή σας στο Fort Myers, τα σορτς και τα σανδάλια θα σας κρατήσουν άνετα το καλοκαίρι και τίποτα περισσότερο από ένα πουλόβερ ή ένα ελαφρύ μπουφάν θα σας κρατήσει συνήθως αρκετά ζεστό το χειμώνα. Φυσικά, μην ξεχνάτε το μαγιό σας. Αν και ο Κόλπος του Μεξικού μπορεί να πάρει λίγο ψυχρός το χειμώνα, η ηλιοθεραπεία δεν είναι εκτός ζήτησης.

Ετήσιοι μέσοι όροι και προειδοποιήσεις τυφώνα

Φυσικά, υπάρχουν ακραίες συνθήκες σε κάθε τοποθεσία και οι θερμοκρασίες στο Fort Myers είναι γνωστό ότι κυμαίνονται αρκετά εκτενώς.

Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Fort Myers ήταν μια καυστική 103 μοίρες το 1981 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν μια πολύ ψυχρή 24 βαθμούς πίσω το 1894. Κατά μέσο όρο το θερμότερο μήνα του Fort Myers είναι τον Ιούλιο, ενώ ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος μέγας πιο καλός και η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούνιο.

Το Fort Myers, όπως και οι περισσότεροι της Φλώριδας, παρέμεινε σχετικά ανεπηρέαστο από τυφώνες για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά ο Τούρκος Ιράκ του 2017 κατέστρεψε μεγάλο μέρος των παράκτιων περιοχών του κράτους, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών του Fort Myers. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της εποχής του τυφώνα , φροντίστε να ενημερωθείτε για την εγγύηση τυφώνα όταν κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας.

Αν ψάχνετε για διακοπές σε συγκεκριμένο μήνα στο Fort Myers, διαβάστε για να ανακαλύψετε περισσότερα για τις μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις και τι να συσκευάσετε για διαφορετικούς λιμένες κάτω από την εποχιακή κατανομή μας.

Ταξιδεύοντας στο Fort Myers από την εποχή

Κατά τους χειμερινούς μήνες του Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το μεγαλύτερο μέρος του κράτους κρυώνει, αλλά το Fort Myers παραμένει στα μέσα της δεκαετίας του '50 έως τα μέσα της δεκαετίας του '70 καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν και παίρνει σχετικά μικρές βροχοπτώσεις. Τα υψηλά για το χειμώνα κορυφώνονται στα 77 τον Δεκέμβριο και τον Φεβρουάριο και χαμηλώνουν στα 54 τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη για περισσότερο από ένα ελαφρύ μπουφάν αυτή τη φορά του έτους.

Η άνοιξη θερμαίνεται πολύ συνεχώς στο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να φέρετε περισσότερα από μαγιό, σορτς, μπλουζάκια και ελαφρά παπούτσια ή σαγιονάρες και στις δύο αυτές εποχές. Ξεκινώντας από τα μέσα Μαρτίου, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στη δεκαετία του '80 και στις μέρες του Μαΐου οι μέσες θερμοκρασίες φτάνουν στις 89 μοίρες, ανεβαίνοντας στους 92 βαθμούς μέχρι τα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο.

Το καλοκαίρι είναι επίσης η εποχή των βροχών, οπότε φροντίστε να συσκευάσετε ένα αδιάβροχο και ομπρέλα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να ξεπεράσουν εννέα ίντσες βροχής ετησίως.

Οι βροχές συνεχίζονται μέχρι το Σεπτέμβριο, αλλά ξηραίνονται καθώς ο καιρός αρχίζει να δροσίζεται στα μέσα του τέλους Οκτωβρίου, αλλά τα χαμηλά φθάνουν μόνο στα χαμηλότερα επίπεδα της δεκαετίας του '60 στα τέλη Νοεμβρίου. Σε αντίθεση με άλλα μέρη βόρεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Φλόριντα δεν δοκιμάζει πραγματικά την πτώση που έχει δροσιστεί και είναι μόνο χειμώνας που θα χρειαστεί να φέρετε ένα παλτό οποιασδήποτε ποικιλίας.

Όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας, ειδικά όταν συσκευάζετε για τις διακοπές σας στο Fort Myers, φροντίστε να επισκεφθείτε το weather.com για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, τις πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.