Γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Τέξας

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να βρίσκεστε στο Τέξας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ίσως έχετε έναν δύσκολο χρόνο να αποφασίσετε τι να κάνετε με τόσες πολλές επιλογές στο χέρι. Από ποδοσφαιρικούς αγώνες έως συναυλίες, περιηγήσεις με τα πόδια σε φιέστες, πάρτι της Πρωτοχρονιάς και εκδηλώσεις της κοινότητας, υπάρχει κάτι για όλους να κάνουν τη νύχτα το ημερολόγιο αλλάζει.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Gruene Hall

Εκείνοι που αναζητούν ένα μέρος για να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Τέξας μπορούν να κατευθυνθούν προς την παλαιότερη αίθουσα χορού στο Τέξας: Gruene Hall.

Βρίσκεται στη γραφική Χίλα του Τέξας, το Gruene είναι το τέλειο σημείο για να χτυπήσει το νέο έτος. Αυτή η ιστορική συνοικία διαθέτει τους καλύτερους καλλιτέχνες της χώρας ετησίως για μια βραδιά χορού και διασκέδασης.

Περπατήστε στο νέο έτος

Η εκδήλωση Memorial Walk και First Walk του Fredericksburg κάθε χρόνο είναι εξαιρετικοί τρόποι για να ξεκινήσετε τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς από το ρόπαλο. Το Memorial Walk είναι η τελευταία επίσημη εκδήλωση περπατήματος που διοργανώθηκε στο Τέξας κατά τη διάρκεια του εξερχόμενου έτους. Ομοίως, το First Walk είναι το πρώτο περίπατο του νέου έτους στο Τέξας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν στις διαδρομές 5k ή 10k με επιλογές περιπάτου το απόγευμα και τα μεσάνυχτα. Συνιστάται στους επισκέπτες να φέρουν φακό και επιπλέον μπαταρίες για αυτό το μοναδικό περίπατο, καθώς και κατάλληλα ανακλαστικά υλικά για νυχτερινές βόλτες.

Η πρώτη νύχτα Austin

Κάθε χρόνο, το πρωί της Πρωτοχρονιάς, το Austin περιλαμβάνει ένα απογευματινό οικογενειακό φεστιβάλ, μια πομπή στη λεωφόρο Congress και μια νυχτερινή έκθεση τέχνης και φεστιβάλ.

Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει γωνίες και θυρίδες που μετατρέπονται σε γκαλερί τέχνης και σκηνές για τους επισκέπτες. Οι συμμετέχοντες που αγαπούν τις οπτικές και θεατρικές τέχνες θα αγαπήσουν αυτό το φεστιβάλ που φιλοξενείται από το 1976.

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την πρώτη νύχτα Austin τα τελευταία χρόνια. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν παρέλαση, μουσική και ξεχωριστό προγραμματισμό βράδυ με θέαμα πυροτεχνημάτων τα μεσάνυχτα.

Γιορτάστε το Σαν Αντόνιο

Η πόλη Alamo χτυπά στη νέα χρονιά με πυροτεχνήματα, Carnaval de San Antonio, μουσική και πολλά άλλα. Αυτή η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και προσφέρει μια υπερβολή στην οδό South Alamo, όπου πάνω από ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου συμμετεχόντων στο κέντρο της πόλης απολαμβάνουν μουσική, φαγητό, βόλτες και πολλά άλλα.

Cotton Bowl Classic

Το Cotton Bowl Classic κρατιέται στο Cowboys Stadium κοντά στο Arlington του Τέξας. Για τρία τέταρτα του ενός αιώνα, το βαμβακερό μπολ κλασικό έχει pitted εναντίον μερικές κορυφαίες ομάδες κολλεγίου ποδοσφαίρου, και κάθε παιχνίδι είναι πάντα αξέχαστη. Ορισμένα παιχνίδια παίζονται παραδοσιακά την Πρωτοχρονιά, όπως και ο αγώνας του 2008 μεταξύ Μισσούρι και Αρκάνσας. Οι λάτρεις των σπορ μπορούν επίσης να γιορτάσουν το νέο έτος με στυλ με παιχνίδια την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα του νέου έτους.

Big D NYE

Στην παράδοση του "σώζοντας το καλύτερο για το τελευταίο", το μεγαλύτερο κόμμα στο Ντάλας εμφανίζεται την τελευταία μέρα του έτους. Κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ντάλας υπάρχει ένα πάρτι τόσο μεγάλο όσο το ίδιο το Τέξας που ονομάζεται Big D NYE. Αν σκοπεύετε να περάσετε τις διακοπές στο Ντάλας, αυτό είναι ένα μέρος που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.