Έξι λόγοι να μην επισκεφθείτε το Culebra

Ξέρω, ξέρω ... αυτό φαίνεται σαν μια περίεργη θέση για κάποιον που προσπαθεί να προωθήσει τον τουρισμό στο Πουέρτο Ρίκο. Αλλά αφού μπήκα στο blog για το λόγο που θα έπρεπε να επισκεφτείτε το νησί Culebra, συνειδητοποίησα ότι, για να απολαύσετε το νησί, θα πρέπει να ξέρετε τι παίρνετε. Και έχω την αίσθηση ότι ακόμα και ο Culebrenses θα επικαλεστεί εγκριτικά αυτή τη λίστα, επειδή αυτό το νησί δεν μοιάζει με την τυπική εμπειρία των διακοπών σας στο Πουέρτο Ρίκο.

Έτσι, για τους απροσδόκητους, εδώ είναι έξι ισχυροί λόγοι να μην πάτε πουθενά κοντά στο Culebra ενώ βρίσκεστε στο Πουέρτο Ρίκο:

  1. Για να στοιχηματίσετε : Αν έχετε ακούσει για όλες τις εξαιρετικές χαρτοπαικτικές λέσχες στο Πουέρτο Ρίκο, μην τους έρχεστε ψάχνετε στο Culebra. δεν θα βρείτε κανένα. Είναι καλύτερο να κάνετε check out ένα από αυτά τα ξενοδοχεία στο San Juan
  2. Για να κλείσετε ένα πολυτελές θέρετρο πολυτέλειας : Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα φανταχτερό ξενοδοχείο θέρετρο υψηλού επιπέδου στο Culebra και το έργο απέτυχε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμα να δείτε το ημιτελές ξενοδοχείο από την πόλη Dewey. Αυτό το νησί απλά δεν έχει την υποδομή για ένα mega-resort. Για αυτό το είδος ξενοδοχείου, ελέγξτε ένα μέρος όπως το El Conquistador .
  3. Για να παίξετε ένα γύρο γκολφ : Αυτό πρέπει να είναι αρκετά προφανές για όποιον γνωρίζει Culebra. Είναι πολύ μικρό για γήπεδο γκολφ. Ακολουθούν μερικές καλύτερες θέσεις για να απομακρυνθείτε.
  4. Για να πάτε για ψώνια : Υπάρχει μια κατασπατάλη των καταστημάτων στο Dewey (κυρίως καταστήματα με είδη δώρων και μέρη για να αγοράσετε περιουσίες και είδη διακόσμησης), αλλά εάν ήρθατε εδώ για την εμπειρία αγορών, θα το μισείτε. Και ούτως ή άλλως, γιατί να έρθετε εδώ όταν μπορείτε να πάτε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Καραϊβικής;
  1. Για ιστορικά αξιοθέατα : Με απλά λόγια, δεν υπάρχει κανένας. Το νησί Culebrita έχει ένα παλιό φάρο που δεν είναι ανοιχτό, και το ίδιο το Culebra έχει ένα παλιό κτίριο που κάποια μέρα μπορεί να γίνει μουσείο. Αλλά αν είναι ιστορία που θέλετε, Old San Juan είναι ο τόπος που πρέπει να είναι.
  2. Για την έντονη νυχτερινή ζωή : Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Dewey (η μοναδική πόλη του νησιού) κοιμάται τα μεσάνυχτα, μπορείτε να φανταστείτε ποιες είναι οι ευκαιρίες σας για clubbing στο Culebra. Υπάρχουν θέσεις για να βγείτε έξω, φυσικά. Το Mamacita's είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για δείπνο και ποτά. Αλλά δεν υπάρχουν φανταχτερά νυχτερινά κέντρα και οι DJs δεν ξεφεύγουν από το δρόμο τους για να έρθουν εδώ, εκτός αν προσπαθούν να ξεφύγουν από τη νυχτερινή ζωή.
Μην με ενοχλείτε ... Δεν έγραψα αυτόν τον κατάλογο επειδή δεν μου αρέσει το Culebra. Αντίθετα, μου αρέσει αυτό το μέρος για όλους τους παραπάνω λόγους. Αυτό που του λείπουν σε φανταχτερά, λαμπερά θέρετρα και τυπικά τουριστικές ανέσεις, κάνει για την απόλυτη φυσική μεγαλοπρέπεια, ρουστίκ γοητεία και φιλοξενία κάτω από τη γη. Ρωτήστε οποιοδήποτε Culebrense? Σίγουρα θα συμφωνούσαν μαζί μου.