Ινδικό Φεστιβάλ Αριζόνα

Showcase για όλες τις φυλές της Αριζόνα

Και οι 22 φυλές στην πολιτεία της Αριζόνα θα εκπροσωπηθούν στο Ινδικό Φεστιβάλ Αριζόνα. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν παραδοσιακά αμερικανικά ινδικά χωριά, να ακούσουν θρυλικές ιστορίες από τους πρεσβυτέρους των φυλών, να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς και μουσικές παραστάσεις και να παρακολουθήσουν πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας.

Πότε είναι το Ινδικό Φεστιβάλ της Αριζόνα;

Θα ενημερωθώ καθώς τα στοιχεία γίνονται διαθέσιμα. Αυτή ήταν μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε για να συμπέσει με τον τουρισμό που διογκώνεται κατά τη διάρκεια του Super Bowl που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Phoenix το 2015.

Εάν επαναληφθεί, θα ενημερώσω τις λεπτομέρειες εδώ.

Πού είναι το Ινδικό Φεστιβάλ της Αριζόνα;

Θα πραγματοποιηθεί στο Steele Indian Park Park. Εδώ είναι ένας χάρτης και οι κατευθύνσεις προς το Ινδικό Φεστιβάλ Αριζόνα.

Πώς μπορώ να βρω εισιτήρια για το Ινδικό Φεστιβάλ της Αριζόνα και πόσα είναι αυτά;

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην εκδήλωση.
Γενικά: $ TBA
Οι ηλικιωμένοι (55+): $ TBA
Νεολαία (12-17): $ TBA
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν
Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για το Ινδικό Φεστιβάλ της Αριζόνα;

Οι επισκέπτες περπατούν μέσα από επτά ανακατασκευασμένα χωριά με παραδοσιακές κατοικίες. Τα φυλετικά μέλη θα επιδείξουν τα μοναδικά πολιτιστικά τους συστατικά από τα έργα τέχνης μέχρι το μαγείρεμα. Εκτός από τα εκθέματα ζωντανής ψυχαγωγίας και πωλητών, το Tribal Economic Pavilion θα παρουσιάσει την φυλετική οικονομική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών επιχειρήσεων, επενδυτικών ευκαιριών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το Ινδικό Φεστιβάλ της Αριζόνα;

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε άλλα ειδικά γεγονότα που θυμούνται οι ντόπιοι Αμερικανοί της Αριζόνα, επισκεφθείτε την Αμερικανική Ινδική Εταιρεία Τουρισμού Αριζόνα online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.