Σχεδιάζοντας μια βόλτα με ποδήλατο στο βουνό, έχεις πολύ πιο εύκολο

Είναι μια απόδραση για ορεινή ποδηλασία στη λίστα των κουτιών της οικογένειάς σας αυτό το καλοκαίρι; Δεδομένου ότι όλο και περισσότερα ορεινά θέρετρα επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες, το Liftopia.com, η μεγαλύτερη σε απευθείας σύνδεση και κινητή αγορά για εισιτήρια ανελκυστήρων και ορεινές δραστηριότητες, άρχισε να προσφέρει εισιτήρια ανελκυστήρα και πακέτα για ορεινή ποδηλασία σε χιονοδρομικά κέντρα στη Βόρεια Αμερική χρόνος.

Το Liftopia συνεργάζεται με πολλά από τα κορυφαία ορεινά θέρετρα, όπως το Mountain Creek (NJ), το Mammoth Mountain (CA), το Schweitzer Mountain (ID), το Grand Targhee (WY), το Plattekill Βουνό (NY), Ελληνική κορυφή (NY), Oak Mountain (NY), Κυριακή River (ME), κοιλάδα Waterville (NH), Crystal Mountain (MI) και Beech Mountain Resort (NC).

Πώς λειτουργεί το Lift-Served Mountain Biking

Η ποδηλασία με ανελκυστήρα είναι ακριβώς όπως ακούγεται: οδηγείτε μια αναπηρική καρέκλα στην κορυφή του βουνού και οδηγείτε μονοπάτια πίσω στη βάση. Είναι μια παρόμοια εμπειρία με το σκι δεδομένου ότι επιτρέπει σε ολόκληρη την οικογένεια να απολαύσει το χρόνο στα μονοπάτια μαζί.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτού και της κανονικής ορεινής ποδηλασίας είναι η χρήση του αναβατήρα για να φτάσετε στην κορυφή του βουνού. Οι αναβατήρες είναι εξοπλισμένοι με διάφορα άγκιστρα και ράφια που συγκρατούν το ποδήλατό σας. Εάν ξεκινάτε απλά, ζητήστε βοήθεια από τον υπάλληλο του ανελκυστήρα.

Ακριβώς όπως το σκι, το βουνό είναι σχεδιασμένο με ένα σύστημα βαθμολόγησης μονοπατιών με κλίσεις διαφορετικής δυσκολίας. Ένας πράσινος κύκλος είναι ο ευκολότερος και μπορεί να το χειριστεί κανείς τα παιδιά. Το μπλε τετράγωνο σηματοδοτεί τα ενδιάμεσα ίχνη και συχνά ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως άλματα. Οι διαδρομές μαύρου διαμαντιού είναι για εξειδικευμένους ποδηλάτες βουνού βουνών, οι οποίοι μπορούν να πλέκουν το δρόμο τους κάτω από μονοπάτια σχεδιασμένα με περιστροφές, στροφές και φυσικά χαρακτηριστικά για να κάνουν μια διασκεδαστική, γρήγορη και συναρπαστική βόλτα κάτω.

Σε θέρετρα που εξυπηρετούν παιδιά, η ελάχιστη ηλικία είναι γενικά 5 ή 6 ετών. Ορισμένα θέρετρα μπορεί να απαιτούν παιδιά κάτω των 14 ετών να συνοδεύονται από ενήλικα.

Μπορείτε να φέρετε ή να νοικιάσετε ποδήλατο βουνού με μπροστινή ανάρτηση. Τα μονοπάτια στα θέρετρα μάλλον εμπλέκονται περισσότερο από τα μονοπάτια που μπορείτε να φτάσετε στο σπίτι και τα ποδήλατα που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στα θέρετρα είναι ειδικά σχεδιασμένα γι 'αυτό.

Εάν είστε νέοι στο άθλημα, σκεφτείτε ένα μάθημα. Πολλά θέρετρα προσφέρουν έναν αρχάριο ειδικό, που θα περιλαμβάνει ενοικίαση ποδηλάτων και εξοπλισμού, εισιτήριο ανελκυστήρα και ένα μάθημα. Το πακέτο ενός αρχάριου μπορεί να είναι μια προσιτή επιλογή για τον αρχάριο με γνώμονα το κόστος.

Τι να φοράτε Ποδηλασία βουνού

Φορέστε άνετα ρούχα που μπορείτε να μετακινήσετε, μαζί με αθλητικά παπούτσια και κάλτσες κλειστού τύπου. Μακριά παντελόνια και ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια μπορεί να βοηθήσει σε περίπτωση που παίρνετε μια διαρροή. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να φέρετε ή να νοικιάσετε τον ακόλουθο εξοπλισμό:

Ορεινές Δραστηριότητες

Το χειμώνα, η Liftopia είναι μια αγορά για εισιτήρια για σκι και snowboard lift. Η αγορά των εισιτηρίων για σκι ανελκυστήρα online και εκ των προτέρων ήταν πάντα μια έξυπνη κίνηση, αλλά αν δεν επένδυζαν σε ένα πέρασμα εποχής έπρεπε να γνωρίζετε τις ημερομηνίες σας πριν κάνετε την αγορά σας. Η τριπλή κλιμακωτή τιμολόγηση της Liftopia είναι διαφορετική, διότι σας επιτρέπει να εισάγετε εκπτώσεις ακόμα και πριν να έχετε υπογράψει τα σχέδια για τα ταξίδια σκι. Αν έχετε καρφώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά περισσότερα.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!