Εξερευνώντας το LeMay του Tacoma - Μουσείο Αυτοκινήτου της Αμερικής

Ένα από τα καλύτερα μουσικά κλασικά αυτοκίνητα στον κόσμο

LeMay - Το Αμερικανικό Μουσείο Αυτοκινήτων (ACM) είναι ένα μουσείο αυτοκινήτου παγκόσμιας κλάσης που βρίσκεται στο Tacoma της Ουάσινγκτον. Το φανταχτερό, φωτεινό-ασημί εξωτερικό του είναι αδύνατο να χάσει - και δεν πρέπει να χάσετε. Αυτό το μουσείο αυτοκινήτων είναι ένα από τα καλύτερα μουσεία στην περιοχή του Σιάτλ-Τακόμα λόγω της απίστευτης συλλογής αυτοκινήτων μέσα και ενός από τα μεγαλύτερα μουσεία αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα αυτοκίνητα περιλαμβάνουν επιλογές από μεμονωμένους συλλέκτες, εταιρίες και την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων LeMay, μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Οι εμφανίσεις και οι εκθέσεις στο ACM περιστρέφονται περιοδικά μέσα και έξω, έτσι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες συνήθως θα βρουν κάτι νέο για να δουν. Παραδείγματα ειδικών εκθέσεων περιλαμβάνουν την Ferrari στην Αμερική, την Indy Cars, τη βρετανική εισβολή, τα κλασικά αυτοκίνητα και την εναλλακτική πρόωση.

Ακόμα κι αν δεν απολαμβάνετε συνήθως μουσεία αυτοκινήτων ή ιστορία αυτοκινήτων, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό σας κερδίζει. Περιλαμβάνει απλώς τόσες πολλές μηχανές που είναι δύσκολο να μην καταλάβετε την ιστορία του αυτοκινήτου καθώς περνάτε από τις γκαλερί. Προφανώς, για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, αυτό το μουσείο είναι μια απόλαυση, ή ένα ταξίδι κάτω μνήμη λωρίδα!

Το LeMay δεν είναι ακριβώς ένα καινούργιο όνομα στο Tacoma και για πολλά χρόνια υπάρχει μια συλλογή αυτοκινήτων LeMay στην συλλογή LeMay Family Collection στο Spanaway. Ωστόσο, το Μουσείο Αυτοκινήτου της Αμερικής κοντά στο Tacoma Dome είναι μια ξεχωριστή οντότητα που φιλοξενεί μόνο μέρος της συλλογής LeMay καθώς και αυτοκίνητα, φορτηγά και άλλα από άλλες συλλογές.

Τι θα δείτε

Όταν μπαίνετε στο μουσείο, θα δείτε μερικά ειδικά αυτοκίνητα ή οθόνες μπροστά, ακόμα και πριν πληρώσετε το κόστος εισόδου στο γραφείο στο λόμπι. Αυτοί μπορεί να είναι αυτοκίνητα που σχετίζονται με μια επερχόμενη εκδήλωση, μια τηλεοπτική εκπομπή, ένα παλιό πυροσβεστικό όχημα - ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά, οπότε πάρει λίγο χρόνο για να το ελέγξεις.

Αφού προχωρήσετε στο μουσείο, θα σας υποδεχτούμε με ένα μείγμα αυτοκινήτων σε ένα φωτεινό και ευρύχωρο δωμάτιο, αλλά σύντομα μετά από οποιεσδήποτε εκθέσεις μπροστά, θα εισαχθείτε σε κάποια ιστορία αυτοκινήτου. Τα περισσότερα από τα παλαιότερα αυτοκίνητα (και οι προκατόχους αυτοκινήτων) βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Θα δείτε καροτσάκια και πολύ πρώιμα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων πολύ νωρίς Daimlers και Model-Ts.

Καθώς περνάτε μέσα από τη συλλογή, το μουσείο πέφτει προς τα κάτω με τα αυτοκίνητα κατά μήκος των πεζόδρομων σε ολόκληρο τον δρόμο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις πλάκες καθώς κινούμαστε μέσω της αυτόματης ιστορίας, ειδικά αν δεν έχετε ήδη μια βάση στη γνώση του αυτοκινήτου για να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με αυτό που βλέπετε. Θα δείτε πράγματα όπως ξύλινη επένδυση και ακτίνες στις ρόδες που ακούγονται πίσω στα βαγόνια και θα δείτε τα γενικά σχήματα των αυτοκινήτων που μεταμορφώνονται από κουραστικά βαγόνια στα κομψά αυτοκίνητα του σήμερα. Αν οι πλάκες δεν είναι το πράγμα σας, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια ομαδική περιοδεία για να έχετε ένα άτομο να σας δώσει περισσότερο περιβάλλον σε αυτό που βλέπετε.

Όσο πιο μακριά πηγαίνετε μέσα από το μουσείο, τόσο πιο μοντέρνα είναι τα αυτοκίνητα. Προς τους κάτω ορόφους, θα βρείτε επίσης κάποιες δραστηριότητες. Υπάρχει ένα θέατρο όπου μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να παρακολουθήσετε μια ταινία μικρού μήκους, τη ζώνη ταχύτητας όπου μπορείτε να πληρώσετε λίγο επιπλέον για να δοκιμάσετε το χέρι σας σε έναν προσομοιωτή αγώνων ή να τραβήξετε τη φωτογραφία σας σε ένα αυτοκίνητο Buick Touring του 1923.

Θα λάβετε μια εκτύπωση της φωτογραφίας σας δωρεάν! Υπάρχουν επίσης μερικά παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά, επίσης.

