Σιδηροδρομικό σταθμό στο σιδηροδρομικό πάρκο McCormick Stillman

Το Railfair είναι ένα ετήσιο ελεύθερο γεγονός όπου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να δείτε μοντέλα σιδηροδρόμων, σιδηροδρομικά αυτοκίνητα και εξοπλισμό πλήρους μεγέθους, να επισκεφθείτε το εκθεσιακό ιστορικό σιδηροδρόμου και να παρακολουθήσετε κτίριο μοντέλων σιδηροδρόμων σε δράση.

Πότε είναι η Railfair;

7 και 8 Οκτωβρίου 2017 από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Που είναι?

Το Railfair πραγματοποιείται στο πάρκο σιδηροδρόμων McCormick Stillman στο Scottsdale. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία της Indian Bend Road και της Scottsdale Road στο Scottsdale, AZ.

Η διεύθυνση είναι 7301 E. Indian Bend Road, Scottsdale AZ 85250. Δείτε αυτή την τοποθεσία στους χάρτες Google.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Δεν χρειάζονται εισιτήρια. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης δωρεάν. Αν το παιδί σας θέλει να οδηγήσει στο καρουζέλ ή να πάει με τρένο, τα εισιτήρια για αυτές τις δραστηριότητες πωλούνται στην εκδήλωση. Οι βόλτες είναι 2 δολάρια το καθένα, τα παιδιά κάτω των τριών ετών είναι ελεύθερα με έναν ενήλικα που πληρώνει.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Το Railfair διαθέτει εξωτερικά και εσωτερικά εκθέματα. Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι τα μοντέλα τρένων όπου θα βρείτε αμαξοστοιχίες O, N και HO. Μερικές από τις οθόνες είναι απλές και απλές, και μερικές είναι μάλλον εκπληκτικές και περίπλοκες! Οι βόλτες στις μικροσκοπικές ατμομηχανές πραγματοποιούνται συνεχώς καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε διαδρομή διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Το μοντέλο Railroad Building άνοιξε το 2010. Πρόκειται για ένα κτίριο 10.000 τετραγωνικών ποδιών όπου οι τέσσερις μοντέρνοι σιδηροδρομικοί σύλλογοι του πάρκου δουλεύουν στα τρένα και τα τρένα τους.

Τα τρένα μεγέθους ζωής είναι επίσης ορατά και μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο δωρεάν κατά τη διάρκεια του Railfair.

Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα τρένα - δεν θα έκανα μόνο μερικά από τα μικρά παιδιά! - ελέγξτε το καρουζέλ και την παιδική χαρά.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την Railfair online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.