Πώς Ubair κάνει ιδιωτικό ταξίδι Jet Προσιτό

Έχετε ποτέ θελήσει να πετάξετε μέσω ιδιωτικού αεροσκάφους στον προορισμό σας και να αποφύγετε τις αεροπορικές εταιρείες με το πάτημα μιας εφαρμογής; Στη συνέχεια, μια νέα εταιρεία που ονομάζεται Ubair - η οποία τιμολογείται ως Uber του αέρα - μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η Norby, βασισμένη στη μάζα της Ubair, έχει ξεκινήσει μια εφαρμογή στο iTunes για την παροχή άμεσων, κρατήσεων, μονόδρομων προσφορών για ιδιωτικά αεροπορικά ταξίδια, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει αμοιβές μελών ή καταθέσεις με μεγάλη ευελιξία.

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε έξι κατηγορίες αεροσκαφών, που κυμαίνονται από ένα βασικό έμβολο - ubairTaxi - σε ένα διηπειρωτικό Gulfstream IV (ubairHeavy), με διάφορες κατηγορίες μεταξύ τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανέσεις όπως γκουρμέ catering και με άμεση, χωρίς χαρτιά επιβεβαίωση.

Ο Ubair ονειρεύτηκε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Justin Sullivan, ο οποίος ήταν προηγουμένως πρόεδρος της Private FLITE, μιας πλήρους ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας που προσφέρει ένα μείγμα κλασματικής ιδιοκτησίας και charter κατά παραγγελία. Υπάρχει μια μεγάλη αγορά ιδιωτικού αεροπορικού ναύλου που υπάρχει, είπε.

Το Ubair διαφέρει από τις υφιστάμενες υπηρεσίες όπως οι κάρτες τζετ ή η κλασματική ιδιοκτησία, δήλωσε ο Sullivan. "Ο κατ 'αποκοπή συντελεστής μας είναι μια βασική διαφορά. Επιπλέον, οι κλασματικές κάρτες και οι κάρτες τζετ απαιτούν μια βαριά αρχική δέσμευση », είπε. "Με ένα κλασματικό, ψάχνετε μια πενταετή δέσμευση και με μια κάρτα τζετ, ψάχνετε μια κατάθεση 150.000 δολαρίων." Όμως, η Ubair προσφέρει την ίδια υπηρεσία σε μία μοναδική βάση, κατόπιν αιτήματος, πρόσθεσε .

"Η πελατεία μας απαιτεί διαφορετικές πλατφόρμες. Κάποιοι μπορεί να θέλουν ένα Gulfstream στην Ευρώπη ή ένα Pilatus PC-12 σε Nantucket ή ένα Hawker στο Μαϊάμι, ώστε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση », δήλωσε ο Sullivan.

Ποιος είναι ο πελάτης στόχος της Ubair; "Ένας είναι δύο ή τρία στελέχη επιχειρήσεων που συνήθως πετούν εμπορικά σε μια μακρινή πόλη χρησιμοποιώντας το υπάρχον εμπορικό σύστημα hub-and-spoke, το οποίο μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο", δήλωσε ο Sullivan.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να πληρώσουν 1.500 δολάρια την ώρα για ένα αεροσκάφος Ubair Taxi για πτήση ανάμεσα στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και τη Νέα Υόρκη-Βοστώνη.

Ένας άλλος πελάτης-στόχος είναι ένας ιδιωτικός ταξιδιώτης τζετ που αγόρασε κάρτα jet ή κλασματικό μερίδιο που ψάχνει για ευελιξία σε βάση ταξίδι με ταξίδι. "Υπάρχουν 10.000 άνθρωποι που ξοδεύουν περισσότερα από 250.000 δολάρια το χρόνο που πετούν ιδιωτικά. Μπορούμε να βρούμε μια ωραία θέση σε αυτά τα προφίλ πτήσεων ", δήλωσε ο Sullivan.

Συγκρίνοντας το Ubair με την πρώτη ή την επαγγελματική κατηγορία στις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες, μερικές φορές τα αεροσκάφη μας έχουν μεγαλύτερη σημασία, είπε ο Sullivan. "Τα πραγματικά οφέλη της πτήσης ιδιωτικά είναι η πρόσβαση και ο χρόνος. Μπορείτε να φεύγετε από τα αεροδρόμια με λιγότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση και να προσγειωθείτε πιο κοντά σε εκεί που πρέπει να είστε », είπε. "Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε ένα ταξί Ubair με τρία άτομα μεταξύ μιας διαδρομής όπως η Νέα Υόρκη και η Stowe, Vermont. Δεν υπάρχει εμπορική εναλλακτική λύση γι 'αυτό. "

Υπάρχουν πολλά αεροσκάφη διαθέσιμα για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Ubair, είπε ο Sullivan. "Υπάρχουν επί του παρόντος 4.500 αεροσκάφη διαθέσιμα για ναύλωση στη Βόρεια Αμερική, αλλά μόνο 150 από αυτά είναι πραγματικά σημαντικά, καθώς ταξιδεύουν κάθε μέρα για εμάς και τους πελάτες μας και αυτά τα αεροσκάφη χωρούν σε αυτές τις κατηγορίες", ανέφερε.

Αυτά τα αεροσκάφη δημιουργούν ένα φαινόμενο δικτύου που επιτρέπει στο Ubair να κάνει περισσότερα δρομολόγια μονής διαδρομής, δήλωσε ο Sullivan.

"Ο κύριος όγκος των πτήσεων μας γίνεται σε υπερμεγέθεις Falcon 50s, μεσαίου μεγέθους Hawker 800s και UbairProp Pilatus PC-12", δήλωσε.

Οι περισσότεροι από τους πρώτους υιοθετές του Ubair το χρησιμοποίησαν για μικρές διαδρομές από ένα σημείο σε ένα σημείο, είπε ο Sullivan. «Νομίζω ότι δύο χρόνια μετά, ο Ubair θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει η πιο πανταχού παρούσα ιδιωτική αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ», είπε. "Υπάρχουν 10.000 άνθρωποι που ξοδεύουν $ 250.000 το χρόνο που πετούν ιδιωτικά", είπε. "Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν 100 πελάτες και αυτό είναι $ 30 έως 50 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο στην επιχείρηση."