Λίμνη Anne Καλοκαίρι υπαίθριες ταινίες 2016 - Reston, VA

Επαναφορά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βιρτζίνια

Η λίμνη Anne Plaza στο Reston της Βιρτζίνια θα φιλοξενήσει ένα φεστιβάλ κινηματογράφου στην προκυμαία της λίμνης Anne αυτό το καλοκαίρι. Οι δωρεάν υπαίθριες ταινίες θα εμφανίζονται σε επιλεγμένες Κυριακές. Πιάσε μια ημερομηνία, την οικογένεια ή μια ομάδα φίλων, φέρνουν τις ξαπλώστρες και ένα πικνίκ και απολαύστε αυτές τις δημοφιλείς ταινίες κάτω από τα αστέρια. Διάφορα εστιατόρια της λίμνης Anne Plaza θα προσφέρουν επίσης μενού για νυχτερινά βήματα ταινιών. Οι ταινίες θα δείχνουν βροχή ή λάμψη.

2016 Πρόγραμμα ταινιών

8 Ιουλίου - Ημέρα του Ferris Bueller Off (1986) Βαθμολογήθηκε PG-13. Ο Ferris Bueller έχει μια εκπληκτική ικανότητα στην κοπή τάξεων και την απομάκρυνση του. Προσπαθώντας να κάνει μια τελευταία πάπια πριν την αποφοίτησή του, ο Ferris καλεί αρρώστους, "δανείζεται" μια Ferrari και ξεκινά ένα μονοήμερο ταξίδι στους δρόμους του Σικάγο.

22 Ιουλίου - Toy Story (1995) Ο G. Woody, μια καλή κούκλα καουμπόη που ανήκει σε ένα νεαρό αγόρι που ονομάζεται Andy, βλέπει τη θέση του ως αγαπημένου παιχνιδιού του Andy να διακινδυνεύει όταν οι γονείς του τον αγοράζουν μια ενέργεια Buzz Lightyear.

12 Αυγούστου - Πρωινό στο Tiffany's (1961) Βαθμολογήθηκε G. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Truman Capote, αυτή είναι η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας στη Νέα Υόρκη που συναντά έναν νεαρό όταν μετακινείται στο κτίριο της. Είναι με μια ηλικιωμένη γυναίκα που είναι πολύ πλούσια, αλλά θέλει να είναι συγγραφέας.

26 Αυγούστου - Η Lady Sings the Blues (1972) Η αστυνομία Diana Ross ασχολείται με τη θρυλική τζαζ τραγουδίστρια Billie Holiday σε αυτό το βιογραφικό δράμα.

Ξεκινώντας από την τραυματική νεολαία της Holiday, η ταινία απεικονίζει τις πρώιμες προσπάθειές της σε μια καριέρα τραγουδιού και την ενδεχόμενη άνοδο της σταδιοδρομίας, καθώς και τη δύσκολη σχέση της με τον Louis McKay.

Σχετικά με τη λίμνη Anne Plaza

Η λίμνη Anne Plaza βρίσκεται στην καρδιά του Reston της Βιρτζίνια και θυμίζει ένα ευρωπαϊκό παραλιακό χωριό όπου ζουν, εργάζονται και παίζουν άνθρωποι.

Η κοινότητα είναι τοποθετημένη γύρω από μια λίμνη και είναι ένα από τα λίγα μέρη στη Βόρεια Βιρτζίνια όπου μπορείτε να δειπνήσετε ή να ψωνίσετε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Ένα σημείο προορισμού τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, η λίμνη Anne υπερηφανεύεται ότι είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα της σύγχρονης προγραμματισμένης κοινότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lakeanneplaza.com

Δείτε περισσότερες υπαίθριες ταινίες στην περιοχή Washington DC