Χρησιμοποιήστε το SeatGuru.com για να βελτιώσετε την εμπειρία του ταξιδιού σας στο αεροδρόμιο

Την επόμενη φορά που επιλέγετε μια πτήση , ρίξτε μια ματιά στο SeatGuru.com προτού επιλέξετε τη θέση σας . Με τόσα διαφορετικά αεροσκάφη και διαρρυθμίσεις διαθέσιμες, οι προσφορές καθισμάτων κάθε αεροπορικής εταιρείας είναι λίγο διαφορετικές. Το SeatGuru έχει συγκεντρώσει πληροφορίες, διαγράμματα καθισμάτων και συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών για περισσότερες από 95 αεροπορικές εταιρείες και σήμερα παρέχει περίπου 700 χάρτες θέσεων (διαγράμματα καθισμάτων) για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία του ταξιδιού σας.

Ας δούμε πιο προσεκτικά τις καλύτερες δυνατότητες του SeatGuru.

Θέση Χαρτών

Οι χάρτες καθίσματος του SeatGuru είναι το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό του. Μπορείτε να αναζητήσετε ανά αεροπορική εταιρεία και αριθμό πτήσης, αεροπορική εταιρεία και διαδρομή ή με όνομα αερομεταφορέα για να βρείτε τον ιδιαίτερο χάρτη σας. (Συμβουλή: Αν δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο χάρτης του καθίσματος που σχετίζεται με την πτήση σας, μπορείτε να αναζητήσετε ένα διάγραμμα καθισμάτων στον ιστότοπο του αερομεταφορέα σας και, στη συνέχεια, να βρείτε τον ίδιο χάρτη καθίσματος στο SeatGuru.com.)

Καθώς ποντίζετε πάνω από μεμονωμένα καθίσματα σε ένα κάθισμα SeatGuru, θα μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με τη θέση στα πόδια, την ορατότητα, την εγγύτητα στις τουαλέτες και τη μεταφορά για κάθε κάθισμα. Το SeatGuru μπορεί επίσης να σας ενημερώσει ποια καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρικές πρίζες και τι είδους σύστημα ψυχαγωγίας υπάρχει στο συγκεκριμένο σας αεροπλάνο. Αυτές οι εύχρηστες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια θέση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, αν είστε πολύ ψηλός, το SeatGuru μπορεί να σας πει ποιες θέσεις στο αεροπλάνο σας έχουν περιορισμένη κλίση.

Επιλέγοντας ένα κάθισμα πίσω από ένα κάθισμα περιορισμένης κλίσης μειώνει τις πιθανότητες να παγιδευτεί στη θέση σας από έναν επιβάτη που ξαπλώνει ακριβώς στα γόνατά σας.

Διαγράμματα σύγκρισης

Το SeatGuru προσφέρει επίσης μια σειρά από γραφήματα σύγκρισης, ταξινομημένα ανά τύπο και διάρκεια της πτήσης. Αυτά τα διαγράμματα σύγκρισης είναι στην πραγματικότητα ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που μπορείτε να ταξινομήσετε ανά όνομα αερομεταφορέα, πίσσα καθίσματος ή οποιαδήποτε άλλη στήλη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα διαγράμματα για να βρείτε αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν περισσότερα χώρο για τα πόδια, καλύτερα συστήματα ψυχαγωγίας ή άλλες παροχές που είναι σημαντικές για εσάς.

SeatGuru Mobile

Μπορείτε να ελέγξετε τους χάρτες καθισμάτων του SeatGuru με το έξυπνο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό του για κινητά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χάρτες καθισμάτων, μετρήσεις καθισμάτων, πληροφορίες συστημάτων ψυχαγωγίας και διαθεσιμότητα θύρας ισχύος για πάνω από 700 πλαίσια αέρα χρησιμοποιώντας το έξυπνο τηλέφωνο ή το PDA σας.

Συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών

Οι συμβουλές και οι κριτικές του SeatGuru σχετικά με τις αεροπορικές μεταφορές προσφέρουν εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες για τα ταξίδια αεροπορικών εταιρειών. Μπορείτε να μάθετε πώς θα επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος σας, να διαβάσετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας και να μάθετε τι επιτρέπετε να φέρετε στο αεροσκάφος σας όταν πετάτε.

Η κατώτατη γραμμή

Το SeatGuru.com είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος ιστότοπος που παρέχει στους ταξιδιώτες με αναλυτικές πληροφορίες καθισμάτων και χρήσιμες συμβουλές ταξιδιού. Είτε πετάτε μόνο μία φορά το χρόνο είτε επιβιβάζεστε σε ένα αεροπλάνο μια φορά την εβδομάδα, θα βρείτε κάτι στο SeatGuru.com που θα κάνει την εμπειρία σας στον αεροπορικό ταξίδι λίγο πιο όμορφο.