Οδηγός επισκεπτών στο Kerrville, Τέξας

Kerrville, Τέξας

Στο κέντρο της Texas Hill Country βρίσκεται η Kerrville, μια κοινότητα 20.000 κατοίκων καθαρόαιμου Τέξας, η οποία βρίσκεται στην οικολογική περιοχή του Οροπέδιου Edwards και είναι γνωστή για την ανθεκτική χώρα των πετρώδινων λόφων, ευρύχωρα χωριά, κέδρο, κυπαρίσσια και όμορφη Γουαδελούπη Ποτάμι.

Kerrville βρίσκεται 60 μίλια βορειοδυτικά του Σαν Αντόνιο στις I-10 και είναι 104 μίλια από το Ώστιν, 248 από το Χιούστον και 306 από το Ντάλας, κάνοντας ένα "ταξίδι στην Χώρα Χώρα" εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μέρη του Τέξας.

Χάρτης

Οι αφρώδεις πηγές που τροφοδοτούνται από πηγές πηγαίνουν μέσα από το άγριο έδαφος και τους κυματιστούς λόφους της κοιλάδας του ποταμού Guadalupe, όπου το επίκεντρο είναι ο περιπλανώμενος ποταμός Guadalupe, ο οποίος περνάει μέσα από την κοιλάδα που αγνοείται από γραφικούς λόφους και αγροκτήματα.

Το Kerrville έχει πραγματικά ένα πολύβουο κέντρο, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε τα πόδια, βλέποντας πολλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το αρχικό παντοπωλείο HEB, φημισμένη αλυσίδα του Τέξας, ξεκίνησε στο Kerrville. Στέκεστε μπροστά στο 211 Earl Garrett και αντικατοπτρίστε ότι το παντοπωλείο της κυρίας CC Butt άνοιξε το 1916 με μια επένδυση $ 50! Πάρτε έναν ιστορικό χάρτη περιοδείας και δείτε πού στεγάζονται το Smokehouse, το Θέατρο Arcadia, η Όπερα Pampell και το Schreiner Dept. Store.

Περπατήστε απέναντι από το δρόμο και εισάγετε το Μουσείο της Χιλς (ανοιχτό Τετάρτη, Σάββατο 11: 30-3: 30), που χτίστηκε το 1879 από ειδικούς μαστόρους και πετρόχτιστους από τη Γερμανία για τον βασιλιά Καρλ Σρέινερ, έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές του Kerrville.

Αξιοσημείωτο είναι το παρκέ, από δέκα σκληρά ξύλα, και έπιπλα εποχής και τεχνουργήματα από το 1850 έως το 1930. Ρωτήστε τον εισαγγελέα σας για τη "σήραγγα" που χρησιμοποίησε ο καπετάνιος για να αποθηκεύσει χρήματα για τους καουμπόι του!

Δίπλα στην πόρτα, στο πρώην ταχυδρομείο, βρίσκεται το Τεχνικό & Πολιτιστικό Κέντρο Kerr, όπου δεκαπέντε καλλιτεχνικές και πολιτιστικές ομάδες έχουν καταστήσει αυτόν τον πρωταρχικό προορισμό τέχνης.

Διαθέτει μεταβαλλόμενα εκθέματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, επισημαίνονται από τους κατασκευαστές επίπλων του Τέξας, που παρουσιάζουν κάθε πτώση. Τα γεγονότα παρατίθενται στον ιστότοπο του Κέντρου.

Περπατήστε κάτω στην Water Street και κάντε μια βόλτα μέσα από μερικές από τις αίθουσες ... μια εξαιρετική επιλογή είναι η Γκαλερί ποταμών Edge στο 832 Water St. Roxie, ο σκύλος θα σας καλωσορίσει και η εκπληκτική δυτική και σύγχρονη τέχνη, εκτυπώσεις, γλυπτική, γλυπτά και πολλά άλλα. σας προσελκύσει σε μια αγορά. Βρείτε κάτι που σας αρέσει και αφήστε τον εμπειρογνώμονα να το μετατρέψει σε προσωπικό θησαυρό για εσάς. Περαιτέρω, κατεβείτε στο χρόνο στο Sunrise Antique Mall, ένα άλλο διώροφο παλιό εμπορικό κέντρο που σήμερα στεγάζει δεκάδες αντιπροσώπους που παρουσιάζουν και πωλούν πορσελάνη, γυαλικά, έπιπλα, vintage ενδύματα, βιβλία, αναμνηστικά της Coca-Cola, τέχνη και πολλά άλλα. Μια χαμογελαστή Rosetta είναι συνήθως στη διάθεσή σας για να σας καλωσορίσει και να ακούσετε τα παραμύθια σας για το "έχουμε συνηθίσει να έχουμε ένα από αυτά", καθώς η πολύτιμη αγορά σας είναι για την ανανέωση της ημέρας.

Θα έχετε χρόνο πριν το μεσημεριανό γεύμα για να κατευθυνθείτε στο 1550 Bandera Hwy. στο Μουσείο Δυτικής Τέχνης. Ανοίξτε το δρόμο σας πίσω από τις περιποιημένες γειτονιές μέχρι την είσοδο, όπου η χάλκινη Δυτική γλυπτική και η τραχιά ξυλεία του κτιρίου και το στοίβαγμα ασβεστόλιθου εξωτερικού σας οδηγούν σε 14.000 τετραγωνικά πόδια χώρου γκαλερί, αφιερωμένο στην ταλαντούχα καλλιτεχνία εκείνων των οποίων το πάθος είναι να διατηρήσουν τον πολιτισμό την πρώιμη δυτική, τους Ινδιάνους πεδιάδων, τους ορεινούς άνδρες και άλλα.

Η παιδική γκαλερί "Journey West" θα προσελκύσει τους νεαρούς σας να ανέβουν σε ένα πραγματικό chuckwagon, να σέρνουν σε ένα πραγματικό teepee, peer σε κορμούς γεμάτους με προμήθειες βαγόνι και να μάθουν για το μακρύ ταξίδι δυτικά από την άποψη ενός νεαρού. Αφήστε τουλάχιστον μια ώρα. Αυτό σίγουρα θα αποτελέσει το επίκεντρο του ταξιδιού σας!

Πεινασμένος? Τώρα έχετε μια απόφαση να κάνετε, και είναι δύσκολο! Μεγάλα εστιατόρια αφθονούν στο Kerrville και μια δωδεκάδα ή περισσότερες προσφέρουν θέα στον πανέμορφο ποταμό Guadalupe, οπότε πάρτε την επιλογή σας και κατευθυνθείτε δυτικά από το κέντρο της πόλης στο Junction Hwy. Τι γίνεται με μερικές βόρειες ιταλικές δημιουργίες στο Rivers Edge Tuscan Grille, που περιβάλλεται από τρεις πλευρές με θέα στο νερό. Ή δοκιμάστε κάποια μαγειρική στο σπίτι στο Lakehouse, ή τις σπεσιαλιτέ του Billy Gene στο Steakhouse της BG, ή ακόμα και στο Chili's ή μια γρήγορη στάση στο Starbucks;

Περαιτέρω κάτω είναι η Jazz, η Κουζίνα της Λουιζιάνας, το Guadalupe River Club ή το ρουστίκ Café Riverstone, που χαρακτηρίζει αλμυρές δημιουργίες όπως η αντιολισθηρή αντιλόπη πεκάν. Δεν θα κάνετε μια κακή επιλογή. Όλα είναι καλά!

