Ισπανικός Μήνας Κληρονομιάς

Προγράμματα περιοχής Φοίνιξ, ταινίες και εκδηλώσεις που γιορτάζουν τον ισπανικό πολιτισμό

Κάθε χρόνο, από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζουν τον Μήνα Ισπανικής Κληρονομιάς για να αναγνωρίσουν τις οικονομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές συνεισφορές των περισσότερων από 50 εκατομμυρίων Λατινοαμερικανών που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Αριζόνα, περίπου το 30% του πληθυσμού προέρχεται από ισπανόφωνους ή λατίνους .

Η 15η Σεπτεμβρίου είναι η επέτειος της Ημέρας Ανεξαρτησίας για πέντε χώρες της Λατινικής Αμερικής - Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα και Νικαράγουα.

Δύο άλλες χώρες, το Μεξικό και η Χιλή, δήλωσαν την ανεξαρτησία τους στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Μεγαλύτερες κοινοτικές εκδηλώσεις στο Phoenix Γιορτάζοντας τον Μήνα Ισπανικής κληρονομιάς

Ψάχνετε για δραστηριότητες και εκδηλώσεις του El Día de los Muertos; Αυτά είναι συνήθως αργότερα τον μήνα ή στις αρχές Νοεμβρίου. Μόλις τελειώσει ο Μήνας Ισπανικής Κληρονομιάς, μπορείτε ακόμα να συμμετέχετε στις παραδόσεις της Ημέρας των Νεκρών .

- - - - -

Fiesta de Septiembre
Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Wickenburg χορηγεί το ετήσιο Fiesta de Septiembre για να ξεκινήσει τον Μήνα Ισπανικής Κληρονομιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ιστορικό κέντρο του Wickenburg. Τα γεγονότα που έχουν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια του Fiesta περιλαμβάνουν ομάδες Mariachi, χορευτές folklorico, συναυλίες latin, salsa, guacamole και μαργαρίτα, υπαίθρια Mercado, καντίνες τροφίμων και ποτών, ιστορικά εκθέματα φωτογραφίας και περίπτερα χειροτεχνίας, καθώς και εκθέσεις τροφίμων. $ 5 εισδοχή για ενήλικες, τα παιδιά παραδέχτηκαν δωρεάν.

- - - - - -

Το Los D-υποστηρίζει το Fiesta
Ζωντανή μουσική, κήπο μπύρας, φαγητό και οικογενειακή διασκέδαση. Δωρεάν είσοδος. Έξω από το Chase Field , Φοίνιξ.

- - - - - -

Το πανηγύρι της οδού Rockin 'Taco του El Palacio
Ένας εορτασμός της οικογένειας, της παράδοσης και της μεξικάνικης κουζίνας. Ολες οι ηλικίες. Διαθέτει έναν διαγωνισμό salsa, ζωντανή ψυχαγωγία, διαγωνισμό φαγητού taco, επίδειξη αυτοκινήτου, χορό χορού μπαλέτου, ζώνη παιχνιδιού niños και πάρτυ piñata.

Τα εισιτήρια διατίθενται στο διαδίκτυο τόσο για γενική εισαγωγή όσο και για VIP (μόνο 21+). Ελέγξτε για την έκπτωση των βετεράνων για Γενική εισαγωγή. Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω θα γίνονται δεκτά δωρεάν με πληρωμένο ενήλικα. Downtown Chandler.

- - - - - -

Banda La Arrolladora
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:30 μ.μ.
Παράσταση στο Celebrity Theatre, Φοίνιξ . Χάρτης.

- - - - - -

Ημέρα της Βραζιλίας Αριζόνα
Βραζιλιάνα εορτασμός της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, Βραζιλιάνικη Ημέρα Αριζόνα είναι μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση που καλωσορίζει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Το ημερήσιο φεστιβάλ παρουσιάζει εσωτερική και εξωτερική διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών παραστάσεων και διαδραστικών διαδηλώσεων βραζιλιάνικης μουσικής, χορού και πολεμικών τεχνών. Κέντρο σχολών τέχνης του Scottsdale.

- - - - - -

Ισπανική Εταιρεία Γυναικών
Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Latinas στο έθνος θα συναντηθεί στο Downtown Phoenix. Το συνέδριο στοχεύει να παρακινήσει, να εκπαιδεύσει και να παράσχει μια πρωταρχική ευκαιρία για την οικοδόμηση μακροχρόνιων και ευεργετικών σχέσεων με άλλες γυναίκες και χορηγούς οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο. Στο κέντρο του Φοίνιξ.

- - - - - -

Φεστιβάλ Μαρίας και Φολκλόρικο
Μουσική και παραδοσιακοί χοροί του Μεξικού με λαϊκές χορευτές και δημοφιλείς ομάδες Mariachi. Τα εισιτήρια κυμαίνονται σε τιμή από $ 24 έως $ 45 και μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο μέσω της Tickmaster.com ή στο box office της Chandler Center of the Arts ή τηλεφωνικά στο 480-782-2680.

Τα έσοδα που θα αντληθούν θα στηρίξουν το μη κερδοσκοπικό CALLE de Arizona, αφιερωμένο στην προώθηση της ομορφιάς, των ποιοτήτων και των χαρακτηριστικών του μεξικανικού / ισπανικού πολιτισμού.

- - - - - -

Tempe Tardeada
Οι οικογένειες εξερευνούν και ανακαλύπτουν τις ισπανικές ρίζες και τον πολιτισμό της Tempe, που χρονολογούνται από τα μέσα του 1800, μέσω ψυχαγωγίας, μουσικής, χορού, τέχνης και εκθεμάτων. Το στάδιο ψυχαγωγίας θα περιλαμβάνει μουσική που κυμαίνεται από παραδοσιακά mariachi και boleros έως salsa και λατινική χορευτική μουσική. Οι δραστηριότητες των παιδιών περιλαμβάνουν πολύχρωμες τέχνες που γιορτάζουν την ισπανική κληρονομιά, τη ζωγραφική προσώπου, τα φουσκωτά και το φορτηγό του παιχνιδιού. Αυτή η ελεύθερη εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Temple Community Complex, κοντά στην Δημόσια Βιβλιοθήκη του Tempe . Ολες οι ηλικίες.

- - - - -

Έκπληξη Fiesta Grande
Αυτό το φεστιβάλ στυλ δρόμου γιορτάζει την αρχική τοποθεσία της πόλης.

Θα υπάρχει αυθεντική ισπανική μουσική, παιδική ζώνη, κλασική επίδειξη αυτοκινήτων, εορταστικά ποτά και φαγητό. Δωρεάν είσοδος. Grand Avenue και Hollyhock Street, Έκπληξη.

- - - - -

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.