Νέα Ζηλανδία Historic Places Trust

Το Trust είναι υπεύθυνο για τα ιστορικά κτίρια και τα μέρη της Νέας Ζηλανδίας

Η Νέα Ζηλανδία Historic Places Trust ιδρύθηκε για να διαχειρίζεται και να διατηρεί πολλά ιστορικά κτίρια και τοποθεσίες της χώρας. Εάν η ιστορία της Νέας Ζηλανδίας σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αξίζει να μάθετε για τις δραστηριότητες του Trust και να γίνετε μέλος.

Σχετικά με την εμπιστοσύνη ιστορικών περιοχών της Νέας Ζηλανδίας

Το Εμπιστοσύνη είναι ένας Οντότητα της Νέας Ζηλανδίας, υπό τη διαχείριση ενός διοικητικού συμβουλίου εξ ονόματος της κυβέρνησης και του λαού της Νέας Ζηλανδίας.

Ο ρόλος της είναι να ενθαρρύνει την εκτίμηση και τη διατήρηση της μοναδικής ιστορίας και κληρονομιάς της Νέας Ζηλανδίας. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο Wellington και υπάρχουν περιφερειακά γραφεία στο Kerikeri ( Northland ), το Auckland , το Tauranga, το Christchurch και το Dunedin.

Νέα Ιορδανία ιστορικά μέρη Trust Ιδιότητες και τοποθεσίες

Υπάρχουν πολλά κτήρια σε όλη τη Νέα Ζηλανδία που διατηρούνται από την Trust. Πολλά από τα πιο σημαντικά ανήκουν επίσης στο Trust (που ανήκει στην πραγματικότητα στο δημόσιο). Επιπλέον, υπάρχουν πολλά ιστορικά αξιοθέατα (συμπεριλαμβανομένων σημαντικών τοποθεσιών του Μαορί) που αναγνωρίζονται για τη σημασία και τη σημασία τους.

Το Trust διατηρεί επίσης μητρώο ιστορικών περιοχών και θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των ιερών τοποθεσιών της Μαορί. Επί του παρόντος υπάρχουν περισσότερες από 5600 εγγραφές στο Μητρώο. Πολλά από αυτά είναι ιδιόκτητα, αλλά η αναγνώριση βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι χώροι αυτοί προστατεύονται από την αδιάφορη ανάπτυξη. Είναι παρόμοια με την κατάσταση "καταχωρημένων" ή "ταξινομημένων" κτιρίων που χρησιμοποιούνται σε άλλα μέρη του κόσμου.

Γιατί πρέπει να γίνετε Μέλος της Trust Historic Places της Νέας Ζηλανδίας

Εάν ενδιαφέρεστε για την αποικιοκρατία της Νέας Ζηλανδίας και την ιστορία του Μαορί, αξίζει να σκεφτείτε να συμμετάσχετε στη Νέα Ζηλανδία Historic Places Trust. Τα οφέλη από την ένταξη περιλαμβάνουν:

Αμοιβαία δικαιώματα επίσκεψης με άλλες εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της συμμετοχής είναι ότι σας δίνει δωρεάν πρόσβαση σε κληρονομιά σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό οφείλεται σε αμοιβαία συμφωνία με άλλες εμπιστευτικές κληρονομιές. Οι χώρες περιλαμβάνουν την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην πραγματικότητα, εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε ιστορικά σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια καλή ιδέα είναι να ενταχθείτε στο New Zealand Historic Places Trust και να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας ενώ βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παίρνετε ακόμα δωρεάν είσοδο - αλλά η Νέα Ζηλανδία Trust είναι πολύ φθηνότερη για να συμμετάσχετε από το National Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για παράδειγμα, μια ιδιότητα μέλους της οικογένειας στο NZHPT είναι $ NZ69. Η ισοδύναμη συμμετοχή στο National Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι περίπου 190 δολάρια.

Συνδεδεμένοι οργανισμοί κληρονομιάς περιλαμβάνουν:

Με το να γίνετε μέλος της ιστορικής εμπιστοσύνης της Νέας Ζηλανδίας, δεν έχετε μόνο τα παραπάνω οφέλη, αλλά βοηθάτε επίσης να διατηρήσετε μερικά από τα πιο ξεχωριστά και ιστορικά μέρη της Νέας Ζηλανδίας.