Χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις μεταξύ πόλεων της Αριζόνα

Από τις πόλεις της Αριζόνα στους δημοφιλείς προορισμούς κοντά

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για τη ζωή στην περιοχή Φοίνικας είναι η εγγύτητά του με πολλά συναρπαστικά μέρη. Μπορείτε να βρίσκεστε στη νοτιοδυτική έρημο και μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να απολαύσετε τον ωκεανό, τα πευκοδάση, το σκι, τα απίστευτα φυσικά θαύματα, τη λωρίδα του Βέγκας και το Μεξικό.

Από αυτή τη σελίδα ευρετηρίου μπορείτε να βρείτε τις χιλιόμετρα και τους εκτιμώμενους χρόνους οδήγησης μεταξύ πόλεων και πόλεων του μετρό Phoenix, καθώς και σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς οδήγησης όπως η Disneyland , το Rocky Point και το Grand Canyon .

Είτε προγραμματίζετε μια καθημερινή μετακίνηση είτε ένα μακρύ Σαββατοκύριακο διασκέδασης και χαλάρωσης, αυτά τα δίκτυα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πόσο μακριά και πόσο καιρό είναι από εδώ μέχρι εκεί και από εκεί σε άλλο τόπο.

Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από την πόλη του Φοίνιξ εδώ. Για άλλες πόλεις και κωμοπόλεις της περιοχής μετρό, ελέγξτε την παρακάτω λίστα. είναι τοποθετημένο αλφαβητικά.

Χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις από τις πόλεις της επαρχίας Maricopa

Χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις από τις μεγαλύτερες πόλεις Pinal County, μέρος του μεγαλύτερου Phoenix

Χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις από άλλες πόλεις της Αριζόνα

Λάβετε υπόψη ότι οι χιλιομετρικές αποστάσεις και οι χρόνοι οδήγησης είναι εκτιμήσεις. Τα χιλιόμετρα από το Φοίνιξ σε οπουδήποτε εξαρτάται, φυσικά, από πού φεύγετε στο Φοίνιξ. Αυτά τα χιλιόμετρα μετριούνται βασικά από το κέντρο του Φοίνιξ στο λογικό κέντρο ή στο κεντρικό σημείο επισκέπτη του προορισμού. Όσον αφορά τους χρόνους οδήγησης, αυτά τα σίγουρα θα διαφέρουν ανάλογα με το πώς οδηγείτε και τι είδους κυκλοφορία και κατασκευή συναντάτε κατά μήκος του δρόμου.

Να είστε λογικοί - προφανώς η οδήγηση σε ένα σαββατοκύριακο διακοπών ή κατά τις ώρες αιχμής της εβδομάδας θα διαρκέσει περισσότερο από την οδήγηση σε ένα πρωινό της Κυριακής στις 5 π.μ.