Πώς να πάρετε μια περιήγηση Studio Hollywood

Τι να περιμένετε όταν γυρίζετε ένα κινηματογραφικό στούντιο

Οι περιηγήσεις στούντιο του Χόλιγουντ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από το φακό της κάμερας. Μπορείτε να πάρετε την περιοδεία στο Universal Studios Hollywood, και θα δείτε λίγο πώς μαγικό φιλμ γίνεται, αλλά αν θέλετε να κάνετε μια σε βάθος περιήγηση σε ένα πραγματικό εργαστήριο, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Τρία στούντιο Hollywood προσφέρουν ξεναγήσεις στο κοινό, ή μπορείτε να κάνετε μια πολυήμερη ξενάγηση που σας φέρνει ακόμα πιο πίσω από τις σκηνές.

Όλες αυτές οι επιλογές περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω.

Τι να περιμένετε σε μια εκδρομή στο Hollywood Studio

Τα περισσότερα στούντιο κινηματογράφου λειτουργούν μόνο τις καθημερινές Για σας, αυτό σημαίνει ότι με μία μόνο εξαίρεση, θα πρέπει να προγραμματίσετε την περιήγησή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οποιαδήποτε από αυτές τις εκδρομές στούντιο θα είναι πιο διασκεδαστική αν πάτε όταν το στούντιο είναι απασχολημένο. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής ταινιών συμβαίνει από τον Αύγουστο μέχρι τον Μάρτιο, αλλά σταματά κατά τη διάρκεια των διακοπών στο τέλος του έτους. Οι άνθρωποι που επισκέπτονται εκτός εποχής είναι αυτοί που είναι πιο πιθανό να διαμαρτυρηθούν σε σχόλια ότι δεν είδαν να βλέπουν πολλά. Οι περιηγήσεις αξίζουν επίσης να διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο αν αυτό συμβαίνει όταν βρίσκεστε στην πόλη, αλλά καταλαβαίνετε ότι ο ξεναγός δεν μπορεί να σας δείξει πολλά όταν δεν συμβαίνει τίποτα πολύ.

Αν πάτε σε μια περιήγηση στούντιο στο Χόλιγουντ, θα δείτε υπαίθρια σύνολα παντός προορισμού που μπορούν να ντυθούν για να μοιάζουν με όλα τα είδη θέσεων. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις αποθήκες σκηνικών και τα τμήματα ντουλάπας.

Οι περισσότερες εκδρομές θα περιλαμβάνουν επίσης επίσκεψη σε ηχητικό στάδιο. Ορισμένα στούντιο έχουν επίσης ωραία μουσεία. Όλοι έχουν ένα κατάστημα με είδη δώρων.

Θα δεις τις σκηνές πίσω από τη σκηνή ενός στούντιο σε μια περιήγηση, αλλά δεν θα παρακολουθήσεις τίποτα που γίνεται πραγματικά. Αν θέλετε να το κάνετε αυτό, ελέγξτε τον οδηγό μας για το πώς θα φτάσετε σε ένα στούντιο στο LA .

Studio Tours στο Χόλιγουντ και στο Λος Άντζελες

Warner Studio Tour : Αυτή είναι η περιήγηση που προτείνω στους φίλους και τους γνωστούς. Βρίσκεται στο Burbank, κοντά στα Universal Studios, μια ενημερωτική περιοδεία με το τραμ που σας μεταφέρει στο Μουσείο Warner Bros. και για να δείτε τα θεματικά εκθέματά τους. Θα δείτε επίσης τα υπαίθρια σετ "back lot" του στούντιο. Οι ομάδες περιηγήσεων συχνά επισκέπτονται ένα ηχητικό στάδιο ή σε ένα από τα τμήματα που υποστηρίζουν τη διαδικασία κινηματογράφησης. Ανάμεσα στα διασκεδαστικά πράγματα που βλέπουν είναι το αρχικό σετ για το Central Perk από την τηλεοπτική εκπομπή Friends and the Car Vault που δείχνει μερικά από τα πιο διάσημα οχήματα από τις ταινίες.

Paramount Studio Tour : Στο Paramount, θα περιηγηθείτε στο μοναδικό στούντιο εργασίας που λειτουργεί ακόμα στο Χόλιγουντ. Η περιοδεία τους θα σας οδηγήσει πέρα ​​από την Πύλη Bronson (από την οποία ο ηθοποιός Charles Bronson πήρε το όνομα της σκηνής) και μέσα από μερικά από τα διάσημα σημεία στην ιστορία του studio. Το Paramount είναι το μοναδικό στούντιο εργασίας που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε την περιήγησή σας και είναι το πιο εύκολο στούντιο για να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Sony Pictures Studio Tour : Στις πρώτες μέρες, αυτό το στούντιο ανήκε στο MGM. Ήταν ο τόπος όπου πυροβολήθηκαν κλασικές ταινίες όπως ο "Μάγος του Οζ" και ο " Mutiny" στο Bounty .

Οι περιηγήσεις στούντιο τους εκτελούνται καθημερινά και μπορείτε να επισκεφθείτε τα σύνολα του παιχνιδιού που έπληξε την ταινία "Threat!" ή "Wheel of Fortune". Βρίσκεται στην Culver City. Περιλαμβάνει πολλά περπάτημα.

Περιπέτειες από τη Disney: Backstage Magic : Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βρεθείτε πίσω από τις σκηνές από αυτό. Οι περιπέτειες της περιοδείας Magic του Backstage της Disney είναι έξι ημερών και πέντε νύχτες που σας μεταφέρουν στο κινηματογραφικό στούντιο, το Disney Imagineering και τα δύο θεματικά πάρκα της Καλιφόρνιας, ανατρέποντας σε μέρη που δεν είναι ανοικτά για το κοινό. Αρχίζει στο Χόλιγουντ και περιλαμβάνει αρκετές τοποθεσίες που δεν θα δείτε άλλο τρόπο, όπως τα στούντιο Jim Henson, τα Studios Disney και τα παρασκήνια στο κινηματογραφικό θέατρο El Capitan.

Universal Studios Tour : Με τα χρόνια από τότε που ξεκίνησε, οι εκδρομές Universal Studios μεταμορφώθηκαν σε περισσότερα από ένα θεματικό πάρκο από ό, τι μια πραγματική περιήγηση στούντιο.

Είναι διασκεδαστικό να βλέπετε μερικά από τα κλασικά σύνολα ταινιών, αλλά θα μάθετε λίγα για τις ταινίες που γίνονται ενώ είστε διασκεδασμένοι. Βρίσκεται βόρεια του Χόλιγουντ στην Universal City.

Εξοικονόμηση χρημάτων στις εκδρομές Studio

Η κάρτα Los Angeles Go περιλαμβάνει την είσοδο σε δύο από τα εργαστήρια - και στα Universal Studios με κάρτες καλές για τρεις ή και περισσότερες ημέρες. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό .