Το Paramount Tour: Δείτε ένα κινηματογραφικό στούντιο στο Χόλιγουντ

Ανακαλύψτε εάν αυτή η περιοδεία Movie Studio αξίζει τον καιρό σας

Το Paramount Studios είναι το μοναδικό εναπομείναν μεγάλο στούντιο που έμεινε στο Χόλιγουντ αυτές τις μέρες. Είναι επίσης το πιό μακροχρόνιο στούντιο γενικά, ακόμα απασχολημένο και διασκεδαστικό να επισκεφθείτε. Προσφέρουν απλές ξεναγήσεις που φιλοξενούν οκτώ επισκέπτες και έναν ξεναγό σε ηλεκτρικό καροτσάκι.

Τι είναι η περιοδεία του Paramount Studio

Στο Paramount, θα δείτε ένα εργαστήριο εργασίας. Δεν θέτουν τα πράγματα μόνο για να διασκεδάσουν περιηγήσεις. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που είναι για τους επισκέπτες είναι το μουσείο.

Εξαιτίας αυτού, το Paramount είναι μια διαφορετική εμπειρία κάθε μέρα.

Στο Paramount Tour, θα δείτε ένα εργαστήριο εργασίας. Οι επισκέπτες επισκέπτονται μερικές φορές επισκέψεις σε ηχητικά στάδια και σκηνικά, αλλά μόνο όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ένα πράγμα που πιθανώς δεν θα δείτε στην περιοδεία Paramount είναι κάποιος να κάνει μια μεγάλη ταινία. Αυτό το στούντιο παράγει τηλεοπτικές εκπομπές τις περισσότερες φορές.

Παρατηρητήρια Paramount Studio Tour

Η εκδρομή Paramount Studio αξίζει τον κόπο σας;

Στις καλύτερες μέρες του, το Paramount Tour είναι λαμπρό. Είναι ένα στούντιο εργασίας και αυτό είναι ένα καλό πράγμα σε γενικές γραμμές αν θέλετε πραγματικά να πάτε πίσω από τις σκηνές της κινηματογραφικής παραγωγής. Αλλά αυτό που θα δείτε είναι απρόβλεπτο. Αν πάτε μια μέρα όταν συμβαίνει λίγο, θα μπορούσατε να είστε απογοητευμένοι.

Μερικοί επισκέπτες που γράφουν για την παράσταση Paramount σε απευθείας σύνδεση rave για όλα τα σετ που επισκέφτηκαν και τα αστέρια που είδαν. Άλλοι παραπονούνται ότι όλα όσα έκαναν ήταν να στέκονται έξω από τα κτίρια χωρίς να βλέπουν τίποτα.

Όλοι θέλουν το άτυπο Paramount, με κάθε ξεναγό να προσαρμόζει τα πράγματα στα συμφέροντα της ομάδας τους. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν επίσης την αγωνία να μην γνωρίζουν τι μπορείτε να δείτε ή πού θα μπείτε. Σε αντίθεση με τις άλλες εκδρομές στούντιο, είναι πολύ πιο γενναιόδωρες για να σας αφήσουν να κάνετε φωτογραφίες, ένα μπόνους εάν θέλετε να δείξετε σε όλους τους ανθρώπους πίσω στο σπίτι αυτό που είδατε.

Πολλά από τα παράπονα προέρχονται από ανθρώπους που επισκέφτηκαν όταν δεν συνέβαινε τίποτα. Το καλοκαίρι, οι περισσότερες εμφανίσεις βρίσκονται σε παύση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών στο τέλος του έτους, πολλά πληρώματα δεν λειτουργούν. Όταν συμβαίνει αυτό, ο Gary Wayne στο seeingstars.com το περιγράφει καλύτερα: «τα κενά λευκά εξωτερικά σώματα αυτών των αχυρώναδων έχουν περίπου την ίδια γοητεία με τις αποθήκες εργοστασίων».

Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να κάνετε μια μεγάλη περιήγηση, αποφύγετε τις καλοκαιρινές και τις τελικές διακοπές. Εάν αυτή είναι η μόνη στιγμή που μπορείτε να πάτε, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Αυτό εξαρτάται από το πόσο θέλετε απλά να δείτε τον τόπο και αν θα χάσετε την καρδιά σας εάν δεν βλέπετε αστέρια κινηματογράφου. Εξετάζοντας το χρονοδιάγραμμα των ταινιών που μπορείτε να μπείτε στο Audiences Unlimited μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο απασχολημένα είναι τα πράγματα.

Συμβουλές για να απολαύσετε την περιήγηση στο Paramount Studio

Ένα διασκεδαστικό πράγμα που πρέπει να κάνετε την ίδια μέρα με την περιήγησή σας είναι να δείτε την ταινία Paramount μια τηλεοπτική εκπομπή. Ξεκινήστε ελέγχοντας τη λίστα με τις τρέχουσες παραγωγές του Paramount. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Audiences Unlimited για να δείτε αν κάποιο από αυτά γυρίζει κατά την επίσκεψή σας.

Αν θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε κάτι που γυρίστηκε και δεν σας ενδιαφέρει ποιο στούντιο είναι στο, ανακαλύψτε πώς να πάρετε εισιτήρια στο ακροατήριο στο LA .

Τι πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στο Paramount Studios

Ελέγξτε τις τρέχουσες ώρες τους για το πρόγραμμα περιοδείας. Απαιτούνται κρατήσεις και χρεώνουν εισιτήριο. Η βασική εκδρομή διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Η κύρια είσοδος του Paramount είναι στο 5555 Melrose Ave. Ο χώρος στάθμευσης διατίθεται σε μια πληρωμένη παρτίδα σχεδόν απέναντι από την είσοδο. Είναι περίπου 3 μίλια μακριά από το περίπατο της φήμης στο Hollywood Boulevard. Εάν επισκέπτεστε το Hollywood Forever Cemetery, αυτό είναι ακριβώς βόρεια του Paramount, που βλέπει στη λεωφόρο Santa Monica.

Το στούντιο είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά χρειάζονται δύο λεωφορεία και μισή ώρα για να φτάσετε εκεί από το Walk of Fame - και μόνο 10 λεπτά εάν οδηγείτε ή παίρνετε μια κοινή υπηρεσία βόλτα όπως Uber.