Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις στο Κεντρικό Τέξας

Κτίριο Χαρακτήρα ενώ διασκέδαση

Η χώρα του λόφου του Τέξας είναι ένας πρωταρχικός προορισμός για τους καλοκαιρινούς κατασκηνωτές από όλο το Τέξας. Με τα πολλά ποτάμια και τις λίμνες της, η περιοχή είναι κατάλληλη για αναψυχή φιλική προς τα παιδιά. Η λίστα μας περιλαμβάνει πολλά από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά καλοκαιρινά στρατόπεδα στο κεντρικό Τέξας.

Camp Springs Μπαρζέες, Καταρράκτες Μαρμάρου

Με μια λίμνη τροφοδοτούμενη με άνοιξη 10 στρεμμάτων, κλιματιζόμενες καμπίνες και συμβουλευτική 4 ως 1, το Camp Balcones Springs είναι μια κορυφαία επιλογή για ιδιαίτερα δραστήριους κατασκηνωτές.

Τα παιδιά φτάνουν σε κανό, καγιάκ και παίζουν σε διαφάνειες και ένα τραμπολίνο με νερό. Εκτός από τις καθημερινές δραστηριότητες, ο καταυλισμός διδάσκει τις χριστιανικές αξίες και επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν συμπόνια για τους άλλους και να οικοδομήσουν υγιείς σχέσεις.

Κάμπινγκ Longhorn, Burnet

Ιδρύθηκε το 1939, το Camp Longhorn συνεντεύξεις πραγματικά παιδιά πριν από την είσοδο. Απαιτείται επίσης σύντομη αίτηση. Ακόμη και με όλες αυτές τις απαιτήσεις, υπάρχει συχνά μια λίστα αναμονής. Ο καταυλισμός έχει τρεις τοποθεσίες, στον ποταμό Κολοράντο, στη λίμνη Inks και γύρω από δύο ιδιωτικές λίμνες. Μια ολόκληρη μέρα δραστηριοτήτων είναι προγραμματισμένη κάθε μέρα, που κυμαίνεται από ιππασία έως ιστιοπλοΐα. Όλα τα τέλη πρέπει να καταβληθούν πριν από την 1η Μαΐου 2016.

Κάμπινγκ Mystic, Hunt

Ένα στρατόπεδο μόνο για τα κορίτσια κατά μήκος του γραφικού ποταμού Γουαδελούπη, Camp Mystic προσφέρει δραστηριότητες που κυμαίνονται από μαζορέτες μέχρι τοξοβολία. Βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο κυπαρίσσι, το στρατόπεδο έχει ιστορικές καμπίνες που χρονολογούνται από την ίδρυσή του το 1926.

Το στρατόπεδο έχει επίσης χριστιανική εστίαση, προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την πνευματική τους πλευρά.

Camp Stewart για τα αγόρια, Hunt

Σερβίνοντας αγόρια από το 6 έως το 16, το Camp Stewart είναι ένα μη-θρησκευτικό χριστιανικό στρατόπεδο με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την πολεμική έως την κεραμική. Η περιοχή των 500 στρεμμάτων διαθέτει επίσης γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου και έξι διαμάντια μπέιζμπολ κατά μήκος του ποταμού Γουαδελούπη.

Κάμπινγκ Young Judea, Wimberley

Εστιάζοντας στο να βοηθήσουν τα παιδιά 7-14 να μάθουν για την εβραϊκή κληρονομιά και την ταυτότητά τους, το Camp Young Judeaea παίζει επίσης μεγάλη διασκέδαση σε κάθε μέρα. Ένα αρκετά δομημένο στρατόπεδο, ο καταυλισμός ενθαρρύνει τα παιδιά να βάλουν μέρος στην καθημερινή λειτουργία του καταυλισμού. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μαγική τάξη, ισραηλινή μαγειρική, γιόγκα, τένις και μια τάξη με τοπικούς καλλιτέχνες Wimberley.

Το Laity Lodge Youth Camp, το Leakey

Στεγασμένο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του λόφου, το Laity Lodge σερβίρει μικρά κατασκηνωτές από το 1967. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν κανό στον ποταμό Frio και να ανέβουν στους απόκρημνους βραχώδεις ασβεστόλιθους που βρίσκονται κοντά. Παρόλο που είναι στρατόπεδο, ορισμένες δραστηριότητες είναι αποκλειστικά για κορίτσια ή αγόρια. Το στρατόπεδο υπερηφανεύεται για ασυνήθιστες δραστηριότητες, όπως μια ολίσθηση και ολίσθηση με φασόλια και φιλικές "μάχες" χρησιμοποιώντας τα πάντα, από το Jello μέχρι την κρέμα ξυρίσματος. Περιστασιακά, το στρατόπεδο διαθέτει και ροδόκες. Αλλά ίσως η μεγαλύτερη φιλοξενία εδώ είναι το κρύο, αναζωογονητικό νερό τροφοδοτούμενο από άνοιξη του ποταμού Frio.