Ατλάντα Gay Pride 2016 - Φεστιβάλ Pride Atlanta 2016

Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Pride της Ατλάντα και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου GLBT

Μπορεί να μην υπάρχει μεγαλύτερη και πιο τολμηρή γιορτή των LGBT στο Νότο από τον εορτασμό των Atlanta Gay Pride, που πραγματοποιείται στο πάρκο του Piedmont με φυλλώδη (και κεντρικά τοποθετημένα) από τις αρχές έως τα μέσα Οκτωβρίου - οι ημερομηνίες αυτές είναι 8 Οκτωβρίου και 9 Οκτωβρίου 2016 .Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την κοινότητα GLBT της Ατλάντα, καθώς η Εθνική Ημέρα Ερμηνείας παρατηρείται τον Οκτώβριο και η Ατλάντα AIDS Walk πραγματοποιείται αργότερα τον ίδιο μήνα.

Η γιορτή της υπερηφάνειας της Ατλάντα επικεντρώνεται σε μια χούφτα εκδηλώσεων για αυτό το τριήμερο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου καθώς και σε ορισμένες δραστηριότητες και συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα μπροστά από το κύριο Σαββατοκύριακο είναι το φεστιβάλ ομοφυλοφιλικών κινηματογραφικών ταινιών Out To Film της Ατλάντα, το οποίο ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου. Το φεστιβάλ, τώρα στο 29ο έτος, παρουσιάζει δεκάδες σπουδαίες ταινίες - εδώ είναι ένας πλήρης κατάλογος ταινιών σε αυτό το έτος. Οι ημερομηνίες του Out on Film φέτος είναι από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου του 2016.

Ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με το πού να φάτε και να κοινωνικοποιήσετε κατά τη διάρκεια της Pride; Ελέγξτε τον οδηγό νυχτερινής διασκέδασης και δείπνου της Ατλάντα.

Άλλα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των ημερών πριν από το Σαββατοκύριακο Pride περιλαμβάνουν εργαστήρια για την προστασία της σχέσης σας μέσω νομικών εγγράφων και η επαγρύπνηση του HIV / AIDS, ένα πάρτυ στο επίσημο ξενοδοχείο φιλοξενίας Pride, το W Atlanta Midtown (οικοδεσπότης του περασμένου έτους) Out Για εκδήλωση Pride.

Το Savannah Gay Pride πραγματοποιείται αργότερα αυτό το μήνα, στις 22 Οκτωβρίου 2016. Ελέγξτε την προεπισκόπηση μας

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής (7 Οκτωβρίου) στις 7 μ.μ., με το επίσημο πάρτι Kickoff Pride της Ατλάντα στο φανταστικό ενυδρείο της Γεωργίας (αυτό το πάρτι τείνει να ξεπουλήσει νωρίς, επομένως είναι σκόπιμο να αγοράσετε εισιτήρια ASAP). Το πάρτι περιλαμβάνει χορό σε κομμάτια από αναγνωρισμένους DJs (φέτος είναι η Kitty Glitter σε όλη τη διαδρομή από την Αυστραλία και ο τοπικός αγαπημένος DJ Robert Ansley).

Μετά από αυτό και διαρκεί μέχρι τις 3 π.μ., υπάρχει το επίσημο κομματικό πάρτι Kildoff Pride Atlanta.

Το πραγματικό Φεστιβάλ Pride πραγματοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια του διήμερου Σαββατοκύριακου (Οκτώβριος 8 και 9, 2016) και περιλαμβάνει άφθονες κορυφαίες ψυχαγωγικές δραστηριότητες στις σκηνές των χώρων του Φεστιβάλ στο Πεδεμόντιο Πάρκο, καθώς και ένα Pride Marketplace 10 π.μ. έως 7 μ.μ. το Σάββατο και 2 μ.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. την Κυριακή) με περίπου 200 πωλητές και οργανισμούς από την μεγαλύτερη κοινότητα της Ατλάντα GLBT. Η φετινή φετινή φεστιβάλ ψυχαγωγίας στο Atlanta Gay Pride Festival περιλαμβάνει τον Jason Maek & Zaena, τον Kiiara, τον Zara Larsson, τον Jody Watley, τον Michael Jons Band και πολλούς άλλους.

Η ετήσια Parade Pride, που πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ξεκινάει το μεσημέρι (οι πλωτήρες και οι συμμετέχοντες αρχίζουν να συγκεντρώνονται γύρω στις 10:30 το πρωί), αναχωρούν από το σταθμό Civic Center της Μάρτας και τελειώνουν στο πάρκο Piedmont (Εδώ είναι ένας χάρτης της παρέλασης του περασμένου έτους Διαδρομή) .

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, άλλα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν την Ατλάντα Dyke March στις 6 μ.μ. και την Atlanta Trans March στις 1:45 μ.μ.

Ατλάντα Gay Πόρων

Τα πολλά γκέι μπαρ της Ατλάντας, καθώς και εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα που γίνονται δημοφιλείς σε γκέι έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ρίξτε μια ματιά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ιστότοπους, όπως το Project Q Atlanta, το δημοφιλές περιοδικό ψυχαγωγίας LGBT David Atlanta και το Georgia Voice.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, την Atlanta CVB.