Προς την παραλία; Κάντε λήψη αυτών των 6 εύχρηστων εφαρμογών

Αποφύγετε την ηλιακά εγκαύματα, βρείτε μεγάλες σποτ και πολλά άλλα

Προγραμματίζετε διακοπές στην παραλία αυτό το καλοκαίρι; Ασφαλώς και είσαι! Μαζί με την πετσέτα και το αντηλιακό σας, μην ξεχάσετε να συσκευάσετε το smartphone σας - αυτές οι έξι χρήσιμες εφαρμογές θα σας ενημερώνουν για τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες surf, βεβαιωθείτε ότι δεν καίγονται, σας κρατούν ασφαλείς και σας διδάσκουν πώς να σερφάρετε!

1 Ναι

Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να ξέρετε τι κάνει ο καιρός. Δεν υπάρχει λόγος να προγραμματίσετε μια μέρα στην παραλία εάν πρόκειται να αρχίσει να βρέχει δέκα λεπτά μετά την άφιξή σας.

Υπάρχουν αρκετές καλές γενικές εφαρμογές καιρού έξω εκεί, αλλά χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή το 1Weather, το οποίο έχει ωρολογιακές και μακροχρόνιες προβλέψεις, ραντάρ βροχής και πολλά άλλα. Μου αρέσει ότι μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα στην τρέχουσα θέση σας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει ρυθμίσεις - εύχρηστο όταν φτάνετε κάπου νέος.

Sunwise UV Index

Ποιος είναι ο πρώτος κανόνας μιας παραλίας διακοπές; Μην πάρετε ηλιακά! Πριν ξεκινήσετε στην παραλία, ελέγξτε τον δείκτη UV με την δωρεάν εφαρμογή Sunwise της EPA για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο μπορείτε να μείνετε έξω.

Δεν είναι πολύ ελκυστικό, αλλά παρέχει πληροφορίες ανά ώρα για την τρέχουσα τοποθεσία σας, καθώς και μια εξήγηση για το τι σημαίνουν οι αριθμοί και πώς πρέπει να προστατευτείτε από τον ήλιο.

iTanSmart

Φυσικά, είναι πολύ καλά γνωρίζοντας ότι δεν πρέπει να περάσετε πάρα πολύ στον ήλιο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να τηρήσετε το σχέδιο μόλις βρεθείτε στην παραλία με ένα ποτό και ένα καλό βιβλίο. Το iTanSmart παίρνει τις εικασίες από τα πράγματα, παράγοντας την τρέχουσα θέση σας, τον τύπο δέρματος και τον τύπο προστασίας από τον ήλιο που χρησιμοποιείτε.

Χτυπήστε ένα κουμπί για να ξεκινήσετε το χρονοδιακόπτη (ή για να το θέσετε σε παύση όταν εισέλθετε μέσα) και θα σας προειδοποιηθούν όταν χτυπήσετε τη μέγιστη έκθεση για την ημέρα, καθώς και 15 λεπτά εκ των προτέρων.

Ακτοπλοία

Εάν πηγαίνετε στην παραλία για να σερφάρετε, το Coasting παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, γρήγορα και εύκολα. Η εφαρμογή παρέχει τις αναφορές ιστιοσανίδας για τα αγαπημένα σας σημεία, δείχνοντας με μια ματιά τον άνεμο, την οσμή και τα μεγέθη κύματος που μπορείτε να περιμένετε όλη την ημέρα.

Έχει επίσης ένα ωραίο χαρακτηριστικό, όπου μπορείτε να ορίσετε τις ιδανικές συνθήκες για κάθε σημείο, και η εφαρμογή θα βαθμολογήσει τις τρέχουσες συνθήκες εναντίον τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, η Surfline περιλαμβάνει ζωντανές κάμερες web όπου είναι διαθέσιμες. Εάν ανησυχείτε περισσότερο για τη διαμονή σας στο σκάφος από ό, τι ακριβώς κάνει ο καιρός, το iSurfer Surf Coach είναι μια σχολή surf στην τσέπη σας, με βίντεο και μαθήματα για αρχάριους προς τα πάνω.

Ασφάλεια στην παραλία

Ακόμη και οι παραλίες που φαίνονται χαλαρές μπορούν να είναι επικίνδυνες, ειδικά αυτές που δεν περιπολούν οι ναυαγοσώστες. Η Ασφάλεια στην παραλία εξηγεί σαφώς τις αντιδράσεις και τα ρεύματα, γιατί είναι επικίνδυνα και πώς να τα εντοπίζουν στο νερό, μαζί με τρόπους για να ξεφύγουν από αυτές, αν πιάσετε.

Υπάρχουν επίσης συμβουλές για τη θεραπεία τσιμπήματα μέδουσες και ακόμη και τρόπους για να αποφύγετε επιθέσεις καρχαρία. Είναι ένας εύκολος, ελεύθερος τρόπος να παραμείνετε ασφαλείς στην παραλία αυτό το καλοκαίρι.

Οδηγός κολύμβησης ύδρευσης

Απλά θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται οι καλύτερες κοντινές παραλίες κολύμβησης; Όταν είστε διακοπές κάπου νέος, δεν γνωρίζετε πάντα τις ιδανικές θέσεις - που είναι όπου Waterkeeper κολύμπι Οδηγός έρχεται μέσα. Χρησιμοποιεί την τρέχουσα θέση σας για να δείτε τις επιλογές γύρω από το ξενοδοχείο και να σας δώσει οδηγίες οδήγησης, και σας ενημερώνει εάν η παραλία είναι αυτή τη στιγμή είναι κλειστή.

Η εφαρμογή καλύπτει παραλίες (και λίμνες) σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά, με χιλιάδες φωτογραφίες και λεπτομερείς περιγραφές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού θα θέλατε να βρεθείτε σήμερα.

Περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με ναυαγοσώστη, αποδυτήρια και άλλες εγκαταστάσεις και απαριθμεί τόσο τα τρέχοντα όσο και τα ιστορικά επίπεδα ρύπανσης.