Ανακυκλώστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Ψάχνετε για έναν τρόπο να πετάξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο δωρεάν; Το Τμήμα Στερεών Αποβλήτων της Miami Dade προσφέρει την ιδανική λύση - μετατρέψτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας σε αχυρόστρωμα κήπου!

Κουρτινόξυλο

Εάν λαμβάνετε κανονική παραλαβή από το DSWM, απλώς αφαιρέστε πούλιες και διακοσμητικά από το δέντρο σας και τοποθετήστε το δίπλα στο κανονικό σας δοχείο απορριμμάτων. Οι συλλέκτες απορριμμάτων θα παραλάβουν τα δέντρα που έχουν παραμείνει στις 7 Ιανουαρίου. Οι συλλέκτες θα μεταφερθούν στο κέντρο ανακύκλωσης και θα το τσιμπήσουν.

Υπηρεσία απόρριψης

Εάν είστε κάτοικος του Μαϊάμι-Ντέιντ Κάουντι, μπορείτε επίσης να αφήσετε το καθαρό σας δέντρο σε μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες: Τα δέντρα θα γίνονται αποδεκτά στις θέσεις αυτές μεταξύ 27 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου.

Δωρεάν τσιπ Κήπος

Μπορείτε επίσης να καρπωθείτε τη συγκομιδή με τη συλλογή δωρεάν τσιπς δέντρων για χρήση στον κήπο σας. Τα τσιπ θα είναι διαθέσιμα από τα τέλη Ιανουαρίου, ενώ τα προμήθειες θα διαρκέσουν. Μπορείτε να πάρετε μάρκες σε: