Πού να αγοράσετε το δείπνο των Ευχαριστιών στο Σακραμέντο

Με το πλήγμα της εποχής των διακοπών σε πλήρη εξέλιξη, μπορεί να είναι μάλλον δύσκολο να βρούμε το χρόνο ή την ενέργεια για να μαγειρέψουμε ένα μεγάλο δείπνο των Ευχαριστιών για την οικογένεια και, ευτυχώς, το Sacremento είναι γεμάτο από υπέροχα εστιατόρια, παντοπωλεία και καταστήματα ειδικών όπου μπορείτε να πάρετε μια πλήρη γιορτή για να πάει, και υπάρχουν ακόμη και ορισμένα σημεία όπου μπορείτε να δειπνήσετε για το γεύμα σας διακοπές .

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό πόρων για την αγορά του γεύματος Ευχαριστιών από την Αγορά Ολικών Τροφίμων, την Trader Joe, τη Sacremento Natural Foods Co-Op, το Nob Hill Grocery και τις σουπερμάρκετ Raley, καθένα από τα οποία έρχεται με ποικίλες πλευρές και επιλογές γιορτή διακοπών.

Να θυμάστε ότι με όλα τα καταστήματα, ειδικά καθώς οι διακοπές αργότερα πλησιάζουν, το απόθεμα μπορεί να είναι περιορισμένο, οπότε θα θελήσετε να δώσετε την παραγγελία σας εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι δεν μένετε χωρίς γαλοπούλα ή διακοπές ζαμπόν αυτή την ημέρα των ευχαριστιών.

Καταστήματα τροφίμων με προετοιμασμένα γεύματα

Με θέσεις στο Davis, Sacramento, Roseville και Folsom, η Whole Foods Market προσφέρει τόσο πακέτα δείπνου όσο και πλήρως μαγειρεμένα a la carte αντικείμενα, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε θαλασσινά, επιδόρπια και floral ρυθμίσεις για αυτή την ημέρα των ευχαριστιών. Η καλύτερη προσφορά τους είναι το παραδοσιακό ψητό δείπνο γαλοπούλας, το οποίο σερβίρει οκτώ και περιλαμβάνει μια πλήρως μαγειρεμένη γαλοπούλα, γαρνιρισμένο με βότανα γέμιση, πουρέ πατάτες, σάλτσα γαλοπούλας, γεύση βακκίνιο, 12 ρολά δείπνου και κολοκυθόπιτα. Ωστόσο, πρέπει να παραγγείλετε το δείπνο των Ευχαριστιών εκ των προτέρων, οπότε μην καθυστερείτε.

Το Sacramento Natural Foods Co-Op προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά των Ευχαριστιών για αγορές και φιλοξενεί επίσης την ετήσια Τουρκία Try-Athalon, μια γευστική εκδήλωση όπου μπορείτε να δοκιμάσετε δείγματα όλων των γαλοπούλων που πωλούνται από την πλευρά του co-op για να δείτε ποια είναι η καλύτερη για την οικογένειά σας. μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο co-op για μια τάξη μαγειρικής που θα σας δείξει πώς να μαγειρέψετε τα αγαπημένα των Ευχαριστιών εδώ στο Sacramento χωρίς πολλή σύγκρουση.

Ο Trader Joe πωλεί επίσης πλήρως μαγειρεμένες γαλοπούλες που είναι φυσικές και έτοιμες να σερβιριστούν ή μπορείτε επίσης να ψητήσετε τον εαυτό σας και να επωφεληθείτε από την μεγάλη ποικιλία από υπέροχα προετοιμασμένες πλευρές. Με δύο θέσεις στο Sacremento και στις τοποθεσίες Fair Oaks και Roseville, η Trader Joe's είναι πάντα διασκεδαστική για να επισκεφθείτε χάρη στους εργαζομένους της στη Χαβάη που φοράνε τα πουκάμισά της και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που κάνει τα ψώνια για τα ψώνια των διακοπών χωρίς άγχος. αλλά και μερικά μοναδικά προϊόντα που δεν μπορείτε εύκολα να βρείτε αλλού, συμπεριλαμβανομένων βλαστών βλαστών Βρυξελλών, ψητό ψητό ψητό, παγωτό πεκάν και πίτουρο καρυδιού.

Η κορυφαία επιλογή μας: τα γεμάτα γεύματα του Raley

Εάν δεν ψάχνετε να κάνετε οποιαδήποτε προετοιμασία για την ημέρα των ευχαριστιών, τα σουπερμάρκετ του Raley είναι το δικό σας κατάστημα για μια πλήρως μαγειρεμένη γιορτή διακοπών, αλλά θα πρέπει να παραγγείλετε εκ των προτέρων στην ιστοσελίδα της εταιρείας για να εξασφαλίσετε ένα από τα αυτά τα υπέροχα γεύματα. Παρόλα αυτά, οι πολλές τοποθεσίες του Raley στην περιοχή Sacremento προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές γύρω από μια πλήρη εξάπλωση για να εξυπηρετήσουν έως και 10 άτομα.

Σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες τους, θα ξεκινήσετε με μια επιλογή κρέατος (είτε γαλοπούλα ή ζαμπόν), στη συνέχεια προσθέστε σε όσες πλευρές θέλετε, συμπεριλαμβανομένου του cornbread mix βότανο γεμίζοντας με καρότα κρεμμύδια και σέλινο. πέντε κιλά φρέσκου κρεμώδους πολτοποιημένης πατάτας. 24 κιλά σόγιας homestyle; 32 ουγκιές μπρόκολο, τυρί και κατσαρόλα ρυζιού. 10 ουγγιές βατόμουρου μήλου; μια ντουζίνα ψωμί-φρέσκο ​​βούτυρο και ρολά αυγών? και μια πίτα κολοκύθας εννέα ιντσών.

Ωστόσο, στο αδελφικό κατάστημα Nob Hill, θα βρείτε μια πιο γκουρμέ έκδοση αυτών των αγαπημένων διακοπών που έρχεται με ένα άψητο στήθος γαλοπούλας ψητό στο φούρνο (με όλα τα άλλα έτοιμα για φαγητό). Οι γαστρονομικές πλευρές για τη θέση Nob Hill περιλαμβάνουν γέμιση από ψωμί ciabatta με φρέσκο ​​σέλινο, κρεμμύδια, καρότα, βότανα και τυρί παρμεζάνας. γεμάτο φυσικό πατάτες · πικάντικη σάλτσα γαλοπούλας. ατμισμένο πράσινο φασόλια αμυγδαλιές? φρυγμένα εσπεριδοειδή πορτοκαλί-τζελ γλυκοπατάτες? ολόκληρη σάλτσα πορτοκαλιού από βακκίνιο. γλυκά ρολά δείπνου? και μια φυσική πίτα κολοκύθας.

Η Τουρκία δεν είναι το πράγμα σας; Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα βραδινό με ζαμπόν μπουρμπολ τζελ με ζαμπόν μέσω του Raley's, το οποίο περιλαμβάνει ένα σπειροειδές ζαμπόν, τυρί πατάτες, φασόλια, καρότα, ρολά και μήλο πίτα. Να είστε βέβαιος να παραγγείλετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω γεύματα εκ των προτέρων επικοινωνώντας απευθείας με το κατάστημα της επιλογής σας και να θυμάστε ότι οι παραγγελίες των Ευχαριστιών θα πρέπει να τοποθετηθούν τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα για να εξασφαλιστεί η σωστή αποθεματοποίηση.