Άγρια φώτα στο ζωολογικό κήπο του Σαιντ Λούις

Φώτα διακοπών, Αγαπημένα ζώων ... και S'Mores

Ο διάσημος ζωολογικός κήπος του Σαιντ Λούις γιορτάζει την περίοδο των διακοπών με στυλ με το Wild Lights. Η USA Today έχει ονομάσει Wild Lights ένα από τα τρία κορυφαία Χριστούγεννα ζωγραφιές εμφανίζει τα φώτα στο έθνος. Αυτό το θεαματικό ετήσιο γεγονός είναι ένας φιλικός προς την οικογένεια τρόπος για να γιορτάσει την ομορφιά και το πνεύμα της σεζόν και είναι μία από τις κορυφαίες οθόνες στην περιοχή St. Louis.

Πότε να πάτε

Το WildLights ανοίγει κάθε χρόνο μετά την ημέρα των ευχαριστιών και κλείνει στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το 2017, θα είναι ανοιχτό από τις 5:30 έως τις 8:30 μ.μ. σε ορισμένες νύχτες από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου. Τα τελευταία εισιτήρια πωλούνται στις 20:00 και μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή στην πόρτα.

Τι θα δείτε

Κατά τη διάρκεια των Wild Lights, ο ζωολογικός κήπος είναι διακοσμημένος με περισσότερα από μισό εκατομμύριο φώτα που αναβοσβήνουν και δημιουργούν ένα χειμωνιάτικο τοπίο. Μπορείτε να δείτε διακοσμημένους πιγκουίνους Starry Safari και Jungle Bell Rock. Αγαπημένα ζώα εκθέματα Polar Bear Point, Penguin & Puffin Coast, Sea Lion Sound Tunnel και το Monsanto Insectarium θα είναι επίσης ανοικτά.

Περισσότερα από τα φώτα

Όταν επισκέπτεστε το Wild Lights, φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για να δείτε περισσότερα από τα φώτα. Υπάρχουν δραστηριότητες φιλικές προς το παιδί όπως η τέχνη και η αφήγηση από τη φωτιά. Θα δείτε carolers και χαρακτήρες στο κοστούμι τις νύχτες του Σαββατοκύριακου, και το Carousel Conservation θα είναι επίσης ανοιχτό (επιτρέποντας καιρού) και προσφέροντας βόλτες για $ 3. Και για ίσως το πιο διασκεδαστικό από όλα, μπορείτε να ψητήσετε s'mores πέρα ​​από τις πυρκαγιές πυρκαγιάς του ζωολογικού κήπου για ένα out-of-this-world χειμώνας θεραπεία.

(Μπορείτε να αγοράσετε τα s'mores εκεί στον ζωολογικό κήπο.)

Το Lakeside Cafe θα είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια των Wild Lights και μπορείτε να πάρετε μια ζεστή ζεστή σοκολάτα, σνακ και ελαφριά γεύματα. Και αν θέλετε να κάνετε μια μικρή ψώνια διακοπών, τα καταστήματα δώρων του ζωολογικού κήπου θα είναι ανοικτά για επαγγελματικούς λόγους.

Πώς να πάτε εκεί

Ο ζωολογικός κήπος St. Louis βρίσκεται στο Forest Park, βόρεια του Interstate 64 / US

Highway 40. Για να φτάσετε στο νότιο μέρος, πάρτε την έξοδο Hampton Avenue και πηγαίνετε βόρεια στον πρώτο κυκλικό κόμβο. Πηγαίνετε αριστερά στην κυκλική διασταύρωση πάνω στο Wells Drive. Η είσοδος στην νότια παρτίδα είναι κατά μήκος Wells Drive προς τα αριστερά.