Χαλαρώστε και απολαύστε το Ste. Η εμπειρία της Anne Spa

Ste. Spa Anne's - Προορισμός Spa 75 λεπτά Ανατολικά του Τορόντο

Επισκόπηση σπα του Ste Anne

Ψηφίστηκε από το British Vogue Magazine ως ένα από τα 10 κορυφαία ιαματικά λουτρά στον κόσμο, το Ste Anne βρίσκεται στο Grafton του Οντάριο, περίπου 75 λεπτά ανατολικά του Τορόντο, ή 3-1 / 2 ώρες από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Αρχικά ένα αγρόκτημα, το ακίνητο έχει αναπτυχθεί για να περιλαμβάνει πολλά κτίρια που παρέχουν υποχώρηση στον τρόπο θεραπείας spa, διαλογισμό, άσκηση, και υγιεινά τρόφιμα σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και αποδοχής που είναι δωρεάν.



Η Ste Anne είναι μια ανάσα καθαρού αέρα με πολλούς τρόπους. Πρώτον, τα κτίρια πέτρινες κληρονομιάς του σπα είναι σκαρφαλωμένα σε 570 στρέμματα κυρτό τοπίο με θέα στη λίμνη Οντάριο. Έτσι, κυριολεκτικά, ο αέρας που αναπνέετε είναι φρέσκος. Δεύτερον, ο ιδιοκτήτης, ο Jim Corcoran, είναι ακλόνητος στο όραμά του για το Ste Anne. Έχει κάνει επιλογές για το Ste Anne που είναι αληθινές στο όραμά του για ευεξία παρά για εμπόριο: μια άλλη ανάσα καθαρού αέρα.

Ιστοσελίδα του Ste Anne

Ποιος επισκέπτεται το σπα του Ste Anne;

Ste Anne's Spa Accommodation - Επιλέξτε από σουίτες και ιδιωτικές εξοχικές κατοικίες

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε μια από τις υπέροχες σουίτες στο κεντρικό κατάλυμα - το καθένα με δικό του σπιτικό χαρακτήρα και έπιπλα αντίκες - ή σε μία από τις εξοχικές κατοικίες.

Ιδιαίτερα ελκυστική για ομάδες 6 - 8 ατόμων που αναζητούν λίγη ιδιωτικότητα είναι το Sentosa Cottage, ένα υπέροχο σπίτι σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο δίπλα στο κύριο κατάλυμα.

Οι επισκέπτες της Sentosa μπορούν να επιλέξουν να έρθουν σε ένα σεφ και να ετοιμάσουν δείπνο γι 'αυτούς στην κουζίνα Sentosa.

Οι σουίτες δεν διαθέτουν τηλεοράσεις ή τηλέφωνα σύμφωνα με το πνεύμα της γαλήνης και της χαλάρωσης. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά παρέχονται κατόπιν αιτήματος.

Η σίτιση του Ste Anne - Υγιεινή δεν γευτεί τόσο καλά

Τρία γεύματα την ημέρα μαζί με το απογευματινό τσάι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή διαμονής στο Ste Anne's.



Το φαγητό είναι υγιές και υγιεινό, αλλά δεν θα περάσετε μακριά. Ste. Ο βραβευμένος Chef Ennew της Anne έχει αναπτύξει στοιχεία μενού στο Ste. Η Anne υποστηρίζει το The Specific Carbohydrate Diet ™ (πικρό πορτοκαλί τούρτα και πίτσα με βάση το αλεύρι αμυγδάλου, ως παραδείγματα). Και μην ανησυχείτε - δεν είναι όλα τα ψάρια και τα λαχανικά. Είχα εξαίσια γαλλική φρυγανιά στο πρωινό και εξαιρετικές μπριζόλες αρνιού για δείπνο.

Το Ste Anne δεν διαθέτει άδεια, αλλά οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν το δικό τους κρασί ή μπύρα. δεν ισχύει φόρτιση φόρτωσης. Ελέγξτε έξω το μενού του δείπνου μπροστά από το χρόνο και χαρίστε στον εαυτό σας ένα ωραίο μπουκάλι κρασί που συνοδεύει το γεύμα σας.

Η έλλειψη άδειας για τα αλκοολούχα ποτά είναι ένα παράδειγμα του προηγούμενου δυνητικού κέρδους του Ste An για να επικεντρωθεί στην απόλαυση των ανθρώπων από τις εγκαταστάσεις και τη χαλάρωση.

Δραστηριότητες σπα του Ste Anne - Σαλόνι ή Διαμονή Ενεργό

Τι κάνετε όλη την ημέρα στο Ste Anne; Σίγουρα, πολλοί άνθρωποι δεν επιδίδονται σε καμία δραστηριότητα που απαιτεί αλλαγή από τη στολή τους (βελούδινα, άσπρα φόρεμα είναι φανταχτερά στο Ste Anne. Ακόμα και η τραπεζαρία είναι μια λευκή θάλασσα). Ωστόσο, για όσους από εσάς ανησυχούν, μπορεί να βαρεθείτε να χαλαρώσετε όλη την ημέρα - δεν φοβάστε. Εκτός από τις θεραπείες σπα, οι επισκέπτες μπορούν

Συναισθηματική ευεξία: Η Ste Anne έχει επίσης έναν σεβασμό στο χέρι για να παρέχει μη-θρησκευτική συμβουλευτική στους επισκέπτες.

Θεραπείες Spa του Ste Anne (τιμές από το 2015)

Το Ste Anne προσφέρει μια ποικιλία αμαξωμάτων και αισθητικών θεραπειών που υιοθετούν μια ολιστική προσέγγιση, με έμφαση στα φυσικά συστατικά και την ανθρώπινη αφή.

Είχα ένα λαμπρό Ste. Το Express Facial της Anne ($ 90). Ξεκίνησε με ένα τρίψιμο ποδιών και ακολουθήθηκε από βοτανικές περιποιήσεις προσώπου, μασάζ βραχίονα και χεριών και συνολική χαλάρωση για μια ώρα συνολικά.

Η θεραπεία ρεφλεξολογίας ήταν χαλαρωτική, αλλά σε $ 120 είναι αρκετά ακριβό. Καθώς η φιλοσοφία του spa βασίζεται σε ολιστικές θεραπείες, δεν εφαρμόζεται βερνίκι. Η θεραπεία υποτίθεται ότι διαρκεί μια ώρα.



Είχα ένα υπέροχο ταϊλανδέζικο μασάζ (1 ώρα ~ $ 125, 1-1 / 2 hr ~ $ 180) από έναν μικρό αλλά ισχυρό θεραπευτή μασάζ. Το Ταϊλανδέζικο Μασάζ είναι σχεδόν σαν άσκηση στο ότι είστε τεντωμένοι και προκλητικοί. Έτσι, αν ψάχνετε για καθαρή χαλάρωση, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το σουηδικό μασάζ.

Ο σύντροφός μου είχε το Bath Moor Mud και το Aroma-Hydro Massage (1-1 / 2 ώρες ~ $ 180), κατά τη διάρκεια της οποίας βυθίστηκε σε μπανιέρα υδροθεραπείας γεμάτη με θεραπευτική λάσπη με πεύκο πετρέλαιο. Νόμιζα ότι ένα λουτρό λάμπης ακούγεται ελκυστικό, αλλά ο φίλος μου βρήκε τη διαδικασία επίπονη και τη ρύθμιση σε ένα μικρό δωμάτιο με πλακάκια χωρίς παράθυρα δυσάρεστο.

Να φτάσετε στο σπα του Ste Anne

Το Ste Anne's βρίσκεται στο Grafton του Οντάριο, περίπου 75 λεπτά από το Τορόντο, 4 ώρες από το Μόντρεαλ και 3 και μισή ώρα από τον καταρράκτη του Νιαγάρα. Οι επισκέπτες μπορούν να πετάξουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Toronto Pearson και στη συνέχεια να οδηγήσουν ή να πάρουν Via Σιδηροδρομικό Σταθμό στο κοντινό σταθμό Cobourg. Η Ste Anne θα φροντίσει με χαρά τη μεταφορά σας για λογαριασμό σας.

Δείτε κατευθύνσεις και επιλογές μεταφοράς για το Ste Anne

Κόστος Σπα του Ste Anne

Πακέτα διανυκτέρευσης ξεκινούν από $ 299 έως περισσότερα από $ 500 ανά άτομο και περιλαμβάνουν καταλύματα, όλα τα γεύματα, απογευματινό τσάι, ημερήσια αποζημίωση για σπα 100τ.μ., την επιλογή των ομάδων γυμναστικής και τη χρήση των εγκαταστάσεων.

Οι ημερήσιες τιμές spa είναι επίσης διαθέσιμες και ποικίλλουν. Γενικά οι ημερήσιες εκπτώσεις σπα περιλαμβάνουν πίστωση spa, χρήση όλων των εγκαταστάσεων και τουλάχιστον ένα γεύμα.