Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στη Ρουέν

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και τη Ρουέν .

Η Ρουέν είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Νορμανδίας και μία από τις παλαιότερες πόλεις της Γαλλίας. Μια αρχαία ρωμαϊκή πόλη, η σημερινή διάταξη οφείλει την ύπαρξή της στον Rollo, τον πρώτο δούκα της Νορμανδίας. Ένα ελκυστικό μέρος με πολλά να δει, είναι ιδιαίτερα διάσημο για τον Claude Monet που ζωγράφισε τον καθεδρικό ναό 28 φορές πάνω από δύο χρόνια. Εκτός από τον καθεδρικό ναό, ο οποίος είναι ένας από τους μεγάλους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας , φροντίστε να δείτε το Μουσείο Κεραμικής και να κάνετε μια βόλτα στο παλιό τμήμα της πόλης.

Ήταν επίσης η πόλη όπου ο Joan of Arc δοκίμασε το 1431 έπειτα καίει στο χέρι, ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Το τελευταίο αξιοθέατο της Rouen είναι το ιστορικό Jeanne d'Arc, το οποίο σας μεταφέρει στη ζωή της Παναγίας της Ορλεάνης. Είναι ένα έργο πολυμέσων πολυμέσων, με πολλές προβολές που την φέρνουν στη ζωή. Στο πρώην παλάτι του Αρχιεπισκόπου, που τώρα έχει αποκατασταθεί, είναι ένα κορυφαίο μέρος για οικογένειες.

Η Rouen ήταν πολύ στα νέα με την 950η επέτειο το 2016 της μάχης του Hastings του 1066 και του William the Conqueror.

Η Ρουέν έχει μερικά καλά ξενοδοχεία και εστιατόρια, πολλά σε ιστορικά κτίρια. Δείτε το La Couronne. είναι το παλαιότερο εστιατόριο στη Γαλλία και το βλέπει, με ξύλινα δάπεδα και παντζούρια και μια θαυμάσια συλλογή φωτογραφιών από παλιούς ξενώνες (πολλοί από τους οποίους είναι παγκοσμίως γνωστοί) στους τοίχους του. Το εστιατόριο ήταν εδώ όταν ο Joan of Arc κάηκε στο πηδάλιο.

Διαβάστε τις κριτικές πελατών, ελέγξτε τις τιμές και φθηνά ξενοδοχεία σε Ρούεν με TripAdvisor

Δείτε τα κορυφαία αξιοθέατα της Ρουέν εδώ .

Η Ρουέν είναι μία από τις 20 πιο δημοφιλείς πόλεις της Γαλλίας για διεθνείς επισκέπτες .

Τουριστικό γραφείο Rouen
25 Place de la Cathedrale
Τηλ .: 00 33 (0) 2 32 08 32 40
Δικτυακός τόπος

Ταξίδι με τρένο: Παρίσι στη Ρουέν με το τρένο

Τα τρένα στη Ρουέν αναχωρούν από το Παρίσι Gare Saint Lazare (13 rue Amsterdam, Παρίσι 8) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το Gare Saint Lazare

Τα τρένα υψηλής ταχύτητας TER και Intercite τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ρουέν

Άμεσα τρένα περιλαμβάνουν

Δείτε τις σημαντικότερες υπηρεσίες TER στην ιστοσελίδα του TER

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Rouen Rive Droite βρίσκεται στο βόρειο άκρο της οδού Jeanne d'Arc.

Κλείστε το τρένο σας

Να φτάσετε στη Ρουέν με αυτοκίνητο

Το Παρίσι στη Ρουέν είναι 131 μίλια (81 μίλια) περίπου 1 ώρα και 32 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια στους χρήστες.

Μετάβαση στη Ρουέν με λεωφορείο

Οι Eurolines φεύγουν από το Παρίσι Gallieni Porte Bagnolet τρεις φορές την εβδομάδα την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο. Το ταξίδι στη Ρουέν διαρκεί 2 ώρες 15 λεπτά.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε το Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Ελέγξτε τη συμβουλή της οδήγησης στη Γαλλία .

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι