Δωρεάν ή φτηνά πράγματα να κάνετε στο Scottsdale, Αριζόνα

Αξιοθέατα και δραστηριότητες που δεν θα δαγκώνουν στο πορτοφόλι σας

Δεν τα πάντα στο Scottsdale της Αριζόνα είναι προσβάσιμα μόνο για τους πλούσιους! Παρόλο που η Scottsdale μπορεί να έχει τη φήμη ότι είναι η πλούσια και διάσημη ζωντανή παράσταση , μπορεί να εκπλαγείτε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε ολόκληρα δρομολόγια γύρω από τις ελεύθερες και φθηνές δραστηριότητες εδώ.

Διασκέδαση σε έναν προϋπολογισμό

Scottsdale Trolley
Το Scottsdale Downtown Trolley, που αγαπά τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες, ταξιδεύει σε κάθε αξιοσημείωτο σημείο στο κέντρο του Scottsdale, όπως η Παλιά Πόλη, η Περιοχή Τέχνης Main Street, η Περιοχή Τέχνης Marshall Way, τα καταστήματα Fifth Avenue, η Scottsdale Fashion Square, η Waterfront και το SouthBridge.

Το τρόλεϊ είναι ένας βολικός τρόπος να φτάσετε και τρέχει κάθε 15-20 λεπτά, 7 ημέρες την εβδομάδα (εκτός από μεγάλες διακοπές). Λειτουργεί από τις 6 π.μ. έως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές, συμπεριλαμβανομένων και των Πέμπτων για την Art Walk της Scottsdale (βλ. Παρακάτω). Είναι ελεύθερο να οδηγήσει! Κλήση για πληροφορίες 480-312-7250.

Κέντρο Τέχνης & Πολιτιστικού Τρόλεϊ στο κέντρο του Scottsdale
Κάντε μια σύντομη ξενάγηση στο Downtown / Oldtown Scottsdale για λίγη ιστορία, μερικά αρχιτεκτονικά κομμάτια και συμβουλές για το πού να φάτε και πού να ψωνίσετε.

Αγορά αγροτών στην παλιά πόλη Scottsdale
Αυτή η αγορά χαρακτηρίζει τους τοπικούς καλλιεργητές και πωλητές που προσφέρουν μια ποικιλία από βιολογικά λαχανικά και φρούτα, λουλούδια, βότανα και μια ποικιλία χειροποίητων ειδών, όπως γλυκά, μαρμελάδες και ψημένα αγαθά. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, ζωντανή ψυχαγωγία, επιδείξεις μαγειρικής και μια ποικιλία οθονών που προβάλλουν πόρους της κοινότητας. Η είσοδος είναι δωρεάν και μπορείτε να φέρετε το κατοικίδιο ζώο που σας ταιριάζει.

Οι ώρες ποικίλλουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Φυσικά μονοπάτια
Κάθε χρόνο οι εκπρόσωποι των φυλετικών εθνών της Αριζόνα και των Ηνωμένων Πολιτειών συναντώνται για να παρουσιάσουν μουσικές παραστάσεις και χορούς, καθώς και να μοιραστούν ιστορίες και πολιτιστικές πληροφορίες στα Native Trails. Είναι μια υπαίθρια εκδήλωση, δωρεάν είσοδος, συνήθως στα μέσα Ιανουαρίου έως τα μέσα Απριλίου.

Κυριακή A'Fair
Εξωτερικές συναυλίες, εκδρομές στο μουσείο και εκδρομές της δημόσιας τέχνης στο Civic Center Park του Scottsdale. Φέρτε μια καρέκλα γκαζόν ή μια κουβέρτα και χαλαρώστε! Συνήθως τα μέσα Ιανουαρίου έως τα μέσα Απριλίου.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale (SMoCA)
Σχεδιασμένο από τον διάσημο τοπικό αρχιτέκτονα Will Bruder, το SMoCA είναι ένας κομψός χώρος αφιερωμένος στην τέχνη, την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό της εποχής μας. Υπάρχουν πέντε αίθουσες για την προβολή μεταβαλλόμενων εκθέσεων και έργων από την ολοένα αυξανόμενη μόνιμη συλλογή του Μουσείου, καθώς και ένα υπαίθριο κήπο γλυπτικής που στεγάζει τον δημόσιο ουρανό χώρο του James Turrell.

Η είσοδος είναι δωρεάν ...

Scottsdale ArtWalk
Μια παράδοση που έχει πραγματοποιηθεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, το Scottsdale ArtWalk είναι η ιδανική ευκαιρία για τους επισκέπτες του Scottsdale να εξερευνήσουν την περιοχή στο κέντρο της πόλης και μια ποικιλία συλλογών γκαλερί τέχνης. Κάθε Πέμπτη από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. γκαλερί ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και παρουσιάζουν τα έργα μερικών από τους πιο εξαιρετικούς καλλιτέχνες του Southwest. Οι ταξιδιώτες μπορούν να παρακολουθήσουν ειδικά εκθέματα με δεξιώσεις και διαδηλώσεις καλλιτεχνών στον ελεύθερο χρόνο τους. Η εκδήλωση είναι δωρεάν. Πάρτε το καρότσι Scottsdale!

Σιδηροδρομικό Πάρκο McCormick-Stillman
Στην καρδιά του Scottsdale, το σιδηροδρομικό πάρκο McCormick-Stillman είναι ένα μοναδικό πάρκο αυτού του είδους στη χώρα. Κάντε μια βόλτα στο Paradise and Pacific Railroad και στο παλιό καρουσέλ ή απολαύστε το μουσείο, μία από τις παιδικές χαρές ή απλά χαλαρώστε στο χορτάρι. Απολαύστε ζωντανή μουσική από ζώνες της περιοχής κάθε Κυριακή το βράδυ τον Μάιο και τον Ιούνιο. Το φθινόπωρο, το Railfair είναι όπου οι λάτρεις των τρένων συγκεντρώνονται για να αναδείξουν τα τρένα μοντέλων τους. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, το σιδηροδρομικό πάρκο McCormick-Stillman είναι ένα πάρκο χειμώνα με τα φώτα και την ψυχαγωγία των διακοπών. Επισκεφθείτε το κτίριο σιδηροδρομικών μοντέλων των 10.000 τετραγωνικών ποδιών που φιλοξενεί τέσσερα μοντέλα σιδηροδρομικών κλαμπ. Η είσοδος είναι δωρεάν, υπάρχει μικρή χρέωση για βόλτες.

McDowell Sonoran Διατηρήστε
Το McDowell Sonoran Preserve άνοιξε για το κοινό το 2009. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την υπέροχη Sonoran Desert, εισάγοντας το μεγαλύτερο και σημαντικότερο σημείο εισόδου στο Preserve, το οποίο θα περιλαμβάνει 36.400 στρέμματα ερήμου μόλις ολοκληρωθεί.

Απολαύστε τη χλωρίδα και την πανίδα της έρημο από τα πολύχρωμα αγριολούλουδα και τους κάκτους Saguaro έως τα ορτύκια και τα ερήμικα σκεύη, δωρεάν ramadas σκιά, σταθμό άντλησης σκύλων, χώρο ιππασίας και πολλά άλλα. Η περιοχή πρόσβασης Gateway βρίσκεται ανατολικά του Thompson Peak Parkway, μισό μίλι βόρεια του Bell Road. Πάρτε ένα μονοπάτι χάρτη στο χώρο στάθμευσης.

Μουσείο Μπιλιάρδου Fiesta
Το Fiesta Bowl παίζεται στο Glendale της Αριζόνα, αλλά οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν να επισκεφθούν αυτό το μουσείο κοντά στο Scottsdale Waterfront. Δείτε κράνημα, τρόπαια και αναμνηστικά παιχνιδιού με μπολ.

Περισσότερα για να κάνουμε στο Scottsdale
Παρόλο που δεν μπορείτε να κάνετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε στο Scottsdale είναι δωρεάν, μερικά αξιοθέατα και δραστηριότητες που έχουν ένα τέλος αξίζει να εξεταστεί.

Ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε στο Scottsdale;
Δεν είναι όλα τα ξενοδοχεία και θέρετρα στο Scottsdale χρεώνουν υπερβολικές τιμές. Αυτά τα ξενοδοχεία στο κέντρο του Scottsdale βρίσκονται κοντά στις περισσότερες από τις δραστηριότητες αυτής της λίστας. Αν περνάτε στο Scottsdale κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών , μπορείτε να βρείτε πολλά στο υπέροχο θέρετρο του Scottsdale, όπου συμπεριλαμβάνονται πολλές δραστηριότητες.

Περισσότερο
Κάθε εβδομάδα υπάρχουν δωρεάν και φθηνές δραστηριότητες σε όλη την πόλη. Ορισμένοι είναι διασκεδαστικοί, μερικοί είναι εκπαιδευτικοί, μερικοί είναι καλλιτεχνικοί, μερικοί είναι για παιδιά, μερικοί είναι για ενήλικες. Ελέγξτε το ημερολόγιο για περισσότερες ιδέες "Πράγματα που πρέπει να κάνετε".

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.