Δωρεάν WiFi Hotspots στο Παρίσι

Πού να επισκεφτείτε το Διαδίκτυο δωρεάν στην πόλη του φωτός;

Χρειάζεται να φτάσετε γρήγορα στο διαδίκτυο; Δεδομένου ότι η διεθνής περιαγωγή 3G και 4G είναι ακριβή, πολλοί ταξιδιώτες παραιτούνται από τη χρήση των δεδομένων τηλεφώνου τους για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. Ευτυχώς, το Παρίσι μετράει εκατοντάδες δωρεάν hotspot WiFi, χάρη στις καφετέριες, τα εστιατόρια και τα μπαρ που προσφέρουν όλο και περισσότερο την υπηρεσία, ενώ η δημοτική κυβέρνηση του Παρισιού δημιουργεί δωρεάν ζώνες WiFi σε πολλά πάρκα, πλατείες, δημόσιες βιβλιοθήκες, μουσεία της πόλης και άλλα σημεία .

Αυτό καθιστά ευκολότερο από ποτέ τη σύνδεση των επισκεπτών, είτε για λίγα λεπτά είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις ανθρώπους που εκτείνονται σε καρέκλες ή παγκάκια στο Jardin du Luxembourg ή στο Jardin des Plantes με φορητούς υπολογιστές στα γόνατά τους, που εργάζονται ή ενημερώνουν τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων με εικόνες από το ταξίδι τους. Σίγουρα δεν είναι ταμπού να το κάνετε αυτό, αυτές τις μέρες, οπότε προχωρήστε και πάρτε ενσύρματο!

Διαβάστε τα σχετικά: Τα πιο όμορφα πάρκα και κήποι στο Παρίσι

Για να εντοπίσετε γρήγορα ένα δωρεάν hotspot WiFi του Παρισιού , αναζητήστε το σήμα σήματος Wifi σε πάρκα, κήπους, πλατείες και γύρω από σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν πλήρη κατάλογο αυτών των περιοχών εδώ.

Ο ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσετε ένα δημοτικό δίκτυο Wi-Fi γύρω από το ξενοδοχείο είναι να καθορίσετε πρώτα ποιο είναι το παριζιάνικο διαμέρισμα στο οποίο βρίσκεστε σήμερα. Μπορείτε να το ανακαλύψετε εξετάζοντας ένα σημάδι δρόμου στη γωνία του πλησιέστερου κτηρίου. ο αριθμός διαμερίσματος εμφανίζεται κάτω από το όνομα του δρόμου.

Στη συνέχεια, συμβουλευτείτε την παραπάνω λίστα για να βρείτε δίκτυα στην περιοχή σας: εάν βρίσκεστε στο 3ο διαμέρισμα, θα πραγματοποιήσετε αναζήτηση για ζώνες wifi κάτω από "75003". εάν βρίσκεστε στο 13ο διαμέρισμα, περιορίστε τις καταχωρίσεις κάτω από το "75013" και ούτω καθεξής.

Πώς να συνδεθείτε στο Δίκτυο Wifi City του Παρισιού (μόνο σε καθορισμένες Ζώνες Surfing)

Για να έχετε πρόσβαση στον τοπικό WiFi WiFi του Παρισιού, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα εύκολα βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια από τις ελεύθερες ζώνες WiFi της πόλης και επιλέξτε το δίκτυο "PARIS_Wi-FI_" από τη λίστα διαθέσιμων δικτύων που εμφανίζονται στην οθόνη σας.
  2. Θα εμφανιστεί τώρα μια οθόνη εγγραφής. Αν δεν συμβαίνει, ξεκινήστε τον συνήθη δρομολογητή Internet και πληκτρολογήστε οποιαδήποτε διεύθυνση ιστού.
  3. Θα εμφανιστεί μια ερώτηση (στα γαλλικά) για να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Ελέγξτε το πλαίσιο, συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "ME CONNECTER".
  4. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε για έως και 2 ώρες, μετά από το οποίο θα πρέπει να επανασυνδεθείτε ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα hotspots της πόλης των πόλεων του Παρισιού είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δωρεάν Hotspots σε καφετέριες, μπαρ και παγκόσμιες αλυσίδες

Για μια εύχρηστη λίστα με ιδιωτικές συνδέσεις wifi έξω από το δίκτυο της πόλης, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν hotspots σε μπαρ και καφετέριες, υπάρχουν μερικές χρήσιμες τοποθεσίες και άρθρα που μπορείτε να συμβουλευτείτε.

Αυτός ο χάρτης δείχνει hotspots σε όλη την πόλη, με χρήσιμες αναλύσεις υπαίθριων δικτύων, καφέ hotspots και άλλων τύπων τοποθεσιών. καθορίζει επίσης αν υπάρχει ένας κωδικός πρόσβασης που απαιτείται για ένα συγκεκριμένο σημείο πρόσβασης. Ενώ μπορεί να μην είναι πάντοτε απόλυτα ενημερωμένο, είναι ωστόσο ένας εξαιρετικός πόρος.

Το Time Out Το Παρίσι διαθέτει ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό σε μερικά από τα καλύτερα καφέ της πόλης για σύνδεση με wifi: χώρους όπου μπορείτε να μείνετε για περισσότερα από λίγα λεπτά, απολαμβάνοντας ένα καλό cafe au lait και καλύπτοντας το email σας ή σχεδιάζοντας το δικό σας επόμενη περιπέτεια.

Εν τω μεταξύ, στο ταξίδι Πολιτισμός υπάρχει ένα μεγάλο άρθρο για μερικά από τα πιο φιλικά προς την εργασία καφέ της πόλης: σημεία όπου βλέπετε τακτικά συγγραφείς και συμβούλους freelance σκληρά στην εργασία. Αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες διευθύνσεις για εκείνους τους χρόνους που χρειάζεστε απελπισμένα να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σας για μια ώρα ή δύο και να κάνετε κάποια εργασία ή να καλύψετε την επείγουσα αλληλογραφία.

Επίσης, φροντίστε να δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα καφέ στο Παρίσι για σπουδαστές : οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους έχουν επίσης δωρεάν wifi συνδέσεις.

Τέλος, αρκετές παγκόσμιες αλυσίδες, συμπεριλαμβανομένων των McDonald's και Starbucks , προσφέρουν αξιόπιστο δωρεάν Wi-Fi στις περισσότερες, αν όχι όλες, τις θέσεις τους στο Παρίσι. Η βελγική αλυσίδα γρήγορου φαγητού προσφέρει συχνά δωρεάν συνδέσεις στις τοποθεσίες τους, καθώς και τη ναυαρχίδα της Avenue des Champs-Elysées.

Happy surfing!