Εκτάσεις μετά την υπαίθρια περίοδο

Πού να φάτε, γιορτή ή να εισπνεύσετε ένα γεύμα μετά το φεστιβάλ

Το Outside Lands Music Festival επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο και παράλληλα έρχονται μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις, πολλά καταπληκτικά φορτηγά τροφίμων και περισσότερο κρασί, μπύρα και κοκτέιλ από όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να καταναλώσετε. Έτσι, δεν θα πεινάσετε μέσα στο φεστιβάλ, αλλά τι γίνεται αφού θα βρεθείτε τελικά από τη σκοτεινή άβυσσο που είναι το Golden Gate Park μετά από ώρες; Οι πιθανότητες είναι να πεθάνετε πάλι από πείνα. Ευτυχώς για σας, το παιχνίδι της βραδυνής διατροφής της περιοχής είναι ισχυρό.

Είτε προσπαθείτε να πάρετε φανταχτερά ή απλώς προσπαθείτε να γεμίσετε το πεινασμένο κενό, παραλείποντας την τελευταία πράξη ή παραμένοντας μέχρι το πικρό τέλος, εδώ είναι μια λίστα όπου μπορείτε να ξαναγεμίσετε στη συνέχεια.

Κλείνει στις 9:30 μ.μ.

Σαγκάη βασιλιάς

3319 Balboa St.
Γειτονιά: Εξωτερικό Ρίτσμοντ
Απόσταση από το τέλος της γης: 15 λεπτά με τα πόδια

Ετοιμαστείτε για γιορτή. Ω, και για παραγγελία. Αυτό το κουτάλι γεμίζει τα σαββατοκύριακα, και έπειτα το προσωπικό έχει καταλάβει ότι είναι ευκολότερο να πάρει την παραγγελία σας ενώ είστε ακόμα περιμένει έξω. Η άνοδος αυτού είναι ότι παίρνετε ζεστό φαγητό σχεδόν αμέσως μόλις καθίσετε. Και αυτό το φαγητό είναι νόστιμο. Ό, τι και να παραγγείλετε - και θα μπείτε στον πειρασμό να παραγγείλετε τα πάντα - μην παραλείπετε τα Σουβλάκια Σούπα της Σαγκάης ή τα ζυμαρικά Πικάντικου Χοίρου και Ψαριού.

Miki

3639 Balboa St.
Γειτονιά: Εξωτερικό Ρίτσμοντ
Απόσταση από το τέλος της γης: 15 λεπτά με τα πόδια

Ramen είναι το όνομα του παιχνιδιού σε αυτή τη νέα τρύπα στον τοίχο. Το μισό από το μενού είναι αφιερωμένο στην κατασκευή του δικού σας καλαθιού, από το ζωμό μέχρι τα καλούδια και το κρέας (ή την έλλειψη).

Κλήστε μπροστά για να βάλετε το όνομά σας στη λίστα για να αποφύγετε να περιμένετε ένα λεπτό περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο στην ομίχλη.

ΚΛΕΙΣΙΕΙ ΣΤΙΣ 10ΡΜ

Σούπερ σταρ της Βιρμανίας

309 Clement St.
Γειτονιά: Εσωτερικός Ρίτσμοντ
Απόσταση από το τελικό στάδιο της γης: 11 λεπτά με το ταξί

Δεν γνωρίζετε πολύ καλά τη βιρμανική κουζίνα. Απλά σκεφτείτε την ως την τέλεια συγχώνευση ανάμεσα στην ταϊλανδέζικη και την ινδική κουζίνα.

Το Burma Superstar είναι το καλύτερο Burmese grub που έχει να προσφέρει αυτή η πόλη (αλήθεια, δεν υπάρχει τεράστιο ποσό επιλογών). Θα βλέπετε πάντα μια γραμμή από το σημείο αυτό, ώστε να είστε έτοιμοι να περιμένετε.

Το Celia's By the Beach

4019 Judah St.
Γειτονιά: Εξωτερική ηλιοβασίλεμα
Απόσταση από το τέλος της γης: 20 λεπτά με τα πόδια

Τίποτα δεν χτυπά το σημείο όπως gooey enchiladas με μια πλευρά του ρυζιού και των φασολιών. Το Celia's by the Beach είναι ένα από τα αγαπημένα της γειτονιάς από το 1960. Την εποχή εκείνη, η Celia άνοιξε ένα κούνημα μπιφτέκι και τελικά εργάστηκε το κουράγιο για να εξυπηρετήσει τα enchiladas της, τα οποία ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Το φαγητό είναι ακόμη νόστιμο, το εσωτερικό έχει όλα τα είδη της Εξωτερικής Sunset funk, και οι μαργαρίτες σερβίρονται σε ποτήρια κάκτων.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΕ 11ΡΜ

Java Beach Café

1396 Λα Παλάγια
Γειτονιά: Εξωτερική ηλιοβασίλεμα
Απόσταση από το τέλος της γης: 26 λεπτά με τα πόδια

Μερικές φορές, απλά θέλετε ένα καλό σάντουιτς. Και το Java Beach Café θα παρέχει ακριβώς αυτό, καθώς και ένα Lagunitas για να το ξεπλύνετε με. Το Bonfire Delight είναι ένα drunchie αγαπημένο, με ζεστό ψητό βοδινό κρέας και λιωμένο τυρί cheddar ανάμεσα σε ένα ολλανδικό Crunch roll και σε δοσμένη σάλτσα πιπερόριζας. Κεφάλι: Σταματούν να κάνουν ζεστά σάντουιτς στις 10:30 μ.μ.

Κλείνει στις 12 το πρωί

Το κατάστημα Taco στο Underdogs

1824 Irving St.
Γειτονιά: Εσωτερική ηλιοβασίλεμα
Απόσταση από το τέλος της γης: 28 λεπτά με τα πόδια

Τρεις λέξεις: ο Νικ. Αφράτος. Tacos. Μια τραγανή τορτίγια καλαμποκιού περιβάλλει μια μαλακή τορτίγια που κρατάει το Monterey Jack, το pinto beans, το pico de gallo και την επιλογή του κρέατος. Θα αλλάξει τη ζωή σας. Επιπλέον, υπάρχει πολλή μπύρα για να διαλέξετε και πιθανότατα θα υπάρχουν αθλήματα σε κάθε τηλεόραση (φλας: είναι ένα αθλητικό μπαρ).

Ο Αλέμπικ

1725 Haight St.
Γειτονιά: Haight-Ashbury
Απόσταση από το τέλος της γης: 13 λεπτά με καμπίνα

Χοίροι χοιρινό με καλαμπόκι και λευκό φασόλι με βερίκοκο. Ιαπωνική γλυκιά κάρυ πατάτας. Χόρτο τροφοδοτούμενο από φιλέτο αρνιού με μουστάρδα σίκαλης - είναι πότισμα στόμα σας ακόμα; Αυτό το μπαρ είναι πολύ περισσότερο από ένα μπαρ που σερβίρει μικρές πλάκες μέχρι τα μεσάνυχτα τα Σάββατα (σημειώστε ότι η κουζίνα είναι ανοιχτή μόνο μέχρι τις 11 το βράδυ τις Παρασκευές και τις Κυριακές). Ελάτε για το φαγητό, αλλά παραμείνετε για τα ποτά, όπως το περίφημο κουλουράκι μέντας ή το τζιν, ο χυμός πορτοκαλιού και ο αδένας του πιθήκου με γρεναδίνη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟΙ ΣΕ 1 ΑΜ

Camp BBQ

4014 Geary Blvd.
Γειτονιά: Εσωτερικός Ρίτσμοντ
Απόσταση από το τελικό στάδιο της γης: 9 λεπτά με το ταξί

Όπως συμβαίνει συνήθως με το μπάρμπεκιου, αυτό το μέρος αφορά τα κρέατα. Αυτό το ιαπωνικό κοινό μας εξυπηρετεί filet mignon, μπριζόλες στεγών, και βραχίονες για τις τιμές που προορίζονται να είναι εύκολο στο πορτοφόλι. Ξεκινήστε με τη σούπα λουλουδιού του μισο αυγού και αφήστε το εσωτερικό σαρκοφάγο σας να σας οδηγήσει από εκεί.

ΚΛΕΙΣΙΕΙ ΣΕ 2 ΑΜ

Toyose

3814 Noriega St.
Γειτονιά: Εξωτερικό Ρίτσμοντ
Απόσταση από το τελικό στάδιο της γης : 9 λεπτά με το ταξί

Αυτό το μικρό κορεατικό εστιατόριο είναι στην πραγματικότητα εξαντλημένο από το γκαράζ κάποιου. Αλλά μόλις πατήσετε μέσα σε οποιοδήποτε συναίσθημα ότι βρίσκεστε στο υπόγειο κάποιου, αφήνει το μυαλό σας. Τα ναυτικά σχοινιά και τα μπερδεμένα φυτά δίνουν στην τραπεζαρία ένα τροπικό συναίσθημα, όπως και το φαγητό. Επιλέξτε το kimchi tofu (προσέξτε, είναι πικάντικο) και τα τηγανητά φτερά κοτόπουλου.

Πίτσα του Nizario

3840 Geary Blvd.
Γειτονιά: Εσωτερικός Ρίτσμοντ
Απόσταση από το τελικό στάδιο της γης : 10 λεπτά με καμπίνα

Δεν χρειάζονται διακοσμητικά στοιχεία για την πίττα αργά τη νύχτα από τη φέτα. Είναι απλά ζεστές, πασπαλισμένες πίτες με ανθεκτική κρούστα για να το κρατήσουν ψηλά. Ω, και η ρίγανη και η παρμεζάνα αλυσοδεμένη στους πάγκους. Είναι μια συνταγή για την επιτυχία που λειτούργησε από τότε που άνοιξε το κατάστημα το 1983. Το Special Nazario, με πεπερόνι, πιπεριές, μανιτάρια, κόκκινα κρεμμύδια και λουκάνικο, είναι κάτι καλό για την πίτσα.

Νοπ

560 Divisadero St.
Γειτονιά: NoPa
Απόσταση από το τέλος της γης : 14 λεπτά με το ταξί

Εάν τρώτε δείπνο το 1 μ.μ., θα πρέπει να πάτε όλοι έξω. Nopa είναι ο τόπος για να γίνει αυτό. Κοκτέιλ Killer σκάφη κρατήσει buzz σας πηγαίνει ενώ η κουζίνα μαστίγια up εισόδους κατάλληλα για ένα βασιλιά σαν χοιρινό μπριζόλες με ψητά ροδάκινα ή κοτόπουλο rotisserie doused με tzatziki. Θα πληρώσετε μια αρκετά δεκάρα, αλλά αξίζει τον κόπο.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝ!

Να βγείτε από το πάρκο αφού τελειώσει η μουσική μπορεί να είναι τρομακτικό και, δυστυχώς, οι καμπίνες δεν πρόκειται να σας σώσουν. Έτσι κάναμε ένα γρήγορο φύλλο εξαπατήσουμε ποιοι δρόμοι θα ακολουθήσουν για να φτάσουν στη γειτονιά σας της επιλογής. Για προοπτική, ελέγξτε τον χάρτη του περασμένου έτους.

Για να φτάσετε στο RICHMOND: Από το End Land Stage (γνωστός και ως Polo Fields), κατευθυνθείτε προς τα βόρεια προς την 36η Λεωφόρο γύρω από τη λίμνη Sprekel και έξω στο Fulton. Από εκεί, καλέστε μια καμπίνα ή περπατήστε στον προορισμό σας. *

* Εάν είστε επικεφαλής πίσω στην ανατολική πλευρά της πόλης (δηλαδή η Μαρίνα, Cow Hollow, North Beach) είναι μια καλή ιδέα να βγούμε από αυτή την πλευρά.

Για να φτάσετε στο εσωτερικό SUNSET: Από το Twin Peaks Stage (γνωστό και ως Hellman's Hollow), κατευθυνθείτε ανατολικά στο John F. Kennedy Drive. Ακολουθήστε αυτό μέχρι να βρείτε Traverse Drive (ακριβώς πριν από την υπέρβαση) και πάρτε το δικαίωμα. Ακολουθήστε το Traverse μέχρι τον Martin Luther King Προχωρήστε στο Lincoln Way. Καλέστε μια καμπίνα ή περπατήστε στον προορισμό σας. *

* Εάν είστε επικεφαλής πίσω στην αποστολή, SoMa, ή Noe Valley, χαλάρωση μια καμπίνα από αυτή την πλευρά του πάρκου.

Για να φτάσετε στο εξωτερικό ηλιοβασίλεμα: Από το τελικό στάδιο της γης (γνωστός και ως Polo Fields) κατευθυνθείτε δυτικά στο John F. Kennedy Drive. Συνεχίστε κάτω από τον John F. Kennedy (μετά το paddock του bison) μέχρι να φτάσετε στο Chain of Lakes Drive και τραβήξτε αριστερά. Συνεχίστε στην Αλυσίδα των Λιμνών μέχρι τον Λίνκολν. Καλέστε μια καμπίνα ή περπατήστε στον προορισμό σας.