Μετά το γεύμα έχετε μερικές επιλογές. Κρατήστε την επικεφαλίδα δυτικά έξω στο Hwy 27 στο FM 1340 για μια πολύ μοναδική φωτογραφία op σε μια απροσδόκητη θέση .... συναρπαστικά αντίγραφα του Stonehenge και του νησιού του Πάσχα, ανεγερμένα σε ανοικτό χώρο. Στο δρόμο πίσω, σταματήστε στο παλιό βρόχο Ingram και δείτε τις γκαλερί και τις μπουτίκ ... Clint Orms Οι Silversmiths και οι Χαρακτήρες προβάλλουν εκπληκτικές ασημένιες αγκράφες ... σαν όποιοι από τους διάσημους πελάτες τους ήταν - θα εντυπωσιαστείτε!

Προτιμάτε να περπατήσετε από το γεύμα Δοκιμάστε το Κέντρο Φύσης Riverside, με μονοπάτια με αυτο-καθοδηγούμενη φύση που επιδιώκουν την πορεία τους προς τη Γουαδελούπη. Μεγάλη για την παρακολούθηση πουλιών και πεταλούδων, αυτό το κέντρο είναι αφιερωμένο στους φυσικούς πόρους της Χιλής Χωρας και διαθέτει 150 είδη αγριολούλουδων, κάκτων και πολλά εγχώρια δέντρα. Πάρτε χρόνο για να περπατήσετε μέσα στο κέντρο της φύσης και να επισκεφθείτε το "Martha" το ταραντούλα και το "Lizzie" το φίδι, και να δείτε το κατάστημα με είδη δώρων με βάση τη φύση στο χώρο του ξενοδοχείου.

Ίσως είσαι σε χειροποίητα κοσμήματα; Επισκεφθείτε την έδρα του James Avery Craftsman, από την έξοδο 505 της I-10. Οι δημιουργίες των τεχνιτών της Avery πωλούνται πλέον σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε μερικά από τα πιο πολυτελή εμπορικά κέντρα σε ολόκληρη την πολιτεία. Επισκεφθείτε το κέντρο καλωσορίσματος και παρακολουθήστε το βίντεο 15 λεπτών που εξηγεί την ιστορία και δείτε τους τεχνίτες που δημιουργούν εκπληκτικά κομμάτια. Φυσικά, υπάρχει ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ... παίρνει σπίτι έναν θησαυρό!



Αξίζει να επισκεφθείτε το Camp Verde, όπου θα βρείτε το Γενικό Κατάστημα Camp Verde, μόλις 10 μίλια νότια της πόλης, κοντά στη διασταύρωση των Hwy 173 και FM 480. Το 1854, στη συνέχεια, ο γραμματέας του πολέμου, Jefferson Davis, για μια πειραματική λειτουργία για τη χρήση καμήλων για στρατιωτικές μεταφορές. Μάθετε τι συνέβη μεταξύ του 1856 και του 1865 και τι έγινε με τις καμήλες. Για πάνω από 150 χρόνια, αυτό ήταν ένα γενικό κατάστημα και ταχυδρομείο, οπότε αφιερώστε χρόνο για να ταχυδρομήσετε μια καρτ ποστάλ και να διασκεδάσετε εξερευνώντας την ευρεία γκάμα αντικειμένων ειδών δώρου, κοσμήματα, μπλουζάκια, κεριά και άλλα, στη συνέχεια αναζωογονείτε με κρύο ποτό ή παγωτό πριν βγείτε έξω από την πόλη.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα ... γκολφ, τένις, πάρκο Kerrville-Schreiner, το φημισμένο YO Ranch, ιππασία, ποδηλασία, κανό ή καγιάκ στον ποταμό Guadalupe, άγρια ​​ζώα και παρατήρηση πουλιών και πολλά άλλα. Κάντε αυτό ένα κόμβο και να εξερευνήσετε άλλες περιοχές Hill Country όπως Fredericksburg, Bandera, Boerne ή Σαν Αντόνιο.

Βλέπετε μόνοι σας γιατί το Kerrville έχει τόσο υψηλό ρυθμό επισκεψιμότητας ... είναι αποτέλεσμα των ανθρώπων που «χάνουν την καρδιά τους στους λόφους».

Πληροφορίες Courtesty Σύμβαση Kerrville και Γραφείο Επισκεπτών