Εξωτερικά Ιστορικά Δράμα: Θερινό Θέατρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Μια αμερικανική καλοκαιρινή παράδοση για εκπαιδευτική ψυχαγωγία

Το Debuted το 1937 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, η Lost Colony ήταν το πρώτο από τα υπαίθρια ιστορικά δράματα της Αμερικής. Δημιουργώντας μια μοναδική θεατρική παράδοση που συνεχίζει να επεκτείνεται και να ευδοκιμεί σε ολόκληρο το έθνος, η χαμένη αποικία ανατέθηκε αρχικά από τους κατοίκους του νησιού Roanoke της Βόρειας Καρολίνας ως εορτασμός 350 χρόνων για τη γέννηση της Virginia Dare, σε αμερικανικό έδαφος.

Ο Paul Green (17 Μαρτίου 1894 - 4 Μαΐου 1981), ένας νικητής θεατρικού βραβείου Pulitzer και ένας ντόπιος της Βόρειας Καρολίνας, επιλέχθηκε για το έργο.

Η μεγάλη επιτυχία της The Lost Colony , η οποία συνεχίζεται σήμερα, αποτέλεσε τη βάση για μια νέα και ξεχωριστά αμερικανική δραματική μορφή, το υπαίθριο ιστορικό δράμα ή το συμφωνικό δράμα . Αυτά τα πρωτότυπα έργα βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα και εκτελούνται σε μεγάλα, ρουστίκ αμφιθέατρα, που συνήθως βρίσκονται σε γραφικές τοποθεσίες όπου τα πραγματικά γεγονότα απεικονίζονται στο δράμα που ξεδιπλώθηκε αρχικά. Άλλα στοιχεία παραγωγής που ενσωματώνονται συχνά στο είδος περιλαμβάνουν μουσική και χορό περιόδου, περίτεχνα σκηνικά και κοστούμια, ειδικά εφέ, ζωντανά ζώα και φιλόδοξες σκηνές μάχης.

Το 1963 ιδρύθηκε το Ινστιτούτο Υπαίθρου Δράματος, ένα γραφείο δημόσιας υπηρεσίας στο Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill, με σκοπό να προσφέρει ηγετική θέση στην καλλιτεχνική και διοικητική αριστεία του υπαίθριου δραματικού κινήματος.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, υπάρχουν πάνω από 30 υπαίθριες ιστορικές δράσεις που εκτελούνται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσελκύοντας περίπου 2,5 εκατομμύρια συμμετέχοντες ετησίως.

Παρέχοντας ψυχαγωγία με μεγάλη εκπαιδευτική αξία, τα παρακάτω υπαίθρια ιστορικά δράματα στην νοτιοανατολική προσφορά παραθεριστών καλοκαίρι μια σειρά από αξέχαστες εμπειρίες με μια έκκληση για τις περισσότερες ηλικίες.

Λόγω της εξαιρετικής δημοτικότητάς τους, συνήθως απαιτούνται προκαταβολικά εισιτήρια και συνιστάται πάντα.

Βόρεια Καρολίνα υπαίθρια ιστορικά δράματα

Kentucky υπαίθρια ιστορικά δράματα

Δυτικά Βιρτζίνια υπαίθρια ιστορικά δράματα

Βιρτζίνια Εξωτερικό Ιστορικό Δράμα

Αλαμπάμα Εξωτερικό Ιστορικό Δράμα

Το εξωτερικό ιστορικό δράμα του Tennessee