Ενώ η ACM διαθέτει αυτοκίνητα από πολλές συλλογές μέσα στους τοίχους της, η συλλογή αυτοκινήτων LeMay είναι μία από τις μεγαλύτερες προσφορές στην ACM και είναι η μεγαλύτερη συλλογή ιδιωτικών αυτοκινήτων στον κόσμο! Η συλλογή το έκανε στο Βιβλίο Γκίνες του Παγκοσμίου Αρχείου το 1997 με 2.700 οχήματα, αλλά έχει ξεπεράσει 3.500 σε κάποια χρονικά σημεία! Αυτή δεν είναι μια μέση συλλογή αυτοκινήτων. Πέρα από τα αυτοκίνητα, περιλαμβάνει επίσης λεωφορεία, δεξαμενές, άμαξες και πολλά άλλα. Εάν το Μουσείο Αυτοκινήτου της Αμερικής δεν έχει αρκετή ιστορία αυτοκινήτου για εσάς, μια μεγάλη συλλογή LeMay εκτίθεται στη Συλλογή Οικογένειας LeMay στο Marymount Event Center (325 152 οδείο Ε, Τακόμα).

Αλλες δραστηριότητες

Το Αμερικανικό Μουσείο Αυτοκινήτου διαθέτει μια εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη εννέα στρεμμάτων, ένα κτίριο τεσσάρων ιστορικών κτηρίων, 165.000 τετραγωνικά πόδια χώρου μουσείων.

Είναι το σπίτι για μέχρι 350 αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες κάθε φορά. Επειδή το μουσείο είναι σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο, υπάρχουν επίσης απίστευτη θέα στο κέντρο του Tacoma, το λιμάνι του Tacoma, Mt. Rainier και τον ήχο Puget. Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας και μπορείτε να πάρετε εξαιρετικές φωτογραφίες από το κέντρο από το κατάστρωμα από τον κεντρικό όροφο.

Οι εγκαταστάσεις του μουσείου περιλαμβάνουν επίσης ένα εστιατόριο, αίθουσα συσκέψεων και δεξιώσεων. Έξω, μπροστά από την είσοδο του μουσείου, βρίσκεται το μεγάλο οικογενειακό πεδίο Haub, όπου εκτίθενται αυτοκίνητα, συναυλίες, υπαίθριες ταινίες και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Ποιος ήταν ο Harold LeMay;

Αν δεν ξέρετε τι είναι LeMay πέρα ​​από μια λέξη στο δοχείο απορριμμάτων σας, τότε σας λείπει σε μια σημαντική πτυχή της ιστορίας του Tacoma. Ο Harold LeMay ήταν επιχειρηματίας με έδρα το πάρκο Parkland (λίγο έξω από τα όρια της πόλης Tacoma) από το 1942 μέχρι το θάνατό του το 2000. Ενώ είναι περισσότερο αναγνωρισμένος για τις επιχειρήσεις αποβλήτων και ανακυκλώσιμων στις πόλεις Pierce, Thurston, Grays Harbour, Lewis και Mason, Η LeMay ήταν ενεργή στην κοινότητά της και έτρεξε άλλες επιχειρήσεις που κυμαίνονταν από μια υπηρεσία λεωφορείων για τους λιμενεργάτες στο Parkland Auto Wrecking.

Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, η LeMay και η σύζυγός του συνέλεξαν αυτοκίνητα και οχήματα. Αυτή η συλλογή αυτοκινήτων έγινε η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή αυτοκινήτων στον κόσμο από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και εξακολουθεί να παραμένει σήμερα μία από τις πιο εκπληκτικές και διεξοδικές συλλογές αυτοκινήτων και οχημάτων οπουδήποτε. Ενώ η αρχική τοποθεσία του LeMay Museum Marymount είναι δύσκολο να εντοπιστεί από το δρόμο, το μουσείο στο κέντρο του Tacoma είναι δύσκολο να χάσει και τελικά δίνει αυτή τη συλλογή την προσοχή που του αξίζει.

Δραστηριότητες κοντά

Η τοποθεσία του μουσείου δίπλα στο κέντρο του Tacoma βρίσκεται κοντά στα άλλα μουσεία της πόλης, τα οποία αξίζουν επίσης να κάνετε check out. Αυτό είναι εύκολο να γίνει όλα σε μια μέρα. Το Μουσείο Τέχνης Tacoma, το Μουσείο Ιστορίας της Πολιτείας της Ουάσινγκτον και το Μουσείο Γυαλιού βρίσκονται όλα σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από το LeMay. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να σταθμεύσουν κοντά στο Μουσείο Αυτοκινήτων της Αμερικής (είτε πληρώνουν για παρκάρισμα σε παρτίδες δίπλα στο μουσείο είτε στα γκαράζ Tacoma Dome γύρω από τη γωνία δωρεάν) και βόλτα το Link lightrail στα άλλα μουσεία.

Η Βιβλιοθήκη του County Pierce είναι διαθέσιμη για check out για το Μουσείο Τέχνης Tacoma, το Μουσείο Γυαλιού και το Μουσείο Ιστορίας της Πολιτείας της Ουάσινγκτον. Θα πρέπει να πιάσετε τα περάσματα, ενώ είναι check in, αλλά είναι μερικές από τις καλύτερες εκπτώσεις εκεί έξω, αν τους φτάσετε!

Μουσείο LeMay

2702 East D. Street
Tacoma, WA 98421
Τηλέφωνο: 253-779-8490