Συμβουλές για να επισκεφθείτε το Μνημείο του Λίνκολν στην Ουάσιγκτον, DC

Το Μνημείο του Λίνκολν , ένα εικονικό ορόσημο στο National Mall στην Ουάσιγκτον, είναι ένα αφιέρωμα στον Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος πολέμησε για τη διατήρηση του έθνους μας κατά τον Εμφύλιο Πόλεμο, από το 1861-1865. Το Μνημείο υπήρξε ο χώρος πολλών διάσημων ομιλιών και γεγονότων από την αφοσίωσή του το 1922, κυρίως το 1963, η ομιλία του «Μου έχεις ένα όνειρο» του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Μια όμορφη κατασκευή με στήλες διαμέτρου επτά ποδιών που εκτείνεται σε ύψος 44 ποδιών, ο αρχιτέκτονας Henry Bacon σχεδίασε το Μνημείο του Lincoln σε ύφος παρόμοιο με τον ελληνικό ναό.

Οι 36 στήλες της δομής αντιπροσωπεύουν τις 36 πολιτείες της Ένωσης κατά τον χρόνο του θανάτου του Λίνκολν. Ένα 19-ποδών μεγαλύτερο από το μαρμάρινο άγαλμα του Λίνκολν σε μέγεθος ζωής βρίσκεται στο κέντρο του Μνημείου και τα λόγια της διεύθυνσης Gettysburg και της δεύτερης εναρκτήριας διεύθυνσης είναι γραμμένα στους τοίχους.

Να φτάσετε στο Μνημείο του Λίνκολν

Το Memorial βρίσκεται στο 23ο St. NW, Washington, DC στο West End του Εθνικού Κέντρου. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτή την περιοχή της Ουάσιγκτον, DC. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μνημείο του Λίνκολν είναι με τα πόδια ή με μια περιήγηση . Οι ακόλουθοι σταθμοί του μετρό είναι: Farragut North, Metro Center, Farragut West, McPherson Square, Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, Smithsonian, L'Enfant Plaza και Αρχείο-Ναυτικό Μνημείο-Πεν.

Επισκέψεις Συμβουλές

Σχετικά με το άγαλμα και τις τοιχογραφίες

Το άγαλμα του Λίνκολν στο κέντρο του μνημείου κτίστηκε από τους αδελφούς Piccirilli υπό την επίβλεψη του γλύπτη Daniel Chester French.

Είναι 19 πόδια ψηλά και ζυγίζει 175 τόνους. Πάνω από τις χαραγμένες ομιλίες στους εσωτερικούς τοίχους του Μνημείου είναι τοιχογραφίες 60 με 12 ποδιών ζωγραφισμένες από τον Jules Guérin.

Η τοιχογραφία στον νότιο τοίχο πάνω από τη Γέφυρα του Γκέτισμπεργκ ονομάζεται Εξαπάτηση και αντιπροσωπεύει την Ελευθερία και την Ελευθερία. Ο κεντρικός πίνακας δείχνει τον Άγγελο της Αλήθειας απελευθερώνοντας τους σκλάβους από τα δεσμά της δουλείας. Στην αριστερή πλευρά της τοιχογραφίας, εκπροσωπείται η Δικαιοσύνη και ο Νόμος. Στη δεξιά πλευρά, η Αθανασία είναι η κεντρική φιγούρα που περιβάλλεται από Πίστη, Ελπίδα και Φιλανθρωπία. Πάνω από τη Δεύτερη Εισαγωγική Διεύθυνση στον βόρειο τοίχο, η τοιχογραφία με τίτλο Ενότητα χαρακτηρίζει τον Άγγελο της Αλήθειας, ενώνοντας τα χέρια δύο μορφών που αντιπροσωπεύουν το βορρά και το νότο. Τα στοιχεία της προστατευτικής φτερούγας που αντιπροσωπεύουν τις τέχνες της Ζωγραφικής, της Φιλοσοφίας, της Μουσικής, της Αρχιτεκτονικής, της Χημείας, της Λογοτεχνίας και της Γλυπτικής. Αναδύεται πίσω από το σχήμα της Μουσικής είναι η σκοτεινή εικόνα του μέλλοντος.

Μνημείο αντανακλαστικής Λίνκολν

Το Reflecting Pool ανακαινίστηκε και ανοίχθηκε εκ νέου στο τέλος του Αυγούστου του 2012. Το έργο αντικατέστησε διαρροή σκυροδέματος και εγκαταστημένα συστήματα για την άντληση νερού από τον ποταμό Potomac βελτιωμένη προσβασιμότητα και εγκατεστημένα πεζοδρόμια και νέα φώτα. Βρίσκεται στη βάση των βημάτων του Μνημείου του Λίνκολν, η αντανακλαστική πισίνα προσφέρει δραματικές εικόνες που αντικατοπτρίζουν το Μνημείο της Ουάσινγκτον, το Μνημείο του Λίνκολν και το National Mall.

Ανακαινίσεις μνημείων Lincoln

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2016 ότι το Μνημείο του Λίνκολν θα υποβληθεί σε μια σημαντική ανακαίνιση τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μια δωρεά ύψους 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον φιλανθρωπικό δισεκατομμυριούχο David Rubenstein θα χρηματοδοτήσει μεγάλο μέρος του έργου. Το Memorial θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια των περισσότερων ανακαινίσεων. Θα γίνουν επισκευές στο χώρο και ο εκθεσιακός χώρος, το βιβλιοπωλείο και οι τουαλέτες θα αναβαθμιστούν και θα επεκταθούν. Επισκέψου το

Εθνική ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου για τρέχουσες ενημερώσεις για ανακαινίσεις και πολλά άλλα.

Αξιοθέατα Κοντά στο Μνημείο του Λίνκολν

Βιετνάμ Μνημόσυνο Βιετνάμ
Κορεατικό Μνημείο Παγκοσμίου Πολέμου
Μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
FDR Memorial