Πτήσεις προς το Ισραήλ: καλύτερες αεροπορικές εταιρείες και συμβουλές

Όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας στο Ισραήλ , η πρώτη θέση για να ξεκινήσετε είναι η επιλογή της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας με δρομολόγια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και αυτής της χώρας της Μέσης Ανατολής και, ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν πτήσεις μεταξύ αυτών των δύο χωρών.

Αν και πολλοί προτιμούν να πετάξουν την ισραηλινή αεροπορική εταιρεία El AL Israel Airlines, πολλές εγχώριες εταιρείες όπως η United, Delta, American Airlines και USAirways - καθώς και οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, British Airways και Alitalia - προσφέρουν αυτό το επίπεδο εξυπηρέτησης ένα πράγμα που το El AL Israel δεν εξυπηρετεί τα Σάββατα.

Ανεξάρτητα από την εταιρεία που επιλέγετε για τις πτήσεις σας, το καλύτερο στοίχημά σας για την πραγματοποίηση αυτού του διεθνούς ταξιδιού είναι να πετάξετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion του Τελ Αβίβ . Ωστόσο, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την πόλη αναχώρησής σας. Είναι επίσης σημαντικό να συγκρίνετε τις τιμές και τις ανέσεις για κάθε αεροπορική εταιρεία για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε την εταιρεία που είναι κατάλληλη για εσάς.

Συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας

Κάθε αεροπορική εταιρεία που πετά μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Διεθνούς Αεροδρομίου Ben-Gurion του Ισραήλ προσφέρει το δικό της σύνολο τιμών και παροχών ως μέρος των τυπικών πακέτων αεροπορικών ταξιδιών, αλλά υπάρχουν μερικές αεροπορικές εταιρείες που πετούν μόνο από επιλεγμένες πόλεις. Ως αποτέλεσμα, είναι πραγματικά κάτω για το πώς θέλετε να πετάξετε και πού πετάτε από όταν αποφασίζετε ποια αεροπορική εταιρεία να επιλέξει για το ταξίδι σας.

Η United, για παράδειγμα, προσφέρει 777 αεροσκάφη από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Newark και πολλά άλλα διεθνή αεροδρόμια της Ανατολικής Ακτής, καθώς και μια υπηρεσία δείπνου που περιλαμβάνει σουσάμι κοτόπουλο ή ζυμαρικά πενών με κεφτεδάκια και ομελέτες πρωινού που είναι εκπληκτικά νόστιμα.

Σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, το Delta προσφέρει αεροπορικές πτήσεις χωρίς μετρητά στο Τελ-Αβίβ και προσφέρει ανέσεις όπως γεύματα και ψυχαγωγία στα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας και η αμερικανική εταιρεία πρόσφατα άνοιξε υπηρεσία non-stop από τη Φιλαδέλφεια στο Τελ Αβίβ, αν και η αεροπορική εταιρεία λείπει ελαφρώς στο τμήμα εξυπηρέτησης.

Εάν δεν σας πειράζει να φτιάξετε μια πτήση με ανταπόκριση, η Lufthansa από τη Φρανκφούρτη, τη Γερμανία και τη British Airways από το διεθνές αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο της Αγγλίας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μεταξύ αυτών των πόλεων και του Tel-Aviv.

Πώς να κλείσετε πτήσεις και να ταξιδέψετε στο Ισραήλ

Παρόλο που οι ταξιδιωτικές ιστοσελίδες όπως το Kayak και το Travelocity προσφέρουν ειδικές προσφορές μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος να κλείσετε την πτήση σας είναι απευθείας μέσω της ιστοσελίδας των αεροπορικών εταιρειών. Πολλές φορές αυτοί οι μεμονωμένοι ιστότοποι θα περιέχουν αποκλειστικές προσφορές που οι ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών δεν θα πιάσουν - αλλά θα πρέπει πάντα να κάνετε αγορές μέσω διαφόρων μεθόδων για να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

Αν και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για διεθνή ταξίδια, το Ισραήλ έχει επίσης τρία αεροδρόμια: το αεροδρόμιο Eilat, το αεροδρόμιο Dov Hoz Tel-Aviv και το αεροδρόμιο Ovda, ενώ τα δύο πρώτα είναι μόνο για εσωτερικές πτήσεις. Παρόλα αυτά, ο Ben-Gurion είναι γνωστός ως το πιο ασφαλές, μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο τερματικό σταθμό σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, οπότε αν μπορείτε να κλείσετε μια πτήση εδώ, είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Επίσης, να θυμάστε ότι η ασφάλεια στο Ισραήλ είναι εξαιρετικά σφιχτή και τα τελωνεία και ο έλεγχος διαβατηρίων συχνά περιλαμβάνουν πολλαπλές εγκοινώσεις ασφαλείας, εξετάζοντας ερωτήσεις και μερικές μόνο ειδικές προβολές.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, οπότε παραμείνετε υπομονετικοί και θα είστε στο δρόμο σας για να απολαύσετε τις τοποθεσίες και τον πολιτισμό του Ισραήλ σε ελάχιστο χρόνο.