Οδηγός για την κατάρτιση της άνοιξης του Red Sox στο Fort Myers

Μπέιζμπολ, Ήλιος και Διασκέδαση στη Φλόριντα

Το Red Sox άνοιξε ολοκαίνουργιο JetBlue Park αυτή την άνοιξη στο Fort Myers, όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την σεζόν του 2012, ένα χρόνο μετά από μια από τις χειρότερες καταρρεύσεις στην ιστορία του μπέιζμπολ. Εάν κατευθυνθείτε προς το Fort Myers, Fla. Αυτή την άνοιξη, εδώ είναι μερικά πράγματα για να δείτε, να κάνετε και να δοκιμάσετε.

Πού: Το JetBlue Park είναι μια νέα, υπερσύγχρονη εγκατάσταση, που στεγάζει το μικρό συγκρότημα της ομάδας και την εαρινή εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες εκσκαφές, δείτε τον οδηγό μας στο JetBlue Park.

Στις 4 Μαρτίου, η ομάδα ξεκινά την ανοιξιάτικη προπόνηση των παιχνιδιών με διπλό κεφάλι ενάντια στο Northeastern και το Boston College. Τα εισιτήρια για όλα τα εγχώρια παιχνίδια, που μπορούν να παιχτούν στο JetBlue Park, μπορούν να αγοραστούν εδώ.

Πότε: 19 Φεβρουαρίου: Αναφέρονται τα δοχεία και οι συλλέκτες

24 Φεβρουαρίου: Αναφορά των παικτών θέσης

25 Φεβρουαρίου: Πρώτη επίσημη πλήρης προπόνηση ομάδας

4 Μαρτίου: Ξεκινούν παιχνίδια κατάρτισης για την άνοιξη

5 Απριλίου: Ημέρα έναρξης στις Τίγρεις του Ντιτρόιτ

Πού να μείνετε: Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στην περιοχή Fort Myers. Ωστόσο, η παραλία είναι ο τόπος για να είναι. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις μεταξύ των πολλών επιλογών:

Πού να φάτε: Τα θαλασσινά στο Fort Myers Beach είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Αλλά ακόμα κι αν δεν είστε σε αυτό, η περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα καταστήματά του οπαδοί του Sox ήταν γνωστό ότι συχνάζουν με τα χρόνια:

Άλλα αξιοθέατα: Σίγουρα είστε στην πόλη για το μπέιζμπολ, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα για να δείτε και να κάνετε.