Αναθεώρηση του εστιατορίου El Jibarito στο Παλιό Σαν Χουάν

Για αυθεντικό Πουέρτο Ρίκο μαγείρεμα, El Jibarito θα εξυπηρετήσει παραδοσιακά και νόστιμα κλασικά κάθε βράδυ. Το φαγητό είναι φθηνό, η ευχάριστη ατμόσφαιρα και η τοποθεσία στο Sol Street το καθιστούν ευπρόσδεκτο προορισμό στο Old San Juan.

Αυτό είναι ένα βασικό, προσιτό και νόστιμο φαγητό σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην παλιά πόλη. Η πολύχρωμη διακόσμηση ενσαρκώνει την τοπική κουλτούρα. Η υπηρεσία, ενώ φιλική, μπορεί να είναι σε "νησιωτική ώρα". Για την πραγματική comida kriolla, ή το μαγείρεμα στο Puerto Rican, κατευθυνθείτε κατευθείαν στο El Jibarito.

Το El Jibarito βρίσκεται στην οδό Sol 280 στο Old San Juan και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ. Καλέστε το 787-725-8375 για περισσότερες πληροφορίες. Άνοιξε με προϋπολογισμό $ 150. Ο El Jibarito έχει εκπροσωπήσει τις γαστρονομικές και πολιτιστικές ρίζες του Πουέρτο Ρίκο για σχεδόν 40 χρόνια.

Αναθεώρηση του εστιατορίου El Jibarito στο Παλιό Σαν Χουάν

Το παλιό San Juan είναι μεγάλο σε κομψά, ακριβό εστιατόρια που σερβίρουν νόστιμες γεύσεις σύντηξης και σύγχρονες ερμηνείες της κλασικής κουζίνας του Πουέρτο Ρίκο. Υπάρχουν όμως και λίγα μέρη στην παλιά πόλη, όπου μπορείτε να πάρετε βασικές, γευστικές και παραδοσιακές κριτόλα comida ή τοπική κουζίνα, ενώ ο El Jibarito είναι ένας από αυτούς.

Στεγασμένο στο Calle Sol, έναν ήσυχο κατοικημένο δρόμο στο βόρειο τμήμα της πόλης, ο El Jibarito γιορτάζει τις παραδόσεις του Πουέρτο Ρίκο σε όλα από το όνομά του (το Jíbaro είναι το όνομα που δόθηκε στους κατοίκους του βουνού που αγόρασαν τη γη για τους ιδιοκτήτες της Hacienda του 18ου και 19ου αιώνα), στο διάκοσμό του (φωτεινές προσόψεις σε τροπικά χρώματα, τοιχογραφούν τον τοίχο, ζωντανές ζωγραφιές του νησιού και του λαού του), στο φαγητό του (εμφανίζεται καφετέρια στο τέλος του εστιατορίου).

Αυτό δεν είναι το μέρος για να έρθετε για μια εκλεπτυσμένη βραδιά. Αντ 'αυτού, πάρτε μια θέση σε ένα μακρύ τραπέζι, περιηγηθείτε στο μενού γραμμένο σε ελασματοποιημένο χαρτί και απολαύστε την πολυσύχναστη τοπική ατμόσφαιρα.

Όσο για το τι θα φάτε, θα βρείτε όλους τους συνηθισμένους ύποπτους της μαγειρικής του Πουέρτο Ρίκο. Κλασικά όπως το Chillo Frito , το Fricasse de pollo , το churrasco (μπριζόλα φούστας) και άλλα πλούσια φαγητά επισημαίνουν το μενού και συνοδεύονται από την επιλογή του mofongo , των τετράγωνων, των amarillos και πολλά άλλα.

Οι γεύσεις είναι απλές, πλούσιες και ευχάριστες. Ο τόπος είναι περίπου "Ρικάν, όπως μπορείτε να φτάσετε στην παλιά πόλη.