Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Angers

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Angers στη δυτική κοιλάδα του Λίγηρα.

Το Angers είναι η πρωτεύουσα του νομού Maine-et-Loire στη βορειοδυτική περιοχή του Pays de la Loire. Είναι μια όμορφη πόλη με ένα υπέροχο κάστρο που περιβάλλεται από έναν τοίχο κουρτινών. Ένα από τα κύρια αξιοθέατα στο Angers είναι η ταπετσαρία της Αποκάλυψης . Αυτή η εκπληκτική, τεράστια τάπητα σε ένα δωμάτιο με αστραφτερό φωτισμό φοβάται ακόμα και σήμερα. για τους Γάλλους που το είδαν αρχικά, έπρεπε να έχει ένα πολύ ισχυρό αποτέλεσμα.

υπάρχουν πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στο Angers : τα γλυπτά του Jean Lurçat, το τραγούδι του κόσμου στα μέσα του 20ου αιώνα , τα καλά μουσεία και το περίφημο αποστακτήριο Cointreau. Λίγο έξω, το Terra Botanica είναι ένα ιδιόμορφο, ενδιαφέροντα βοτανικό θεματικό πάρκο.

Λονδίνο προς Ανζέρ από τον αέρα

Ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να φτάσετε στο Angers από το Λονδίνο είναι αεροπορικώς. Η British Airways εκτελεί τακτικά δρομολόγια από το αεροδρόμιο London City προς Angers από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Η πτήση είναι μόνο μία ώρα.

Παρίσι στην Άνγκερς με το τρένο

Τα τρένα TGV προς Angers φεύγουν από το σταθμό Gare Montparnasse στο Παρίσι (17 Boulevard de Vaugirard, Παρίσι, 14ο διαμέρισμα) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το σταθμό Gare Montparnasse

Τα τρένα πηγαίνουν κατευθείαν στο Angers Saint Laud για 1 ώρα 29 λεπτά σε 1 ώρα 41 λεπτά ή μπορείτε να αλλάξετε στο Saint Pierre des Corps, 4χλμ. Έξω από το Tours, το οποίο κάνει το ταξίδι 2 ώρες 20 λεπτά.
Το Gare Saint Laud , το Esplanade de la Gare στο Angers απέχει περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Άλλες συνδέσεις με το Άνγκερς με το τρένο

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Παρίσι προς Άνγκερς με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Angers είναι περίπου 296 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου τρεις ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας. Θα υπάρξουν χρεώσεις διοδίων.

Οδηγίες οδήγησης από το Παρίσι στο Angers
Από το κέντρο του Παρισιού για την A3 / A6 Peripherique στο Porte de Bercy / Charenton
Ακολουθήστε τις πινακίδες για το Aéroport Orly / Lyon / Périphérique Interieur / Quai d'Ivry / Porte d'Italie και μπείτε στο Bd Périphérique
Πάρτε έξοδο προς A6B προς A10 / Μπορντώ / Νάντη / Λυών / Évry / Aéroport Orly-Rungis
Πάρτε πινακίδες για το A11 / E501 Chartres / Le Mans / Angers / Nantes
Το A11 / E501 θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο Le Mans απευθείας στο Angers. Πάρτε την έξοδο 14/15 στο Angers Centre

Πόλεις κοντά στο Angers

Ενοικίαση αυτοκινήτων
Αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, ελέγξτε την Οδική Συμβουλή και την Οδήγηση στη Γαλλία .

Λεωφορείο / Πούλμαν
Η Eurolines λειτουργεί από το Παρίσι έως το Angers τρεις ημέρες την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Το ταξίδι διαρκεί πέντε και μισή ώρα.
Ιστοσελίδα Eurolines

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι