Μουσείο Μεταφορών στην κομητεία St. Louis

Δείτε τρένα, φορτηγά, αυτοκίνητα και άλλα

Αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα; Το Μουσείο Μεταφορών έχει όλα αυτά και πολλά άλλα. Το μουσείο αποτελεί απαραίτητη στάση για όσους αγαπούν τα ιστορικά οχήματα κάθε είδους. Εδώ είναι πληροφορίες για το τι να δείτε και να κάνετε στο Μουσείο Μεταφορών.

Για περισσότερες ιδέες για το τι να κάνετε στο Σεντ Λούις, δείτε 15 δωρεάν αξιοθέατα στην περιοχή St. Louis ή την επίσκεψη στο Archway Gateway .

Τοποθεσία και Ώρες:

Το Μουσείο Μεταφορών βρίσκεται σε περίπου 130 στρέμματα στο 3015 Barrett Road Road στη δυτική Σεντ

Louis County, κοντά στη διασταύρωση του I-270 και της οδού Dougherty Ferry Road. Από τα 270, πάρτε την έξοδο του πορθμείου Dougherty και πηγαίνετε δυτικά στο σταθμό Barrett Road. Στρίψτε αριστερά στο σταθμό Barrett και ακολουθήστε τις πινακίδες προς τις εισόδους του μουσείου.

Το Μουσείο Μεταφορών είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Είναι κλειστό στις περισσότερες μεγάλες διακοπές, όπως το Πάσχα, η Ημέρα των Ευχαριστιών, η Παραμονή των Χριστουγέννων, η Πρωτοχρονιά, η Πρωτοχρονιά και η Πρωτοχρονιά.

Τιμές εισόδου:

Η είσοδος στο μουσείο είναι $ 8 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Παιδιά δύο και νεότεροι παίρνουν δωρεάν. Τα εισιτήρια για τη βόλτα στο μικροσκοπικό τρένο είναι $ 4 ανά άτομο για απεριόριστες βόλτες. Το τρένο τρέχει κάθε 20 λεπτά όλη την ημέρα.

Τι να δεις:

Η μεγαλύτερη κλήρωση για πολλούς επισκέπτες είναι η εντυπωσιακή συλλογή από περισσότερες από 70 ατμομηχανές, συμπεριλαμβανομένων πολλών ιστορικών και μοναδικών ατμομηχανών. Μπορείτε να ανεβείτε πάνω σε ένα τεράστιο κινητήρα "Big Boy", τη μεγαλύτερη επιτυχημένη ατμομηχανή που κατασκευάστηκε ποτέ, ή να περιπλανηθείτε σε επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και πολλά άλλα.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για την ιστορία αυτών των αμαξοστοιχιών είναι να πάρετε μια από τις ελεύθερες ξεναγήσεις που δίνουν εθελοντές μουσείων. Οι εκδρομές προσφέρονται από Δευτέρα έως Σάββατο στις 10 π.μ. και 1 μ.μ., και την Κυριακή στις 1 μ.μ.

Ενώ τα τρένα είναι ένα μεγάλο μέρος του μουσείου, δεν είναι το μόνο πράγμα που αξίζει να δείτε. Σταματήστε από τον Earl C.

Lindburg Automobile Centre για να δείτε τη συλλογή του μουσείου με κλασικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Η συλλογή διαθέτει μια ποικιλία από πρώιμα πυροσβεστικά οχήματα και σπάνια αυτοκίνητα που χτίστηκαν στο St. Louis. Για μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα αξιοθέατα του μουσείου, δείτε τις φωτογραφίες μου από το Μουσείο Μεταφορών .

Για τα παιδιά:

Το Μουσείο Μεταφορών διαθέτει ένα ειδικό χώρο παιχνιδιού για μικρά παιδιά που ονομάζεται σταθμός δημιουργίας. Είναι γεμάτο με όλα τα είδη παιχνιδιών που σχετίζονται με τη μεταφορά όπως ο Thomas και Chuggington. Υπάρχει επίσης μια παιδική κουζίνα, ένα μαριονέτα και ένας σιδηροδρομικός σταθμός. Τα εισιτήρια για το Creation Station είναι $ 2 ανά άτομο (ηλικίες ένα και άνω) και κάθε περίοδος παιχνιδιού διαρκεί μία ώρα. Οι συνεδρίες δημιουργίας σταθμών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 9:15 π.μ., 10:30 π.μ. και 11:45 π.μ. Υπάρχει μια πρόσθετη συνεδρίαση στις 13:00 την Πέμπτη και την Παρασκευή.