Ουάσιγκτον, Περιηγήσεις στην παλιά πόλη: Της Hop Off Hop Off

Ένας οδηγός για περιηγήσεις περιηγήσεων τροχόσπιτων στην πρωτεύουσα του έθνους

Οι εκδρομές στην παλιά πόλη είναι ένας εύκολος τρόπος να εξερευνήσετε την Ουάσιγκτον, DC, ειδικά για πρώτη φορά επισκέπτη. Μπορείτε να εξερευνήσετε την πρωτεύουσα του έθνους και τα πολλά του αξιοθέατα με το δικό σας ρυθμό χρησιμοποιώντας προνόμια "Hop on - Hop off" σε 21 στάσεις γύρω από την πόλη. Τα καροτσάκια της Παλιάς Πόλης λειτουργούν από τις 9 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. (4:30 το χειμώνα) και κάνουν στάσεις σε κάθε καθορισμένη τοποθεσία κάθε 30 λεπτά. Δεν χρειάζονται κρατήσεις και μπορείτε να επιβιβαστείτε σε οποιαδήποτε στάση και εκ νέου επιβίβαση για δωρεάν όλη την ημέρα.



Τα πανηγύρια στην παλιά πόλη προσφέρουν μια περιηγημένη περιήγηση, αναδεικνύοντας την ιστορία και τα ενδιαφέροντα γεγονότα πάνω από 100 σημεία ενδιαφέροντος. Η περιοδεία περιλαμβάνει σημαντικά αξιοθέατα της Ουάσινγκτον, όπως το Smithsonian Institution , το Μνημείο του Λίνκολν , το Μνημείο του Τζέφερσον, το Μνημείο του Βετεράνου του Βιετνάμ, το Τζορτζτάουν, τον Εθνικό Καθεδρικό της Ουάσιγκτον , τον Λευκό Οίκο και πολλά άλλα.

Συμβουλές για αξιοθέατα

Το Trolley Tours μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε μια μεγάλη πόλη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων του έτους, μπορεί να είναι πολυσύχναστες και να περάσετε πάρα πολύ χρόνο να περιμένετε και να ταξιδέψετε σε μέρη που ίσως δεν θέλετε πραγματικά να δείτε. Για την καλύτερη εμπειρία, ξεκινήστε στις αρχές της ημέρας και σχεδιάστε μπροστά όπου θέλετε να σταματήσετε.

Πλατείες της παλιάς πόλης


Μπορείτε να μεταφέρετε από έναν βρόχο σε άλλο. Το σημείο μεταφοράς για το ΚΤΕΛ Arlington βρίσκεται στο Μνημείο του Λίνκολν. Το σημείο μεταφοράς για τις άλλες διαδρομές βρίσκεται στο Κέντρο Υποδοχής της Ουάσιγκτον στις 10 και στο E Sts.

NW.

Εισιτήρια για Τρόλεϊ στην Παλιά Πόλη

$ 39 Ενήλικες
$ 29 Παιδιά ηλικίας 4-12
Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν

Τα περίπτερα εισιτηρίων βρίσκονται επίσης στις ακόλουθες τοποθεσίες:

Σταματήστε τοποθεσίες με πάρκινγκ σε κοντινή απόσταση

Επίσημη Ιστοσελίδα : www.trolleytours.com/washington-dc

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις Περιηγήσεις αξιοθέατων στην Ουάσιγκτον DC (Ποιο είναι το καλύτερο;)